- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Много ми е притеснено.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тъпо ми е..не знам кво ще става на изпита в петък,материала ми се струва лесен,но знам че не е така и общо взето съм до никъде с ученето...а просто като отворя учебника и... :X
>>DjBelev<<
Добро ми утро.
Нещо не ми се занимава с нищо.
А днеска ще е дълъъъъъг ден, бая дълъг.
А той вече ми липсва, нищо че снощи го виждах.
И последните три дни го виждам всеки ден, амаааа.. нда, обожавам го, адски много..
Не ща да ходя на лекции *ревливо човече*
И шматките пак няма да дойдат, отказвам се да ги чакам вече, ако решат, че им се идва - ок, да няма да ги моля. Знам си аз, че всеки си е сам за себе си, ама кога ще спра да се учудвам на несериозността на някои хора, не знам.
Ако не трябваше и днес да виждам физиономията на математичката, денят ми щеше да е пре-кра-сен. Всичко ми върви като по вода от вчера до днес и се надявам така да продължи. Нямам търпение за уикенда, когато ще мога да отдам 100% от времето си на 1 и също нещо.
И спря да се върти за миг земята..
Супер ми е само дето малко ми се спи
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Притеснен съм.
по-добре от вчера.
обмислям Бягството.
май ще е Плевен-Добринище-Истанбул.
също съм решена да си довърша сборника и да го пусна в конкурса. нямам какво да отлагам.
и ще си попиша по пиеските с хората, които са наоколо.
и ще съм Палечка, далеч от всичките къртове...
мхм. гоу гоу гоу!
//и аз искам крем супа от шам фъстък и кокосово мляко<3 ох.:Д
Пфф, допреди малко спах и сега не знам къде се намирам.
Ооооооох, прекрасно. Сядам да уча.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ох, малко така...my body wasn't ready![]()
Ох, абе хубаво ми е ,само да си оправя циганиите с телефона.
А той е толкова прекрасен,толкова искам вече да си идва!
maDamn
Айляяяк.Да видим дали този купон ще е нещо като загрявка за рождения ден .
Тъпанарско...заради чужди грешки , аз оставам в шах. Мега тъпо. Само тва ми трябваше на главата.
maDamn
тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъпо.
книгата ме крепи, интересна и цинично-прекрасна е.
ех, тоя Буковски, дееба
<3
пък той пак се е смотанясал от 1 седмица насам, само ме нерви, не знам ПМС-вам ли , той ли е дразнещ, ама много ми е тъпо така
и за утре му предложих да излезем,вика ,че бил от 8 на работа.......а аз съм 1-ва смяна и не ми пречи и в 6 да излезем..
ама нека,нека
пък в петък ще му кажа да духа супата и че ще излизам с приятелки, примерно
в събота ,ако излизам ще ме гледа,ама к'во ще направи-нищо, с вързани ръце...а пък , ако не излизам с моите мацоранки ще се наложи да излезем с него все пак, но..нищо, тъкмо ще се видим и с Георги ,та да ми даде флашката и да ми оправи гривнатанамерила съм му работа на него
Има хляб в новия колега, доволна съм. :Д
Сега чайче, музичка, а по-късно и някое филмче може би.
Повече не можеха да ми преебат настроението !
Логично. Аз съм неудачник и не знам вече, само лайна ми се стовариха на главата. Аре,Пламенке, гледай си работата и се спасявай.
maDamn
Свръх радостна! 3те дни отшелничество и цял семестър мъки, колоквиуми и единия учебник, който изписах по тоя предмет си струваха! Анатомия на човека - 6.00!![]()
Днес пускахме чинчилата за пръв път за малко да пообикаля стаята. Много беше сладък как души и тичка.Сега си почива. <3 Обичам ги! И чинчилата, и момчето.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Омг, това звучи тооолкова яко <3
Суперглупав ден. Как е възможно НИЩО да не правим, да е студено постоянно, някви идиоти да крещят, плюят, замерят със солети, гасят лампата в час? КАК?! Абсолютна загуба на време е това училище. Ако си бях останала вкъщи, колко щях да направя, ехе... Нямаше цял ден да се туткам със 100 кирливи въпроса от листовките със сигурност.
Ще си направя почивка. Мда!
И това 12ти клас? lol
Нях, доволна съм, програмата тръгна и ще мога да си направя курсовата вкъщи, вместо да кисна в лабораторията в университета. Даже мисля да я свърша още тези дни, за да мога другата седмица да я покажа на лекторката и да го отметна това като свършено. Само и джавата да не ми се опъваше толкова, щях да съм безкрайно щастлива, ама нейсе.
За пръв път почувствах някаква привързаност към класа си. о.О За пръв път бяхме толкова... нормални?! Тъмнината май наистина сближава хората. Като се отделят няколко човека от класа, останалите ставаме добра и задружна компания. Щастливичко ми е, че видях, че в класа има и стойностни хора!
Нямам търпение той да си идва. Другата седмица ще ми е отвратителна и този уикенд ще трябва да успея да се заредя с всичката положителна енергия, която той ще може да ми предложи. Всъщност тази седмица ми е толкова прекрасна, получих нещо, което от много време чакам иии... невъзможно е нещо да ми съсипе настроението.
И спря да се върти за миг земята..
Ммм супер се чувствам най-накрая "отпуших канала".![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Прекрасно. Откакто спря да ми пука, наистина се чувствам чудесно. Не се съобразявам с никого и нищо, режа хората като кисели краставици без да се замислям за чувствата им, проклета съм и отвратителна, но това ме прави, ако не щастлива, то поне с доста по-олекнало сърце. Сигурно много тъпо изглежда такова държание отстрани, ама така хубаво пък пресява плявата от истински ценното... Който е наранен си тръгва, който е обиден - също, на когото му идва в повече - и той.
То било хубаво да не се съобразяваш с никого, бе!
В момента единственото, което ми се разминава с очакванията, е недостига на пари. Те не, че някога са били достатъчно, ама сега определено се усеща някаква нужда. И то не за кафета, цигари, простотии, ами за нещо наистина важно. Ще ги намеря все отнякъде.