Бях в подобна ситуация-две приятелки, едната си мислеше, че съм любовта на живота й, а аз бях луд по другата. В крайна сметка обясних на едната, че няма да се получи между нас ( много културно и опитвайки се да не я нараня ). После се преборих за приятелката й, която много харесвах ( после се оказа, че и тя има чувства към мен ) но е имала определени притеснения и задръжки-главно заради приятелката си ( двете бяха адски близки ). В крайна сметка все още съм с това момиче, по което си бях загубил акъла ( вече почти 2 години и половина ). Двете останаха приятелки-в началото имаше леко охладняване на отношенията им, но в момента другото момиче явно надживя случилото се и отношенията между двете са отново топли и приятелски ( излизат заедно-кафета, магазини...абе нормално женско приятелство-доста близко дори ). Даже е споделяла, че ни се кефи и се радва, че не е било мимилетна авантюра.
P.S. Maлко объркано го написах, но истината е, че беше наистина голям филм, а и вече е минало доста време.
P.S. Двете момичета бяха съответно на 16 и 17 тогава, а аз на 18...( за протокола само да отбележа-моята тръпка и любов беше към по-голямата )