- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Добро утро ! Последен ден от учебната седмица, най-сетнеДано да мине бързо и приятно...имам само 5 часа и то супер тъпите.. Хайде, отивам да се оправям.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Щастливо. Мързелувам си, гледкам любимите сериали, а трябва в скоро време да почна да уча по математиката 1..
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хубавко ми е!
И го обичам.
И съм доволна от себе си! Айляк!
maDamn
Не-усмихнато.
Изпита ми наближава и трябва да почна да уча вече, но съвсем други неща са ми в главата.
Блаб приключи сесията си отлично! почерпи се по случая още миналата седмица, но мисли да повтори. мхм.
в допълнение има задачки и крайни срокове, които я притискат, та се чуди да прави ли театър или да не прави театър тази вечер. това е въпросът. чиърс на всички!)
Пиши на кирилица
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-01-2013 на 17:27
Хубаво се разпях днес. Бях зарязала пеенето за известно време и днес се върнах И към тази страст. Утре пак имаме урок и ми е много щастливо. На мен ми се падна песен на guns n' roses и съм мнооого доволна.
Нашите преди малко пък ме зарадваха колко физически труд ме чака утре и още от сега усещам болката.![]()
Седмицата ми приключи по възможно най-хубавия начин и съм доволна от всичко.
Готова съм той да се връща и утре ще си го чакам с нетърпение!
И спря да се върти за миг земята..
В добро настроение съм и си почивам след дългия ден. Пък и най-накрая преодолях страха от скок да се приземя на шпагат. То не било толкова трудно, а само страх !![]()
Страхотно се чувствам!
Днес ми беше супер щастливо като бях с моето момченце.. <3
Най-сетне си имаме снимка,на която и двамата да се харесваме..
Също така се чувствам леко притеснена,понеже той утре ще ми гостува по покана на майка,за да се запознаят най-сетне..
Стискам палци всичко да мине ОК и да се харесат..
Майка днес малко накриво ме гледа,щото момчето реши да ми направи подарък(то и аз го гледах малко накриво,щото не искам да си харчи парите за мен..)..
Както и да е..чакам го да се наспи и да влезе в скайп да си говорим..не издържам без да го чуя или видя..))))))))))) <333333333333
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Боклуци изкецани долнопробни. Мръсници. Макята им да ебем!
Втори ден никой не се навърта вкъщи. :Д То вярно, че знаеха, че съм бясна, ама баш пък толко? Усещам ги как в момента, в който си изляза от стаята всеки млъква и се покрива. :Д То докато ги навикам подобаващо, на мен ми мина мерака да се занимавам.
Купих си нова рокля и съм доволна. Всъщност си купих много работи, едвам се прибрах с торбите днес в тоя вятърИ си поръчах храна, защото е време пак да започна да си готвя. Смъкнала съм кило и нещо и си го искам обратно.
Ужасно унизена се чувствам. Наранена. Объркана. И все такива производни..
А утре се очертаваше перфектен ден и просто щях да бъда отново щастлива..
Явно няма да е точно така..
уморена съм. и емоционално. чудя се дали да не си използвам свободната седмица и да не се чупя от града.
само да си отметна работата през уикенда и всичко ще е на 6. даммм... самичко ми е, а някои хора не се усещат, затова в следващите 2 дни ме няма за никого.
Обожавам го. Завинаги.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мисълта, че днес стават 3 месеца, ме кара да се усмихвам.
Лъч светлина и радост в иначе мрачното ми настроение.
Обичам го. Много.
Честито! Добре ми е, пия си кафенцето, а след малко почвам да уча.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хубаво ми е. Чинчилата беснее, аз си уча кръвоносна система, Ради ще дойде в 12... Как би могло въобще да бъде по-хубаво?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не знам от кога не съм се наспивала. Тая вечер пак не ми се получи.
Гладна съм и мисля след малко да отида да пусна пералня, то се видяло, че няма да правя нищо и без това.
Чувствам се... оценена. Задълженията в работата се увеличават и това ме радва. Гласуват ми доверие, което ще направя всичко по силите си да оправдая.
А от вчера вече съм и с нова позиция и нова заплата, та - честито ми повишение![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много смотано ми върви всичко напоследък. Дано да е просто период. Поне след седмица се прибирам и ще си почина от всичко тук. Затъжила съм се много.
TheBeliever, честито!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Гушкаво, след тоя прекрасен сън. Много го обичам.. много. Хубаво ми е да знам, че си го имам. Винаги е около мен и винаги ще бъде.. малкото ангелче над главата ми, което ме пази.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С тоя покер не съм се наспивал от седмица.Време е да позабавя малко темпото.Откаченият все пак може да бъде полезен , ще видя дали да му дам шанс