Здравейте!Искам съвет от по опитните p!На 19 години съм!До момента съм нямал особен късмет с жените...до сега с колкото момичета съм имал връзка винаги са излизали к**ви...при което се отчаях и си казах,че явно свестни момичета няма!
Доста време не бях се занимавал с момиче "на сериозно" докато наскоро не си харесах едно момиче от моят град,което е супер добричко..потърсих вниманието и..започнах да си пиша с нея...два пъти излизахме вече...говорихме си,смяхме се заедно,всичко е О.К!Но като че ли ми се дърпа..докато аз не кажа първи да излезе с мен,тя няма да каже..ако аз не и напиша първи целувка,тя няма да ми напише..илии когато и казвам,че и се радвам ,тя ми казва просто "добре" и това е...никакви признаци,че и тя ме харесва или поне аз не ги забелязвам!
Та искам да ви попитам дали според вас за нея сме просто в приятелски отношения и няма никакви намерения спрямо мен..а може ли и тя да си мисли същото като мен и за това да е така отдръпната?
Как бих могъл да разбера,че и тя има намерение към мен...искам да разбера час по скоро дали би имало нещо между нас или да спра докато е време защото усещам вече как хлътвам до ушите...
Моля за съветиии!!