- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
3 midterms за по-малко от 24 часа...
Мерси, мерси.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Четене, четене, четене и пак съм толкова назад, че ми се реве.
Ужас.
Хайде да си се прибирам вече, мъничко остана.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Вчера беше общо взето тъпо. Не знам аз ли съм се бъгнала или събиранията вече не са толкова забавни. За трета седмица едно и също и пак нищо интересно. Поне се запознах с толкова хора, че ме съмнява да се сетя за имената на повече от двама-трима.
И пак се събудих рано, този път нямам на кой да се дразня, сама съм си виновна.
Поръчах си някои много готини неща и нямам търпение да си ги видя.![]()
И днес ще се готви много!
Колкото повече време минава тия сънища все повече започват да ме изумяват.В днешният е намесен даже и teenproblem.net.Много не си спомням за какво се разправяше,но се засякох с една моя съученичка от първите ми съученици, с която попринцип сме приятели във Facebook За моя изненада тя се зарадва изключително като ме видя,че чак се и разплака.Имаше и други хора, а с нея и някакво непознато ми момиче.Някакси в съня ми се яви потребителското име anichkaaa и този форум.Забравях няколко пъти този ник,но се стараех да си го припомням докато не стана.Оказа се че в този форум действително момиче с такъв ник е писало най-малко до началото на 2007 година и според форума сега е на 24 години т.е. е близо до годините на моята съученчка,която е 87ми набор. Чудно.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
I was swimming
My eyes were dark
'til you woke me
And told me that opening
is just the start
It was
--
Чувствам се толкова променена. Чувствам нещата толкова различни от преди и това е толкова яко, толкова яко.
Оф, не ми се подрежда никак, а е такъв бардак.
Искам да се просна и да гледам "Анатомията на Грей".
някои хора много сериозно и тестват нервите от 2-3 дни насам и накрая усещам, че завършека на всичко ще е мнооооого лош, ама хайде да видим
http://ask.fm/iwwkaa
Объркано ми е. Не очаквах, че точно той има нещо повече от приятелски чувства към мен. Защо, защо, ЗАЩО винаги тези, към които НИЩО не изпитвам, изпитват към мен ?! Ще трябва да му го кажа, но усещам, че няма да завърши добре. Пак.
Иначе, уча си поредния урок за ВСВ.. а като гледам как грее слънце ;(
Цял ден ям някакви боклуци и пак съм си гладна.
Мускулната треска ме е схванала цялата и едвам се придвижвам от стая в стая. Много бавно ми минава времето днес. Изгледах един прекрасен филм, чудя се дали да не пускам втори. Спи ми се.
Още си чакам отговора. Утре, най-късно във вторник ще се разбере и йкахсйагхдахф, нямам търпение.
И спря да се върти за миг земята..
Объркана, потисната, неуверена...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Чувствам се добре.Доволна съм ,че имам достатъчно време да свърша всичко ,което искам.Прекарвам повече време с близките си и с приятелите си и това ме зарежда много.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Изчистих днес. Изпрах. Научих. Сготвих. Хубаво ми е.![]()
Дразнят ме с тези "планове" в последния момент. Не всички са като тях лентяи без ангажименти. Че и наглеят. Да се съобразяват малко.
Хубаво се надъхваме с нея, ама дали ще я докараме до някъде?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Отегчена до смърт.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В такива дни разбирам колко яки приятелки имам
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Физически леко недобре,иначе всичко ми е 6,щастливо ми е.
maDamn
Почнаа ^![]()
Иначе, сега супер си се чувствам- направих си тренировката, изкъпах се. Ще си почивам ^^
едит: ии си пускам серия от Pretty little liars <3
Последно редактирано от tonssy : 02-03-2013 на 17:56
О,не,не..
Не ми изглежда на подобен тип човек,не знам какво си въобразяват въобще..
Мега странните хора днес,к'во им става на всички,никаква идея.
Не ми се занимава с никой в момента,оооффффффффф