- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрата ми приятелка е влюбена в него а той в мен
Постави се на мястото на приятелката. Как ще реагираш, ако най-добрата ти приятелка ти сервира,че ще се хване с момчето,което харесваш? А след като приемеш факта и се покажеш като добра приятелка,прощавайки й , как мислиш ще е чувството виждайки ги всеки ден заедно? Да гледаш добрата ти приятелка да изживява това,което ти си искала да изживееш. Еми не. Егоист съм сигурно, но аз не бих си го причинила, не бих се залъгвала, че съм ок с такава ситуация.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Наистина е гадно,може да се каже,че съм била в такава ситуация,не същата но подобна.Имах две близки приятелки и едната от тях се хвана с бившето ми гадже,момчето,с което ходех,преди да тръгна със сегашният си приятел.Разбира се,че отначало се почувствах гадно,но не бях кой знае колко време с него и свикнах с тази мисъл и след седмица-две изобщо не ми пукаше.
Приятелката на авторката,доколкото си правя извод,не е имала нищо,с момчето за което става въпрос,така че сега ще е дори по лесно,а и тя трябва да разбере авторката.Нито тя,нито момчето са виновни,че имат чувства един към друг.Разбира се,ако харесва момчето от повече време,тогава вече ще се получи конфузна ситуация,да го гледа с друга и то най-добрата и приятелка.Аз имам предвид,ако нещата са от скоро,ще и мине бързо,но ако са отдавна,то тогава 2-те момичета трябва да проведат дълъг и сериозен разговор.