.
Затворена тема
Страница 100 от 120 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 2988
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Самотно. Отчаян и изморен...... Чакащ с не търпение точния момент.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на xoxi
    Предпочитам да забравя този ден.
    Толкова много различни емоции изпитах днес. Няколко пъти чух, че не трябва да проявявам характер в такива ситуации, защото само ще си навлека допълнителни проблеми. Омръзна ми всеки да ме дърпа далеч от проблемите, по-гадно ми е така. Този характер за какво ми е?! Ще си го покажа следващия път, пък слабо ме интересува какви последствия ще има. Предпочитам да си изчистя нещата и да съм доволна от себе си, а не след това да си мисля какво е щяло да бъде, ако съм казала или направила това и онова. "Средата го изисквала", но не ми е в характера да се съобразявам с другите, преди да съм се съобразила със себе си. Прекалено голям и горделив инат съм, за да позволя такова долно отношение. Не толерирам простотията, била тя и в "лице, което трябва да се уважава". През.... ми е.

Единствената ми радост днес е, че котешката трева най-накрая порасна. Чакам я от около две седмици. Само дано котката не я разбута в нетърпението си. Още няколко дни и ще е готова.
    Скоро трябва да пиша и на някой от братовчедите. Първо, че изгарям да ги чуя. Второ, че имам идея за общ проект.
    Обичам си роднините. Ако не бяха те, да съм я убила днес оная простакеса.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много хубав ден - здравословно хранене, тренировка, училище 6+.

Гадното е, че идиоти ми развалят настроението.

Влюбен до уши в най-добрата ми приятелка, която пък е влюбена в един глупак.. правете си изводите..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Току що осъзнах че аз никога не съм празнувал свети Валентин... добре че тая година имам изпити тогава,едва ли ще ми е до това
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оф. Тея шматки прости намериха кога да правят купони. Утре аз съм с изпит, те се напиват в съседната стая. Раздразнена съм, много.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Обичам го, обичам го, обичам го.
    Толкова ми е прекрасничък.
    Направо искам да го удуша от гушки.
    Скоро и това ще стане, ама ще съм внимателна да не взема наистина да го удуша, че после ще ми липсва мега-гига много.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Какви сънища сънувах само хахахахха нямам думи.. Побъркала съм се напоследък само глупости сънувам... Трябва да ставам от топлото ,удобно,мекичко легло, за да отида на училище O.o уфффф
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И аз сънувах. И пак съм болна. Нищо, очаква ме един 4 денов уикенд пълен с учене и домакински задължения. Приятно е. Избягвам някои индивиди и ми е хубаво.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Благодарение на съквартирантката ми и онзи идиот съм будна от 3 часа сутринта.
    Днес и без това ми е много натоварен ден, а сега и без сън... ох. Стискам си палци на контролната да ми се включи мозъка, а като се прибера довечера в апартамента ни ще се провежда заседание. Нямам намерение да търпи разни алкохолички и нимфоманки да ми провалят спокойствието, време е да въведем някои правила очевидно.

Супер фен Аватара на tonssy
    Ох, нещо напоследък въобще не мога да спя. Само се въртя. Имам чувството, че цяла нощ съм била будна -.- Не знам как ще го карам така, като стана първа смяна.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Искам да съм друг човек,искам обстоятелствата да са други,искам живота ми да е различен.Да мога да съм отпуснат и осбободен Искам отново да изпитам усещенето на преплитането на пръсти.Ситуацията да поема контрола и да усетя две женски ръце около врата си.Искам по възможност да е от човека,който да обичам и да ме обича истински и силно.Така магията ще е още по-силна. Ех мечти, мечтиииии. Искам,искам ама много искам.Май само с искането ще си остана.....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    сънувах ужасни кошмари, но т.к. е преди обяд ще пропусна, че недай си Боже ми се случили...пу-пу
    иначе трябва да чета за Deutschland след малко, че по свят и личност ще имаме дискусия, а аз ще съм уж от Германия

майка ми ме ядосва само, баща ми също
    добре ,че той е душичка, че не знам какво щях да правя, ако и той ми лазеше по нервичките
    вчера толкова добре си прекарахме, нагушкахме се и се нацелувахме, на Деската сигурно й беше гадно, ама сегааа, като не го бях виждала от 4-5 дни... :д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Карам последен час и замръзвам. Просто е такъв ледник,че думи нямам.
    Ох, да се прибера, да изчистя и да хапна, че ще препукам.
    Иве, аз моя като не съм го виждала повече от месец вече ,като си дойде ще му се случи случка...хубавааааа...прекра сничка случка...дълго време
    ОБИЧАМ ГО!
    maDamn

Супер фен Аватара на cyclops
    Изморих се нещо. Нямам търпение да дойде петък! А с него толкова ни хареса да се усамотявамен уикендите, че този пак ще изхвърчим. Йейй!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    това е бахти майтапа вече..става да се видя с колегите , защото даскалите не идват , пием кафе и тая случка се повтаря по 2-3 пъти всеки ден. поне добре , че съм на квартира близко и мога да се прибирам винаги

Ще ми побелеят косите от нерви...
    Преди няколко години покрай баща ми се появиха няколко бели косъма, сега ще побелея целия...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на iiordanova
    Вече се завръща старото ми АЗ! ) Какви бяха тези емоции тези седмици,не знам. Не искам и да ги изпитвам отново. Дам!
    Имам да уча много,а усещам,че колкото и да уча няма да се справя. :/ Този път наистина....

Супер фен Аватара на cyclops
    Намерих 50лв на улицата Yeahhh ! Охх стуууд! Отивам на тренировка и после хоп в леглото!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^ егати якото .. най-голямата сума, която съм намирала е 2 лева ;д и много им се радвах
    много ме боли главата, тъжно ми е, гадно ми е, тегаво, уморено, безсилно ...не виждам никакъв смисъл в нищо .. това е адски тъпо .Мразя тези си състояния ,дано по-бързо да излизам, че не ми отива да съм такава
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на D*Rose
    Изморен съм, а ме очаква още 1 програма. Плюс това, подготвям документи и файлове, записвам дискове и като цяло привеждам компютъра във вид за преинсталация

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    студено ми е, спи ми се
    нашите ме ядосват..
    липсва ми и ми е гадно,че се държи тъпо и че му пука само за шибаната му работа.....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Леле... от цяла седмица, това е първата вечер, в която не ми се налага да уча, а мога просто да си почина. Бях забравила направо какво е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Какви пукнатини има между нас... Днес прекарах цял ден с нея и осъзнах колко ми липсва това приятелство. Видях обаче колко сме се отдалечили една от друга и каква дупка има между нас. Въпреки, че прекарахме повече от 10 часа заедно, не успях да я усетя така близка, както преди я усещах след 5 минути разговор. Липсва ми чувството, липсва ми и тя.
    Тъжно ми е.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Мисля че се влюбвам много ме радва,ама малко ми е далече иначе само се разсейвам и не мога да седна да уча сериозно,а на 8ми ми е изпита :X
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си