.
Затворена тема
Страница 104 от 119 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 2988

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Той има страхотни колеги и колежки! Получихме страхотен подарък от тях, по случай приближаващия ни празник! Не знам колко време са отделили за този клип, но е страхотен. Явно от него са взели всички тези снимки, клипове, песни... Успяли са да съберат най-прекрасните ни моменти в някакви си 6 минути. Денят ми започва със сълзи от щастие и тотално разтопяване. Искам да си го гледаме този клип заедно с него. Колегите му казаха, че и те така са искали, но нямали търпение да ни го покажат. Той го гледал, сметнали за редно и на мен да го пратят.

Отделно, че получих и дългоочаквания отговор и утре заминавам! Обнадеждено и щастливо ми е.
    Ако някой днес се опита да ми развали хубавия ден, готова съм да го разчленя. ^^
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не знам дали не греша,но сякаш в мен от няколко дни започва да тлее и да се разпалва едно миниатюрно пламъче на надеждата.Дали времето на промяната не е дошло или не е съвсем съвсем близо? Дали вече не е време да изляза от тази дупка, в която се намирам от отдавна така както в много мои сънища? Искаше ми се и някакси да направя връзка с едни ясновидки,но невиждах начин това да стане.Е,направили са го вместо мен.Днес разбрах.Странното е че е познала наистина много неща по-събития,време,качества, усещания,хора и т.н.Познавала е първите букви на различни хора от обкръжението ни,къде се намират,неща свързани с тях и т.н. и е попитала специално за моята буква също.Пък после някой да каже,че нямало хора,които познават.
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-04-2013 на 09:48
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леле, не е истина колко съм изнервена. 83 теми. 3 дни. Сряда е изпита. Дори факта, че на Ботаника 2 имам шестица не ме разведри. Само Алфонсо ме разнежва. <3 И той ми липсва... ще се видим чак след заветната сряда. Не съм сигурна дали ще се справя. Напоследък не ми върви, а по всичко личи, че ще е въпрос на късмет.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Аххх, как ме е яд на себе си....
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Страхотен ден, две тренировки, разбрах задачите. Доволно ми е въпреки факта, че ме пратиха сутринта за черен хайвер.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Страхотен ден, две тренировки, разбрах задачите. Доволно ми е въпреки факта, че ме пратиха сутринта за черен хайвер.
    Зелен, шведке, зелен :д

Доволно ми е, мисля да си посвърша малко работа и после сядам или с книжката, или с някой филм.

Супер фен Аватара на shmatarok
    оф
    днес съм доволна от лекциите, успях да си направя упражненията почти перфектно, друго си е като има кой да ти обясни нещата спокойно, не онзи гадняр лектор 2
    после гледах красавицата и звяра (на дисни!) <3 аwww
    и понеже направих огромната грешка да заспя, сега ми е лошо утре ще пропусна лекциите по всяка вероятност и съм почнала пак да рисувам и мда.
    тая седмица чакам и гости ^^

Не знам к'во да прая... хем знам, че връзката няма бъдеще, но искам да съм с нея...нямам силни чувства, тя умира за мен... не искам да наранявам момичето...

Супер фен Аватара на tonssy
    Мм днес в училище ми мина перфектно, първи час история. Как си знаех, че ще ме изпита, добре че се подготвих..та ми писа шестица за втория срок
    Иначе тренировка -> баня -> перфе.

Град
    София, България
    упси, знаех си аз, червен, черен, хаха :Д

Виждат ми се мускулите на гърбаа гйфйклйккйкктфг секси е, кефи ме.
    спи ми се. утре имам огромен тест по математика, страх ме, притеснено ми е, ама ще го взема с 6-ца мамка му!
    успех си пожелаваам. и лека нощ :3

Супер фен Аватара на Irti
    Преди малко се прибрах от работа, а тръгнах по тъмно.. скапан съм. Изкъпах се. Ще хапна малко. Имам половинка ракия и няколко бири.. мисля да ги изпия и да лягам.

Мега фен
    Град
    <3
    Тъжно, раздразнително, нервно, притеснено, с ужааасно променливо настроение, от време на време ентусиазирано и хубаво, през повечето време разнежено...........
    Сигурно съм ужасница и бих била ебати дразнителя в момента..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ти винаги си , не мога да кажа кога си в период и кога не .

Айляк.Снощи беше силно , но пак ми се спи , а от утре почва седмицата...мамка му

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Ти винаги си , не мога да кажа кога си в период и кога не .
    Аз ли?
    Сигурно..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мензис ще ти казвам.Толкова си странно , че си непридвидимо.Дано нямаш кола...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Не желая да спа, а трябва притесняват ме проблеми не знайни, но пък ги усещам аз. Както виждате Вие, правя даже в тоз късен час опити за стихова творба.

Добре, че е музиката малко да ми разчисти главата от глупости.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    София, България
    Беше страхотен старт на деня, докато липсата на метрото не го развали. Няма как да стигна до даскало. Пф. Вкъщи ще си седя.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Беше страхотен старт на деня, докато липсата на метрото не го развали. Няма как да стигна до даскало. Пф. Вкъщи ще си седя.
    В такива случаи извиняват ли ви отсъствията или квото е там :д

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В такива случаи извиняват ли ви отсъствията или квото е там :д
    Няма извиняване на отсъствия. Ако си болен - родителите звъннят и казват (ако си под 18 год). Пишат, че те няма. Ако не им звъннат, се трупат отсъствия, които при май 40% от всички предмети губиш парите, които получаваш за даскало всеки месец (около 250 лева). Само дето аз нито родител имам тук, нито получавам тея пари и в повечето случаи не ми пука.

Пък и като няма метра, и учителите не могат да стигнат до даскало :Д

Мега фен Аватара на Blab
    усещам ужасно напрежение.
    толкова да не можем да общуваме нормално...
    все едно трябва да се доказвам, а всъщност имам нужда от подкрепа или поне жеста/намерението/готовността за оказването такава.
    не знам. надявам се денят да се развие добре - приятно, смислено и пълноценно.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ама съм шматка! Един ден реших да не ходя на лекции и се събудих половин час преди тях Ама като гледам как вали... Нях, отвикнах да гледам дъжд и сега ми е странно да видя небето толкова причерняло. Дано да се оправи времето за уикенда, щото иначе ще падат глави!
    Имам да правя бизнес проект и изобщо не ми се занимава.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Мм обещаващо начало на деня, дано да стане още по-хубаво.
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Супер фен Аватара на tonssy
    Писна ми от комплексари и детски истории. Неска да внимават с мен.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    с майка ми се скарахме жестоко, поне ми е оставила интернета, че каза, че съм била наказана и нямало да имам
    дано да се видим довечера с него, но по-скоро не
    след малко продължавам да ям
    тая първа смяна ми е супер, само че като се прибера ям много ... :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Хубаво ми е днес , имам настроение и не съм уморен.Чудя се дали да скачам на дълбоко с това и да инвестирам и ако да , то каква сума.Ще мислим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си