- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Мисълта, че днес стават 3 месеца, ме кара да се усмихвам.
Лъч светлина и радост в иначе мрачното ми настроение.
Обичам го. Много.
Честито! Добре ми е, пия си кафенцето, а след малко почвам да уча.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хубаво ми е. Чинчилата беснее, аз си уча кръвоносна система, Ради ще дойде в 12... Как би могло въобще да бъде по-хубаво?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не знам от кога не съм се наспивала. Тая вечер пак не ми се получи.
Гладна съм и мисля след малко да отида да пусна пералня, то се видяло, че няма да правя нищо и без това.
Чувствам се... оценена. Задълженията в работата се увеличават и това ме радва. Гласуват ми доверие, което ще направя всичко по силите си да оправдая.
А от вчера вече съм и с нова позиция и нова заплата, та - честито ми повишение![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много смотано ми върви всичко напоследък. Дано да е просто период. Поне след седмица се прибирам и ще си почина от всичко тук. Затъжила съм се много.
TheBeliever, честито!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Гушкаво, след тоя прекрасен сън. Много го обичам.. много. Хубаво ми е да знам, че си го имам. Винаги е около мен и винаги ще бъде.. малкото ангелче над главата ми, което ме пази.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С тоя покер не съм се наспивал от седмица.Време е да позабавя малко темпото.Откаченият все пак може да бъде полезен , ще видя дали да му дам шанс
Обичам гооооо!
Тралялял. Готин ден ми се очертава!
maDamn
оф, много съм изнервена
довечера съм на рожден ден, а все още не съм започнала да си оправям косата, нито знам с какво ще съм облечена..
някак си не върви да обуя скъсани дънки /+ тва супер свободни/ с елегантни обувки на ток и корсет.. а пък и рокля не искам да си обличам, щото не се чувствам добре с рокли.. -.-
пък друг е въпроса, че всички останали мислят да са с рокли.. апффф и подарък не съм купила още
и веждите не съм си оправила, и ноктите ми са с ужасен лак... направо що да не -.-
http://ask.fm/iwwkaa
Само не разбрах защо трябваше да ме будят в 8:30 при положение, че тръгнахме чак в 11 и защо трябваше да се карат през целия път на отиване....
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
П-П-Пи-Пи-Пилееето във фурнатa. Весело ми е.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Времето е страхотно. Жалко, че няма с кого да изляза да се поразкарам. Иначе, прекарах едни страхотни два дни в приятелката си. Обичам колко сме близки и как нейното семейство с лекота ме приема. Много ми е хубаво.
Сега ще почистя вкъщи и ще седна да уча. Мхм.
Някво меланхолично , а тепърва трябва да уча по немски![]()
Толкова много мъжка работа свърших днес, че усещам как мускулите ми все още пулсират и горят. Сякаш някаква отрова минава през вените ми. Дори горещия душ не ме отпусна. Нямах време за нищо и никой днес, за това пък съм много доволна от свършената работа. Силовата и физическа работа изразходи цялата ми енергия, нямам сили да се ядосвам, да се карам, да се притеснявам. Пречистващо ми подейства този ден. Искам пак, но нека не е прекалено скоро.
След този ''мъжки'' ден, утре ще се поглезя като момиченце. Шоколад, филм, хубава книга, излежаване до обяд...
едит: чакането ме нервира, чувствам се толкова безпомощна... знам, че ще получа отговор в началото на следващата седмица, но въпреки това проверявам пощата си през минути... преди малко имах ново непрочетено съобщение, което накара сърцето ми да прескочи, но се оказа нов последовател в tumblr... следващите 1-2 дни ще са ми като години!
Последно редактирано от xoxi : 02-02-2013 на 19:03
И спря да се върти за миг земята..
Тъпо ми е...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ебати филма... от отдавна не ме бяха забърквали в нещо подобно... :X
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Нов стаил ще вкарваммислех за къса коса,но да видим дали ся тва ще ми ходи,ако не,подстригвам се
Днес си взех колата,с тя обикновени пружини изглежда...не и отива да е толкова висока...до лятото си взимам нови спортни пружини и си я правя нормална
пък и не върви така,ся задницата е ниска,а предницата висока :X трябва и двете пак ниски
![]()
>>DjBelev<<
Как издържат хората на всичката тази драма, която сами насаждат в живота си?
Добре ми е. Ще свърша малко домакинска работа после ще се поглезя. Неделно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote