Здравейте . Имам приятел от 7 месеца на мен ми е втората сериозна връзка а на него едва първата . Аз съм на 16 той на почти 18 . Всичко уж е наред но от време на време той се лигави много и това ме кара да побеснявам ужасно ме нервира и съм му казвала да спре .. всеки базик негов ми надига нервите до голяма степен и му се разкрещявам ... В началото като тръгвахме на 1 вия ден ми каза че ме обича което ме шашна много и бях като гръмната ... понеже направих същата грешка с бившия ми – първия ми сериозен . Много тръдно го забравих с голяма мъка сълзи ... и месеци самота при което в началото сегашния ми приятел също така ми служеше и за затапка на бившия но наистина си харесвам настоящия. Излизаме често казваме си че се обичаме но не е същото както с първия ми .. той ме караше да летя да се надявам като дете да мечтая да съм на 7 мото небе .... много караници и страдания имахме с него много се мъчех той постоянно ми се караше късахме събирахме се с в крайна сметка след 10 тия месец се разделихме окончателно. Той ме промени ужасно много станах отрицателна тъжна депресирана и като намерих настоящия ми си помислих че ще е различно но можете да си представите 1вата връзка на момче каква ще да е ... Не може да ме накара да го обичам толкова лудо като предния ми даже съм толкова объркана дали го обичам наистина.... Напоследък подлудявам дори от думитее му .. постоянно му крещя и му се цупя за нещо.. преди ходеше на концерти които не завъриха хубаво накрая и го помолих да не ходи но мисълта да ходи ме вбесява .... незнам защо мисълта да е другаде ме вбесява... като излезе с приятелите му дето не харесвам се дразня много .... просто напоследък уж го обичам ама не го понасям и ако знаех от какво е тази непоносимост към него?????? Побърквам се вече..... И в последната седмица се появи момче с което сме се вижали лятото ии започнахме да си пшем постоянно и с мисля все за него но си харесвам гаджето... мисля че полудявам :XXXXXXX НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ :