.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Случвало ли ви се е това .. ще се побъркам

Здравейте . Имам приятел от 7 месеца на мен ми е втората сериозна връзка а на него едва първата . Аз съм на 16 той на почти 18 . Всичко уж е наред но от време на време той се лигави много и това ме кара да побеснявам ужасно ме нервира и съм му казвала да спре .. всеки базик негов ми надига нервите до голяма степен и му се разкрещявам ... В началото като тръгвахме на 1 вия ден ми каза че ме обича което ме шашна много и бях като гръмната ... понеже направих същата грешка с бившия ми – първия ми сериозен . Много тръдно го забравих с голяма мъка сълзи ... и месеци самота при което в началото сегашния ми приятел също така ми служеше и за затапка на бившия но наистина си харесвам настоящия. Излизаме често казваме си че се обичаме но не е същото както с първия ми .. той ме караше да летя да се надявам като дете да мечтая да съм на 7 мото небе .... много караници и страдания имахме с него много се мъчех той постоянно ми се караше късахме събирахме се с в крайна сметка след 10 тия месец се разделихме окончателно. Той ме промени ужасно много станах отрицателна тъжна депресирана и като намерих настоящия ми си помислих че ще е различно но можете да си представите 1вата връзка на момче каква ще да е ... Не може да ме накара да го обичам толкова лудо като предния ми даже съм толкова объркана дали го обичам наистина.... Напоследък подлудявам дори от думитее му .. постоянно му крещя и му се цупя за нещо.. преди ходеше на концерти които не завъриха хубаво накрая и го помолих да не ходи но мисълта да ходи ме вбесява .... незнам защо мисълта да е другаде ме вбесява... като излезе с приятелите му дето не харесвам се дразня много .... просто напоследък уж го обичам ама не го понасям и ако знаех от какво е тази непоносимост към него?????? Побърквам се вече..... И в последната седмица се появи момче с което сме се вижали лятото ии започнахме да си пшем постоянно и с мисля все за него но си харесвам гаджето... мисля че полудявам :XXXXXXX НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ :

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    То май проблемът си е в теб.
    Освести се и слез на земята.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

^^Да!
    И се научи къде се поставят запетайки.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

имам проблем с клавиатурата
    а и аз мисля че е мой проблема тук съм за да в питам как да го разреша ...

приеми/-ай го какъвто е
    спри да се опитваш да контролираш нещата
    не искай да контролираш нещата
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Например като решиш какво искаш?!

искам го но просто характера му .... ядосвам мусе супер много ... ако оставя всичко в негови ръце това значи да си умра с надеждите за напредък

Спри да мислиш за предишния си и приеми сегашния такъв, какъвто е . През целия ти разказ не спря да ги сравняваш двамата. Е ти този ли искаш или си искаш стария приятел? И бъди по-толерантна, с викове нищо няма да постигнеш, като те дразнят закачките му просто му кажи, че не ти е приятно.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 11-09-2012 на 22:06

Тои си излиза с приятелите ти се вбесяваш ?

Шегува се с теб ти се вбесяваш ...

Цупиш му се за нищо ..

Мисълта ,че ходи на място което ти не харесваш те вбесява ..

EPIC TROLLFACE

Чудя се това момче как е с тебе
    Не го заслужаваш

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,момиче,ти просто не искаш да си сама .Там е и проблема.
    Не искаш да си искренно с него ,а при мисълта да останеш сама се вкопчваш в тая фикс идея и продължаваш да твърдиш ,че го харесваш.Мисля,че ти е трябвало още време да се оттърсиш от мислите за бившия ,да помислиш върху нещата и чак тогава да се впускаш в нещо ново.Няма как да очакваш ,че всичко в миналата ти връзка ще е същото и в новата,ако не ти допада характера му ,тогава защо си въобще с него ?!Дразниш се,защото явно не го обичаш,уважаваш и харесваш толкова. ; ) Това за приятелите и концертите,всеки има нужда от време за себе си ,ти какво искаш?...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ха ха ха.

Направо ме убиваш.В началото настоящия ти приятел ти е служел за да дразниш бившият си,после си мислела,че го обичаш,след това се чудиш дали го обичаш,но осъзнаваш,че е така,просто те дразни от време на време,ако не и през цялото време.И за капак на всичко,започваш да си пишеш с друго момче,към което изпитваш симпатии,но продължаваш да харесваш момчето,с което си.. Кажи ми,че си под 16,моля те.

Фен
    Град
    swishtow
    Вярваш ли ми, че като чета това все едно аз съм го писала Точно по същия начин съм! Искаш ли да ми дадеш скайпа си на лично и да си пишем малко имам нужда да поговоря с човек като мен

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Престани да го сравняваш с бившия. Няма значение, че ти си му първата - няма абсолютно никакво значение. Познавам такава двойка, момчето не е имало приятелка и среща една моя позната, която ги е въртяла за по седмица - две, а сега са си в сериозна връзка и се обичат много.

Тоест, той няма никаква вина за това твое състояние. Сама си го постигаш, като непрекъснато мислиш и сравняваш бившия и настоящия. И не обичаш този, а онзи от миналото ти. Личи си от километри. Излез от филма и престани да се залъгваш.

Зарежи го, докато е време.
    НЕ да го съсипваш от ден на ден, заради непреодоляните чувства към бившия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си