.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако ти е приятелка, ще приеме, че той харесва тeб. За какво да я предаваш, след като той не я харесва? Трудно е, но нещата станат ли с него, се изясни с нея. Това може да е изпитание за приятелството ви и въобще, ако ти е приятелка, ще продължи напред.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Постави се на мястото на приятелката. Как ще реагираш, ако най-добрата ти приятелка ти сервира,че ще се хване с момчето,което харесваш? А след като приемеш факта и се покажеш като добра приятелка,прощавайки й , как мислиш ще е чувството виждайки ги всеки ден заедно? Да гледаш добрата ти приятелка да изживява това,което ти си искала да изживееш. Еми не. Егоист съм сигурно, но аз не бих си го причинила, не бих се залъгвала, че съм ок с такава ситуация.
    Наистина е гадно,може да се каже,че съм била в такава ситуация,не същата но подобна.Имах две близки приятелки и едната от тях се хвана с бившето ми гадже,момчето,с което ходех,преди да тръгна със сегашният си приятел.Разбира се,че отначало се почувствах гадно,но не бях кой знае колко време с него и свикнах с тази мисъл и след седмица-две изобщо не ми пукаше.

Приятелката на авторката,доколкото си правя извод,не е имала нищо,с момчето за което става въпрос,така че сега ще е дори по лесно,а и тя трябва да разбере авторката.Нито тя,нито момчето са виновни,че имат чувства един към друг.Разбира се,ако харесва момчето от повече време,тогава вече ще се получи конфузна ситуация,да го гледа с друга и то най-добрата и приятелка.Аз имам предвид,ако нещата са от скоро,ще и мине бързо,но ако са отдавна,то тогава 2-те момичета трябва да проведат дълъг и сериозен разговор.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    ако харесва момчето от повече време,тогава вече ще се получи конфузна ситуация,да го гледа с друга и то най-добрата и приятелка
    Това ми беше мисълта. Иначе да, ако е някакво краткотрайно увлечение, но аз под "влюбена" друго разбирам. ( доколкото прочетох авторката е тази със скорошните чувства.)
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на djipsito
    А ти като си влюбена и ти и знаеш, че той иска тебе, а не нея, кво ? Ще се жертваш за приятелката ли ?
    Чети преди да плямпаш. Никъде никой не е казал, че няма да е кофти за приятелката, просто тя трябва да разбере, че момчето избира и че дружката й не й го е отмъкнала под носа, щото я сърби сливата...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    А ти като си влюбена и ти и знаеш, че той иска тебе, а не нея, кво ? Ще се жертваш за приятелката ли ?
    Чети преди да плямпаш. Никъде никой не е казал, че няма да е кофти за приятелката, просто тя трябва да разбере, че момчето избира и че дружката й не й го е отмъкнала под носа, щото я сърби сливата...
    Какво да жертвам бе?
    Цитирай Първоначално написано от xgirl11 Виж мнението
    от скоро изпитвам някакви чувства към него
    Това ли? За сметка на това, че ще накарам приятелката ми да се чувства гадно всеки път когато ме види с приятеля ми (за някоя и друга седмица най-вероятно), а и не само? Каквото искаш ми говори, ама след това това приятелсвто няма да го бъде.

Самата авторка си го знае:
    но не мога да я предам така гадно
    и пуска темата само,за да я успокоят хора с мислене като вашето.

Аз те питам ако си влюбена и ти, бе. Сляпа ли си, ква си ;д
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз те питам ако си влюбена и ти, бе. Сляпа ли си, ква си ;д

Тука не разтягаме хипотетични сутуации, а разглеждаме тема. Аз не съм, а ти?

Да, разглеждаме тема. Ти откъде знаеш кви чувства и колко силни чувства изпитва авторката ? В нея ли си ? Всеки си изказва мнението, тя решава кво да прави, според нейните си чувства.

И е нормално да казва, че не може да я предаде, щото се чувства виновна, че изпитва чувства към момчето и знае, че на приятелката ще й стане гадно.

Град
    Bulgaria
    Аз съм си дала мнението спрямо това,което съм прочела. Не не съм й в главата, за да знам, че е повече от това,което е написала, както и ти. Ако беше написала "лудо съм влюбена в него" мнението ми щеше да е друго, но за "някаквите чувства"... хм.

Мега фен Аватара на tori
    Точно защото тя казва, че изпитва "някакви чувства" съдя, че не е нищо сериозно. Заради няколко месеца с него, не би било много хубаво да наранява другото момиче. Дръпни момчето на страни и му обясни цялата ситуация. А към горните коментари имам един въпрос. За какво приятелство говорите, ако едната наранява другата и тази наранената трябва да ги търпи всеки ден заедно покрай нея?! Радвам се, че нямам такива приятелки като вас.

Здравейте по заглавието разбирате какъв е проблема ми!
    Най-добрата ми приятелка е влюбена в едно момче а той е в мен проблема също е ,че от скоро изпитвам някакви чувства към него ,но не мога да я предам така гадно и исках дами дадете съвет какво да правя ,аз съм на 16 от Варна
    аз съм много те харесвам моляте пусни ми предай я оная кучка

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си