- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Прекарахме си поредния страхотен уикенд. Ох, толкова много го обичам. Решихме да си вземем кученце, но ще помислим още малко. Боли ме всичко, а имам тренировка. Ох, ох !
Вмомента се чувствам ужасно !! Зарязах момчето ,което харесвам.Той ми предложи да станем гаджета ,аз му отказах ,защото се страхувам.Темата може да видите в раздел" Любов "и ако искате ми пишете лично.Благодаря !!!!
Ох, много ми се спи от това учене. Вчера беше толкова як ден, но днеска залягам над книгите. Дано не се разболея само, пих вит Ц, ядох мед, пих чай, стоя на топло и такам.
И напоследък никакъв режим нямам, а това не е добре.. нито ям като хората, нито спя като хората, нито нищоооо
Да се минава тая сесия веднъж, че почна да ми писва...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ох,откачам без телефон,хубаво че имам друг,ама баш най-нужния ми замина.
АРГХ. И нещо тялото ми се ебава с мен. Ама всичко е ок, все пак....
ОБИЧАМ ГО ,искам да си идва вече, не издържааам.
maDamn
Вече втори ден съм труп след работа. Май се разболявам.
Не върви. Не знам как да подходя.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не издържам на тази втора смяна.
Депресираща ми е.Нямам време за абсолютно нищо.
Ежедневието ме убива.
Изнервят ме.Искам вече да мина през този ужасен период.
И да не съм толкова срамежлива ;х
Да, неска бях втора смяна, утре съм първа. И след като снощи ми прее*аха последното нормално спане, тая нощ не знам, сигурно 5 часа ще спя. Дано поне успея по- рано да си легна.
Тонси.. аз след 5 часа спане съм свеж като кисела краставичкаОбикновено спя по 5-6 часа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
То по принцип и аз не се чувствам супер изморена, уж винаги имам енергия.. Просто напоследък почти не мога да спя, само се въртя и имам чувството, че просто ще си легна и ще стана :d
Тялото ми се ебава с мен, не знам на какво се дължи,ама вместо да се оправя се влошава...
а той само се притеснява ,милия ми,ама няма как да ми помогне.
maDamn
Липсва ми.. Моето момче ми липсва, страшно много... Иначе като цяло деня мина добре. С кученцето ми се мотахме из София. Взехме подаръка на тати. ^^ Разходих малкото чудовище в парка с приятелки. Прибрахме се уморени и сега ще заспиваме. В крайна сметка хубавото е, че няма да ходя на училище до четвъртък.
Яде ми се кисело. Ще умра, искам нещо кисело веднага!
Лимон пих одеве... туршия ядох.. не помагаааааааааааааааааааа аа
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Чакам го да излезе от банята и да си легне до мен, за да гледаме филм... по-добре от това не мога да се чувствам в момента
Много ми е притеснено.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тъпо ми е..не знам кво ще става на изпита в петък,материала ми се струва лесен,но знам че не е така и общо взето съм до никъде с ученето...а просто като отворя учебника и... :X
>>DjBelev<<
Добро ми утро.
Нещо не ми се занимава с нищо.
А днеска ще е дълъъъъъг ден, бая дълъг.
А той вече ми липсва, нищо че снощи го виждах.
И последните три дни го виждам всеки ден, амаааа.. нда, обожавам го, адски много..
Не ща да ходя на лекции *ревливо човече*
И шматките пак няма да дойдат, отказвам се да ги чакам вече, ако решат, че им се идва - ок, да няма да ги моля. Знам си аз, че всеки си е сам за себе си, ама кога ще спра да се учудвам на несериозността на някои хора, не знам.
Ако не трябваше и днес да виждам физиономията на математичката, денят ми щеше да е пре-кра-сен. Всичко ми върви като по вода от вчера до днес и се надявам така да продължи. Нямам търпение за уикенда, когато ще мога да отдам 100% от времето си на 1 и също нещо.
И спря да се върти за миг земята..
Супер ми е само дето малко ми се спи
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Притеснен съм.
по-добре от вчера.
обмислям Бягството.
май ще е Плевен-Добринище-Истанбул.
също съм решена да си довърша сборника и да го пусна в конкурса. нямам какво да отлагам.
и ще си попиша по пиеските с хората, които са наоколо.
и ще съм Палечка, далеч от всичките къртове...
мхм. гоу гоу гоу!
//и аз искам крем супа от шам фъстък и кокосово мляко<3 ох.:Д