- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Днес ще й призная всичко.. чувствам много неща в момента но най-вече, че съм нервен.. дано утре не го показвам толкова.![]()
Мисля да почна да ходя на фитнес.
Днес ме чака мнооооооого дълъг денИ е навалял сняг!
Днес ще трябва да прекарам не 7, ами 9 часа в училище. Поне предметите не са много натоварващи.
Събудих се преди телефона да звънне и сега съм си напълнила най-голямата чаша с най-силното кафе. Готова съм за цял ден училище и цяла нощ учене за тестовете утре. Това кафе ме държи по два дни будна.
Искам да си чета от книжката, но нямам време, пък с мен не искам да я взимам. Да дойде събота и неделя... такова четене ще пада.
И спря да се върти за миг земята..
Искам да съм си в леглото цял ден и да гледам Анатомията на Грей!!! Такава възможност няма обаче. След малко ще трябва да се оправям за училище. ;/ Утре цял ден ще съм заета, събота и неделя също, за другата седмица просто не ми се говори.
Супер,като всеки ден.Безгрижие и мързел.![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Мъничко остана.))))))
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ох. Мина единия изпит. Остават още два. Ъх.
Изморено ми е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Искам слънче,сух асфалт,добро сцепление на гумите и едно 150+ к.с между краката ми,готини жени на плажа с леки татосчета и да скитаме по цяла вечер по курортите : ))
PS А действителността е,че съм на работа![]()
Мале, не мога да повярвам, че схващам висшата математика.
Мамичката й.
Ся като ми треснат производните си мислят, че ще ме уплашат.
Амааааа аз съм го училааа, хахаха..
Иначе съм добре, тва време малко ме потиска, ама ебала съм го, после ще си пиша нещата за другата седмица, че искам да свърша още работа, а утрешния ден отпада, шот трябва цял ден в нас да седя..
Другата седмица се очертава забавна, по-скоро изпълнена с много динамика иии вече нямам търпение..
P.S. Никакви мъже за теб, имаш си![]()
..
Тия от МТЕЛ пак не знам поткъд еи изкопаха такива сметки,при все че имам 1000 безплатни минути. И съм изговорила 400, 8 лв от смс , а другите 80,откъде?
не съм била титуляр - нямало справка за мен. Не знам,писна ми да се разправям,няма да я платя и толкова.
Да се оправят. Писна ми от тях,взимам си една Прима и чиста работа, деба и скапаняците.
Милото ми,само да си дойде , да си го нагуша! Много ми липсва.
maDamn
Снощи случайно проверих отново дали не може да си смениш юзърнейма във фейса и с удивление установих че мога да го сменя и го направих !! От половин година сигурно търся начин да го сменя тва че мега ме дразнеше,а не исках да си правя нов само заради това,но най-накрая след 100 мейла и форуми получих шана да го направянеправо така се накефих
иначе,не знам утре как ще го вземам изпита,адски ми е спокойно,че ще го взема,но с оглед на трудността и не съм напълно подготвен...направо не знам как може да ми е толкова спокойно
![]()
>>DjBelev<<
granger, аз заради такива селски номера се евакуирах.
Мързел съм. Нощес няма да се спи...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хубаво съм си аз на Глобул,ама ми трябваше и Мтелска карта, аз по смъртно не мога да ги изговоря 92 лв. те са за 2 месеца.
45 за сегашния,няма как . максимума 8 лв ми е от смси,другото ми е безплатни разговори.
1000 безплатни минути към всичко у Мтел и 1000 смс, не знам и 8те лева откъде са дошли. Не е моя сметката,кака ми я обслужва,като картата я откри, за да може да си вземе телефон и ми даде картата на мен. 14 лв ми е тарифата. Просто невъзможно е аз 45 лв да направя. Аз на Глобул по 30 лв правих като нямах минути, та тук ли?
Бясна съм,минавам на Прима. Кака ми ще иде да пита,защото тя е титуляр, да видим на нея какво ще и кажат, ако бях си ги изговорила наистина - да си ги платя ,ми не съм.
maDamn
Да не би телефонът да е на изплащане?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Телефона мисля ,че е към моя номер ,но е 3-4-5 лв+ пакета+тия близо 8 лв от смси , пак няма как да ги докарам толкова.
maDamn
Апф, няма ли как да видиш електронната фактура?
Мама му аман от превзети копелета, да вървят по дяволитее
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Вчера проверявах всичко , 20+ лева ми изписва за този телефон за месеца...сега услугата е недостъпна,както и всичко останало+ това да видя ,които номера са ми в група. А аз имам 2 номера тама и говоря само с 1,този на приятеля ми...просто е някакъв фарс това.
Аз съм убедена ,че не мога да ги направя тея пари ,при положение ,че ми потвърдиха,че това ми е планът с 1000 мин. Аз не съм изговорила и половината.
Ама не съм била титуляр,кака е болна сега и не може да се разправя,в събота щяла да види и да вземе разпечатка...просто не знам вече,супер много ме е яд.
maDamn
О, тия са невъзможни. И в Глобул ги въртят и сучат едни... При нас си бях и аз тъпа де. Взех си оттам лаптопче на изплащане (малък формат) уж направо с 3G интернет, лесно и бързо. Да им имам и 3G-то, не отваря и гугъл даже, а струва 25лв. Издържах 3 месеца с нет, траещ към 3 минути и изчезващ и се хванах на кабелен. Та сега плащаме 2 нета, единия, от които никой не ползва, защото в договора се води, че няма как да се откажеш от 3G-нета без да върнеш лаптопа. Сигурно в момента съм един от малкото хора на света, които плащат 40лв за интернет всеки месец. Добре, че цялата тъпотия свършва баш след един месец.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Глобул, Мтел са скапани откъм нет,на Виваком покритието е най-добро.
maDamn
Дали нямам някаква анемия се чудя вече.Или просто умората ми се дължи на факта , че от 2 седмици спя по 4-5 часа само.Иначе ми е хубаво.Спокойна вечер се очертава , дано продължа дорбата серия от снощи
и ти си като моята най-добра приятелка
майка й е шматка и й купила лаптоп от глобул..най-скъпият -1000 лева на лизинг (накрая излиза 1500) + 25/месечно за нета им; имаше друг , който е адски свръх мега бърз-1 минута за 1 гб филм, както искайте го разбирайте
нямаше как да плащат 45 лева за 2 нета и спряха бързия (той е без договор) и си остана на глобулския-е, и една ютюб страница не ще да й зареди..
аз от глобул съм нямала проблеми (да чукам на дърво), имам някакви надчисления, но са от сорта на 3-4 лева и не са всеки месец и съм се примирявала
от мтел-имам една карта с договор, която имам 100 минути, но я ползвам на една тухла четворка нокия с фенерче, така че освен ако не си ги надприказвам няма как да ме излъжат нито за интернет, нито за нищо
В Швеция лимита е 30 ГБ, които изчезват за максимум 2 седмици. А за интернет се плаща 50 лева на месец, ако си студент + това е най-евтиния :Д
Доволно ми е от днешния ден. Ще си почета и ще лягам.
Толкова съм радостна, че краят на седмицата наближава. Беше ужасно натоварено, динамично и забързано. Нуждая се от почивка, наистина.
Последно редактирано от .Wonder : 02-07-2013 на 18:14