- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Професия войник
съжалявам ако темата не е много на място, но просто не знам с кого да говоря по този въпрос...
ходя с моя приятел вече около 7 месеца и много си го обичам и ми е много мил и бих умряла за него...... , нооооо наскоро разбрах, че има намерение от доста време да се записва в армията на т.нар. "професия войник", от което щях да се разрева. Намерих малко информация за това каква е системата в тази "професия", но това, което го пише по сайтовете ми изглежда доста захаросано.... Ако някой има информация за това в какво по-точно се изразява дейността на войника, какъв е шансът да го пратят на мисия, условията и правата на войниците спазват ли се така както е описано по сайтовете и закона, къде е възможно да го пратят на мисия, според сегашните военни ситуации в света, какви норми трябва да може да издържи, колко време може да трае подготовката му...? И най-важния въпрос ...Как да го убедя, че е по добре да си стои вкъщи и да си намери нормална работа?
Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.