.
Затворена тема
Страница 10 от 120 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 2988
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Малко по-добре от вчера емоционално, само дето двойно повече ме боли корема. Отброявам дните, след които ще мога да си го напрегръщам и нацелувам!
    maDamn

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Току що приключих с книгата.Жестока е,просто сама се усещах как обръщам страниците жадно :Д
    коя е книгата?? ...от любопитство

иначе днеска скука и зубрене so fun ;/

Голям фен Аватара на .Wonder
    Чувствам се отпочинала след обилната доза сън.
    Днес ще си пиша домашното и денят ми започва добре. Вчера така добре си напазарувах козметика, че душата ми ликува. : 3

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Малко по-добре от вчера емоционално, само дето двойно повече ме боли корема. Отброявам дните, след които ще мога да си го напрегръщам и нацелувам!
    Леле, не знам как се справяш като не е наоколо.... аз с тоя тъп студентски живот не мога да си го виждам и мачкам и гушам постоянно и просто всяко заминаване ми е срив..
    И като говорим за това-днес е неделя, може би ще се видим и утре заминавам, и всеки път все повече и повече НЕ искам и там ми е тооолкова задушаващо и самотно и кофти, а съм сред хора, но него го няма и да, схванахте... с две думи-ужасно е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Искам да идват по-бързо празниците!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам картечница. Слънцето навън не ме радва, като ми е заседнала буца в гърлото. Искам да претрепя всичките гадини, които отровиха живота на родата и почерниха една майка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Beyond reality
    Това звучи ужасно съжалявам.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    me too

kalpazanka, <3 : (
    всичко накрая ще е наред.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сън.

Нуждая се от него.

Град
    Beyond reality
    С боляща глава и корем,но ще се зарина от задачи днес и идните дни, за да може времето да минава по-бързо и да се прибере, и да го сгуша в него и да си го нацелувам!!!
    maDamn

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Скучно ми е.Мислех да изляза да се поразходя към морската,ама май не ми се ходи сама,пък не и като да съм приятна компания напоследък,така че ще си продължа с маратон на " Женени с деца".

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Наистина се чудя как може да спя до 16:10, изобщо как не съм чула разговорите сутринта, как не съм си чула телефона и тн. Яд ме е малко, щото след час и половина трябва да излизам, имах намерение да уча, а явно няма да се случи точно сега. Имам книга за довършване, хиляди неща за вършене и изобщо... :\
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Меко казано страхотно. Беше прекрасен ден с нея. Прекрасна е. Обичам я.

Хм и ми хрумна ми една идея!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Изтощена. Четири часа в тъпите молове и пак не можахме да му намерим хубави зимни обувки. Поне се забавлявахме.

Как не искам утре да е понеделник...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох, вчера беше стабилно по-добре.
    Не знам защо, ама нямам търпение за лекциите утре, хем трябва да се става рано. Нещо съм се бъгнала?
    Някакво много странно ми е.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    granger, ALetterFromTheSky - много е кофти мацки, но пък след това си заслужава.
    И аз го виждам примерно веднъж, най-много два пъти в седмицата заради тъпите ангажименти, но пък толкова го обичам, че дори и малко ми е достатъчно.

Щастлива съм. Мириша на него <3 ..
    Даже не ми пука, че трябва да стана утре в 5 сутринта за тъпите лекции. До такава степен ми оправя настроението.
    И ако всеки път ме кара да млъкна, като ме целува, простоооо ще съм най-щастливата <3 ..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Снощи ми беше адски хубава вечер... бяхме си самички в къщата, запалена печката, топличко.... на свещи... лежахме си, гушкахме се... сутринта пак така ...
    Леле толкова много го обичам тоя човек... до сега никога не съм се чувствала така.. много ми е хубаво с него ^

Аууу и намерих най-сладкото бебенце.. леле толкова ме кефи ... има баси яките бузки ^^ - http://data.whicdn.com/images/436719...00_n_large.jpg

Супер фен Аватара на weheartiit
    колко бързо минаха събота и неделя
    не е истина как изобщо не ми се ходи на училище ...

Мега фен Аватара на Зайче..
    изяждам се от яд направо..
    и се притеснявам за утре, 'щото ще ме изпитват по история ;/
    пуши ми се ;х
    абе мазало направо..
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на NambyPamby
    В много шибан ПМС период съм. Само дето не е ПМС, въпреки че много прилича.
    Не знам какво искам.
    Не знам защо го искам.
    Знам само, че искам да избягам от сивото ежедневие.
    Знам и че ми омръзна да правим всеки божи ден едно и също.
    Не знам всъщност дали и той не започна да ми омръзва. Надали.
    Просто нещо не е наред. Почна си куцо, явно и ще завърши куцо.
    А толкова ме е страх. И толкова не искам. Съдрах се от рев последните седмици, подготвяйки се за въображаемата раздяла, а тя... май ще се осъществи. И знам, че съм виновна аз с истеричните си пристъпи, мрънкането и държанието нон-стоп "аз съм на 12, не знам какво искам, но го искам веднага, иначе си хващам чантичката и си заминавам".
    Лошото е, че не знам кое не е наред. Той е прекрасен. Най-хубавото нещо, което ми се е случвало, най-прекрасния човек, който бих могла да срещна някога. Бликам и извирам от любов, обичам го и ми е толкова ценен, че наистина ме избива на рев и на сополи(а това се случва изключително рядко по принцип) всеки път, когато се скараме и когато се опитвам да си представя един ден, в който ще стана и ще живея живота си така, сякаш никога не е присъствал в него. Лошото е, че съм безумен темерут в тия отношения и вместо да му показвам колко ми е ценен, от мен получава единствено мрънкане и недоволстване. Карам го да се чувства нежелан и излишен, а ми е толкова скъп...
    Усещам как се отдалечава с всеки час... Как го отблъсквам от себе си с всяка минута... Как го губя с всяка секунда повече... И ми се реве, реве... Само дето не мога да го върна. Не знам как да оправя нещата, заклевам се.
    Не е ПМС... Синдромът "не мога с теб, не мога и без теб" е. А е свестен и с нищо не е заслужил да срещне лош човек като мен.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да стягам куфарите и да се махам вече. Все още вярвам във философията, че километрите стопяват проблемите и че може и да не мога да избягам от себе си, но пък мога да се поглезя с доволно количество алкохол, цигари, коледни сладкиши, шопинг и хубава компания. Ебала съм всичко.

Садната и виновна.

Мега фен Аватара на Blab
    още ме държи. дано не ме пусне скоро.)

Мега фен Аватара на Chacho
    Кихав съм още, ма поне върша няква работа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И отново е понеделник сутрин и отново съм на работа. Бахти как ми се спи не е истина. Още си мисля за вчера... искам я пак.

Дано довечера дойде по - бързо.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Към 2 и нещо имах температура, сега чак не искам да проверявам. Трябва да стана и да тръгна към училище.12 клас болна на училище, това само при нас се случва. Как ще си тръгна аз след математиката...
    Хич не съм в настроение, отпаднало ми е, кашлям, задачите за конус хич не ми вървят нещо и в петък ще направя една консултация най-вероятно, дано да помогне.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си