- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъжна съм
Откакто съм с приятеля си не съм същаата, той сега е в чужбина, аз не излизам никъде само от нас на училище и обратно, преди бях винаги в центъра на вниманието винаги имах хора до себе си, но заради него зарязах всичко това, когато сме заедно не ми пука, но сега го няма от 5 месеца и ми е адски тъпо..липсва ми скоро си идва, но се чувствам колкова сама и беззащтитна....как да разнообразя малко
А защо заряза всичко заради него?
Приятели нямаш ли?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
защото исках и се интересувах само от него от нищо друго и пренебрегнах всичко останало, Имаахх много, много, найстина много познати постоянно имаше с кой да бъда, а с приятелите ми не е същото все пак днешно време кой ще търпи някой да го търси само, когато няма какво да прави
Аз те разбирам и то доста добре, защото и аз допуснах подобно нещо, само че при мен е нямало подобен период от време. Даже имам чувството, че станах по-тъжен. Само, когато съм край нея е щастието и така. Това е грешна тактика, лейди... не се заробвай така. Обещай ми, че ще се промениш и аз ще сторя същото.
Грешката е в теб. И се научи, че приятелите не са да ги търсиш само "когато няма какво да правиш". Грозна постъпка много. Научете се, че когато сте във връзка не трябва да зарязвате всичко (хобита, семейство, приятели, даскало, странични занимания всякакви) за да бъдете с гаджето, щото няма смисъл. Търсете баланса... ще се научите с времето..надявам се.
честно да ви кажа предпочитам да си седя сама в нас, пред това да съм постоянно с интриганти, които постоянно говорят зад гърба на другите
Не всички хора са интриганти. Има и свестни.
Чак пък да се затвориш във вас, заради интригантите.... Стегни се малко и не падай толкова лесно, защото ставането е мнооого трудно.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Имам чувството,че наистина нямаш друга работа и няма с кого да говориш, съдейки по това, че за няколко дни това ти е 68954 тема...
Обади се на някоя стара приятелка и излезте. Може пък да не е толкова лошо.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Оххх...ей така като се почне...абе хораааа...научете се,че гаджетата са временни..минават и заминават...приятелите са винаги с теб...аз те съветвам малко по малко да почнеш да си връщаш контактите...и не гледай на ИСТИНСКИТЕ приятели,като на даденост..полагай нужните усилия...не само за гаджето![]()
Покани някого от тия прословути познати и се поразходете.
Глупаво е било да зарязваш всичко и всеки, но имаш шанс да оправиш нещата. Ако ли пък не - създай нови познати, занимавай се с нещо, не да седиш по цели дни у вас и нищо да не правиш. Дори едното четене или изливане на чувствата ти върху лист, ще ти помогне доста.