- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Професия войник
Храни си хората - не съм ти майка да ти замивам устенцата със сапунче след всяка дивотия.
След като не си разбрал целта ми, проблемът не е мой.Не се обаждай неподготвен другия път, моля.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
1 во всеки иска даржавна работа определено тази година има мнго кандидати и то вав провинциалните градове пример много хора кат мен който са от сф кадидастват за казанлък или някой др град наясно сам със нещтата вав кирливата българска армия преди години кадидаствах искахами 2 хилки за да съм кадровак сега цената скочи вълнообразноо 3500-4000 лв. а за мися щто се касае там сащто се иска пари сякаш виждат във теб машина за барзи и лесни пари значт колко пари взима един бг воинйк за 1 едана мисия и поне 6 хилки взимат а, това че отиваш и си рисковаш живота никои не го еня а конкретно кой ги взима парите това са комадира които е главен испитваш и от там отиват по йеархията на чиновете нагоре със 2 думи ако не си платисш няма да стане работата
Извинявай, моето момче, ама ти с тази грамотност за каква друга работа би ставал, нищо лично?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Остави го да следва желанието си.
Професията не е лоша, на мисии се кандидатства, но за парите - не знам. Аз, както казах, съм на мнение, че не трябва да го спираш да е военен, щом това ще го направи щастлив.