- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета с дълга коса ..
Момичета, според вас има ли разлика дали момчето е с дълга коса или с къса и вие кои харесвате повече ?
Как така "има ли разлика"? Има.
Аз харесвам дългата коса и за момчета и за момичета. Друг е въпроса, че има хора, които въобще не полагат грижи и им стои отвратително.
Въпрос на вкус като цяло.
И спря да се върти за миг земята..
просто съм забелязъл че повечето момичета не разбират момчетата с дълги коси ии едва ли не за тях те са изроди ..
Не на всяко момче отива. По принцип не харесвам, но пък Джони Деп...
О нее, как бе човек, с дълга с къса всички са хора. Има момчета, които носят дълга коса без да им отива или без да я поддържат и това не ми харесва. Има такива, които саа адските сладури с дълга коса или средно дълга. Привърженик съм обаче на много къси коси. Просто...боцка и е мн яко :Д
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не ми е критерий. Харесвам и от двата типа.![]()
Последно редактирано от Azoria : 11-10-2012 на 18:21
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
къса задължително.. има и такива на които им отива дълга,но аз не харесвам момчета с дълга коса
За колко дълга си говорим? :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Ако му отива дълга коса и е хубава и поддържана, защо не?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абстрахирайте се от прическата :Д , но до толкова дълга е страаашно яко:
Иии също харесвам Аксел Роуз като млад с дълга коса, но той е по-скоро изключение.
Това НЕ ми харесва изобщо:
Но пък харесвам мъже с дълги дредове :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Последно редактирано от dream1707 : 11-10-2012 на 20:58
Това не е дълга коса по моите критерии.
Аз лично харесвам или много къса или много дълга.
Такава и такава дължина не харесвам. (изключение е когато е вързана цък)
Харесвам неща от рода на това, това...
Но в крайна сметка най-важното е да го има и мъжкото излъчване. Ако лицето е прекалено женствено, няма начин да ми хареса, независимо каква му е прическата. (цък, цък, цък)
И спря да се върти за миг земята..
Одобрявам.
Бунтарско, носещо асоциации за свободолюбивост и авантюризъм, и секси. Какво повече да иска човек?
Колкото и да е разпространено стои различно на всеки и позволява да изпъкнеш от тълпата.
Пък и хора по цял свят са се борили да бъде прието и позволено...Грехота е поне веднъж в живота си да не си пуснеш дълга коса.
Слабост ми е. Не, че бих върнала някой, защото има къса коса, но дългото си е дълго.
Аналогично: като жена с голями цици.
Обаче не ми харесва средно дълга коса с бретончета, която се изправя всеки ден и етц. педеращини. Т'ва вече е отблъскващо. И прекалено дългата коса - т.е. до кръста и надолу не ми се нрави.
И трябва да си отива със стилът на мъжът/момчето - иначе изглежда...Awkward. Представете си пичът от първата снимка с розова тениска и чантичка Адидас и ще разберете какво имам предвид.
НО, ако искаш да забиваш кифли и таргет групата ти са разни чалгаджийки естествено, че ще те възприемат, като изрод и няма да ти пускат.
Прецени си приоритетите и ако е по-важно да ебеш такива момичета - режи косата.
Последно редактирано от БожиятАгнец : 11-10-2012 на 23:12
Има, разбира се. Като видя дълги мъжки коси ми се повдига.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аха, аха ... нещо като първия и 3тия от снимките на БожияАгнец <33 ... Много ми харесва, стила, всичко ... нз и на мен ми е слабост... изглеждат ми, ъм, секси![]()
не съм анти, но засега сякаш харесвам повече късокосковци или с умерено дълга коса, не като метъли.
нещо такова:
бе и метъл няма да върна, ама шансът да изглежда като модел от яка метъл банда или някакъв тъмблр тип е много по-малка.
сми', като публикуваните снимки от мен можеш да срещнеш момчета и то съвсем обикновени. не някви излъскани, не и пропаднали. ама готин метълист да видиш е наистина трудно, повечето изобщо не знаят как да си поддържат косата и просто нямат нищо общо с Аксел Роуз на младини. (сега ще помоля да си спестите факта, че Гънс не правят метъл, знам.)
oх, изобщо не харесвам Аксел. но е добър пример за това как би следвало да изглежда дългата коса - а не опърпана и мазна като на българските метълисти :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride