- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Самотно. Отчаян и изморен...... Чакащ с не търпение точния момент.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Предпочитам да забравя този ден.
Толкова много различни емоции изпитах днес. Няколко пъти чух, че не трябва да проявявам характер в такива ситуации, защото само ще си навлека допълнителни проблеми. Омръзна ми всеки да ме дърпа далеч от проблемите, по-гадно ми е така. Този характер за какво ми е?! Ще си го покажа следващия път, пък слабо ме интересува какви последствия ще има. Предпочитам да си изчистя нещата и да съм доволна от себе си, а не след това да си мисля какво е щяло да бъде, ако съм казала или направила това и онова. "Средата го изисквала", но не ми е в характера да се съобразявам с другите, преди да съм се съобразила със себе си. Прекалено голям и горделив инат съм, за да позволя такова долно отношение. Не толерирам простотията, била тя и в "лице, което трябва да се уважава". През.... ми е.
Единствената ми радост днес е, че котешката трева най-накрая порасна. Чакам я от около две седмици. Само дано котката не я разбута в нетърпението си. Още няколко дни и ще е готова.
Скоро трябва да пиша и на някой от братовчедите. Първо, че изгарям да ги чуя. Второ, че имам идея за общ проект.
Обичам си роднините. Ако не бяха те, да съм я убила днес оная простакеса.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Много хубав ден - здравословно хранене, тренировка, училище 6+.
Гадното е, че идиоти ми развалят настроението.
Влюбен до уши в най-добрата ми приятелка, която пък е влюбена в един глупак.. правете си изводите..![]()
Току що осъзнах че аз никога не съм празнувал свети Валентин... добре че тая година имам изпити тогава,едва ли ще ми е до това![]()
>>DjBelev<<
Оф. Тея шматки прости намериха кога да правят купони. Утре аз съм с изпит, те се напиват в съседната стая. Раздразнена съм, много.
Обичам го, обичам го, обичам го.
Толкова ми е прекрасничък.
Направо искам да го удуша от гушки.
Скоро и това ще стане, ама ще съм внимателна да не взема наистина да го удуша, че после ще ми липсва мега-гига много.
Какви сънища сънувах само хахахахха нямам думи.. Побъркала съм се напоследък само глупости сънувам... Трябва да ставам от топлото ,удобно,мекичко легло, за да отида на училище O.o уфффф
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И аз сънувах. И пак съм болна. Нищо, очаква ме един 4 денов уикенд пълен с учене и домакински задължения. Приятно е. Избягвам някои индивиди и ми е хубаво.
Благодарение на съквартирантката ми и онзи идиот съм будна от 3 часа сутринта.
Днес и без това ми е много натоварен ден, а сега и без сън... ох. Стискам си палци на контролната да ми се включи мозъка, а като се прибера довечера в апартамента ни ще се провежда заседание. Нямам намерение да търпи разни алкохолички и нимфоманки да ми провалят спокойствието, време е да въведем някои правила очевидно.
Ох, нещо напоследък въобще не мога да спя. Само се въртя. Имам чувството, че цяла нощ съм била будна -.- Не знам как ще го карам така, като стана първа смяна.
Искам да съм друг човек,искам обстоятелствата да са други,искам живота ми да е различен.Да мога да съм отпуснат и осбободен Искам отново да изпитам усещенето на преплитането на пръсти.Ситуацията да поема контрола и да усетя две женски ръце около врата си.Искам по възможност да е от човека,който да обичам и да ме обича истински и силно.Така магията ще е още по-силна. Ех мечти, мечтиииии. Искам,искам ама много искам.Май само с искането ще си остана.....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
сънувах ужасни кошмари, но т.к. е преди обяд ще пропусна, че недай си Боже ми се случили...пу-пу
иначе трябва да чета за Deutschland след малко, че по свят и личност ще имаме дискусия, а аз ще съм уж от Германия
майка ми ме ядосва само, баща ми също
добре ,че той е душичка, че не знам какво щях да правя, ако и той ми лазеше по нервичките
вчера толкова добре си прекарахме, нагушкахме се и се нацелувахме, на Деската сигурно й беше гадно, ама сегааа, като не го бях виждала от 4-5 дни... :д![]()
Карам последен час и замръзвам. Просто е такъв ледник,че думи нямам.
Ох, да се прибера, да изчистя и да хапна, че ще препукам.
Иве, аз моя като не съм го виждала повече от месец вече ,като си дойде ще му се случи случка...хубавааааа...прекра сничка случка...дълго време
ОБИЧАМ ГО!
maDamn
Изморих се нещо. Нямам търпение да дойде петък! А с него толкова ни хареса да се усамотявамен уикендите, че този пак ще изхвърчим. Йейй!
това е бахти майтапа вече..става да се видя с колегите , защото даскалите не идват , пием кафе и тая случка се повтаря по 2-3 пъти всеки ден. поне добре , че съм на квартира близко и мога да се прибирам винаги![]()
Ще ми побелеят косите от нерви...
Преди няколко години покрай баща ми се появиха няколко бели косъма, сега ще побелея целия...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Вече се завръща старото ми АЗ!) Какви бяха тези емоции тези седмици,не знам. Не искам и да ги изпитвам отново. Дам!
Имам да уча много,а усещам,че колкото и да уча няма да се справя. :/ Този път наистина....
Намерих 50лв на улицатаYeahhh ! Охх стуууд! Отивам на тренировка и после хоп в леглото!
^ егати якото .. най-голямата сума, която съм намирала е 2 лева ;д и много им се радвах![]()
много ме боли главата, тъжно ми е, гадно ми е, тегаво, уморено, безсилно ...не виждам никакъв смисъл в нищо .. това е адски тъпо .Мразя тези си състояния ,дано по-бързо да излизам, че не ми отива да съм такава
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Изморен съм, а ме очаква още 1 програма. Плюс това, подготвям документи и файлове, записвам дискове и като цяло привеждам компютъра във вид за преинсталация![]()
Леле... от цяла седмица, това е първата вечер, в която не ми се налага да уча, а мога просто да си почина. Бях забравила направо какво е.
Everything changes, but beauty remains ...
Какви пукнатини има между нас... Днес прекарах цял ден с нея и осъзнах колко ми липсва това приятелство. Видях обаче колко сме се отдалечили една от друга и каква дупка има между нас. Въпреки, че прекарахме повече от 10 часа заедно, не успях да я усетя така близка, както преди я усещах след 5 минути разговор. Липсва ми чувството, липсва ми и тя.
Тъжно ми е.
И спря да се върти за миг земята..
Мисля че се влюбваммного ме радва,ама малко ми е далече
иначе само се разсейвам и не мога да седна да уча сериозно,а на 8ми ми е изпита :X
![]()
>>DjBelev<<