.
Затворена тема
Страница 107 от 120 ПървиПърви ... 75797103104105106107108109110111117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 651 до 2 675 от общо 2988
    Днес ще й призная всичко.. чувствам много неща в момента но най-вече, че съм нервен.. дано утре не го показвам толкова.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мисля да почна да ходя на фитнес.
    Днес ме чака мнооооооого дълъг ден И е навалял сняг!

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес ще трябва да прекарам не 7, ами 9 часа в училище. Поне предметите не са много натоварващи.
    Събудих се преди телефона да звънне и сега съм си напълнила най-голямата чаша с най-силното кафе. Готова съм за цял ден училище и цяла нощ учене за тестовете утре. Това кафе ме държи по два дни будна.
    Искам да си чета от книжката, но нямам време, пък с мен не искам да я взимам. Да дойде събота и неделя... такова четене ще пада.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Colouring
    Искам да съм си в леглото цял ден и да гледам Анатомията на Грей!!! Такава възможност няма обаче. След малко ще трябва да се оправям за училище. ;/ Утре цял ден ще съм заета, събота и неделя също, за другата седмица просто не ми се говори.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Супер,като всеки ден.Безгрижие и мързел.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Мъничко остана. ))))))
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох. Мина единия изпит. Остават още два. Ъх.

Изморено ми е.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ох. Мина единия изпит. Остават още два. Ъх.

Изморено ми е.
    На мен още 3. И една защита. Искам слънце, плаж, мента със сода и готини мъже.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на minchorna
    Искам слънче,сух асфалт,добро сцепление на гумите и едно 150+ к.с между краката ми,готини жени на плажа с леки татосчета и да скитаме по цяла вечер по курортите : ))
    PS А действителността е,че съм на работа

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Мале, не мога да повярвам, че схващам висшата математика.
    Мамичката й.
    Ся като ми треснат производните си мислят, че ще ме уплашат.
    Амааааа аз съм го училааа, хахаха ..
    Иначе съм добре, тва време малко ме потиска, ама ебала съм го, после ще си пиша нещата за другата седмица, че искам да свърша още работа, а утрешния ден отпада, шот трябва цял ден в нас да седя..
    Другата седмица се очертава забавна, по-скоро изпълнена с много динамика иии вече нямам търпение ..

P.S.
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    На мен още 3. И една защита. Искам слънце, плаж, мента със сода и готини мъже.
    Никакви мъже за теб, имаш си ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тия от МТЕЛ пак не знам поткъд еи изкопаха такива сметки,при все че имам 1000 безплатни минути. И съм изговорила 400, 8 лв от смс , а другите 80,откъде?
    не съм била титуляр - нямало справка за мен. Не знам,писна ми да се разправям,няма да я платя и толкова.
    Да се оправят. Писна ми от тях,взимам си една Прима и чиста работа, деба и скапаняците.
    Милото ми,само да си дойде , да си го нагуша! Много ми липсва.
    maDamn

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Снощи случайно проверих отново дали не може да си смениш юзърнейма във фейса и с удивление установих че мога да го сменя и го направих !! От половин година сигурно търся начин да го сменя тва че мега ме дразнеше,а не исках да си правя нов само заради това,но най-накрая след 100 мейла и форуми получих шана да го направя неправо така се накефих иначе,не знам утре как ще го вземам изпита,адски ми е спокойно,че ще го взема,но с оглед на трудността и не съм напълно подготвен...направо не знам как може да ми е толкова спокойно
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    granger, аз заради такива селски номера се евакуирах.

Мързел съм. Нощес няма да се спи...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Beyond reality
    Хубаво съм си аз на Глобул,ама ми трябваше и Мтелска карта, аз по смъртно не мога да ги изговоря 92 лв. те са за 2 месеца.
    45 за сегашния,няма как . максимума 8 лв ми е от смси,другото ми е безплатни разговори.
    1000 безплатни минути към всичко у Мтел и 1000 смс, не знам и 8те лева откъде са дошли. Не е моя сметката,кака ми я обслужва,като картата я откри, за да може да си вземе телефон и ми даде картата на мен. 14 лв ми е тарифата. Просто невъзможно е аз 45 лв да направя. Аз на Глобул по 30 лв правих като нямах минути, та тук ли?
    Бясна съм,минавам на Прима. Кака ми ще иде да пита,защото тя е титуляр, да видим на нея какво ще и кажат, ако бях си ги изговорила наистина - да си ги платя ,ми не съм.
    maDamn

Град
    пространството на Дисе
    Да не би телефонът да е на изплащане?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Beyond reality
    Телефона мисля ,че е към моя номер ,но е 3-4-5 лв+ пакета+тия близо 8 лв от смси , пак няма как да ги докарам толкова.
    maDamn

Град
    пространството на Дисе
    Апф, няма ли как да видиш електронната фактура?

Супер фен Аватара на lubovvv
    Мама му аман от превзети копелета, да вървят по дяволитее
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Град
    Beyond reality
    Вчера проверявах всичко , 20+ лева ми изписва за този телефон за месеца...сега услугата е недостъпна,както и всичко останало+ това да видя ,които номера са ми в група. А аз имам 2 номера тама и говоря само с 1,този на приятеля ми...просто е някакъв фарс това.
    Аз съм убедена ,че не мога да ги направя тея пари ,при положение ,че ми потвърдиха,че това ми е планът с 1000 мин. Аз не съм изговорила и половината.
    Ама не съм била титуляр,кака е болна сега и не може да се разправя,в събота щяла да види и да вземе разпечатка...просто не знам вече,супер много ме е яд.
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    О, тия са невъзможни. И в Глобул ги въртят и сучат едни... При нас си бях и аз тъпа де. Взех си оттам лаптопче на изплащане (малък формат) уж направо с 3G интернет, лесно и бързо. Да им имам и 3G-то, не отваря и гугъл даже, а струва 25лв. Издържах 3 месеца с нет, траещ към 3 минути и изчезващ и се хванах на кабелен. Та сега плащаме 2 нета, единия, от които никой не ползва, защото в договора се води, че няма как да се откажеш от 3G-нета без да върнеш лаптопа. Сигурно в момента съм един от малкото хора на света, които плащат 40лв за интернет всеки месец. Добре, че цялата тъпотия свършва баш след един месец.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Beyond reality
    Глобул, Мтел са скапани откъм нет,на Виваком покритието е най-добро.
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Дали нямам някаква анемия се чудя вече.Или просто умората ми се дължи на факта , че от 2 седмици спя по 4-5 часа само.Иначе ми е хубаво.Спокойна вечер се очертава , дано продължа дорбата серия от снощи

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    О, тия са невъзможни. И в Глобул ги въртят и сучат едни... При нас си бях и аз тъпа де. Взех си оттам лаптопче на изплащане (малък формат) уж направо с 3G интернет, лесно и бързо. Да им имам и 3G-то, не отваря и гугъл даже, а струва 25лв. Издържах 3 месеца с нет, траещ към 3 минути и изчезващ и се хванах на кабелен. Та сега плащаме 2 нета, единия, от които никой не ползва, защото в договора се води, че няма как да се откажеш от 3G-нета без да върнеш лаптопа. Сигурно в момента съм един от малкото хора на света, които плащат 40лв за интернет всеки месец. Добре, че цялата тъпотия свършва баш след един месец.

и ти си като моята най-добра приятелка
    майка й е шматка и й купила лаптоп от глобул..най-скъпият -1000 лева на лизинг (накрая излиза 1500) + 25/месечно за нета им; имаше друг , който е адски свръх мега бърз-1 минута за 1 гб филм, както искайте го разбирайте
    нямаше как да плащат 45 лева за 2 нета и спряха бързия (той е без договор) и си остана на глобулския-е, и една ютюб страница не ще да й зареди..

аз от глобул съм нямала проблеми (да чукам на дърво), имам някакви надчисления, но са от сорта на 3-4 лева и не са всеки месец и съм се примирявала
    от мтел-имам една карта с договор, която имам 100 минути, но я ползвам на една тухла четворка нокия с фенерче, така че освен ако не си ги надприказвам няма как да ме излъжат нито за интернет, нито за нищо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    В Швеция лимита е 30 ГБ, които изчезват за максимум 2 седмици. А за интернет се плаща 50 лева на месец, ако си студент + това е най-евтиния :Д

Доволно ми е от днешния ден. Ще си почета и ще лягам.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Толкова съм радостна, че краят на седмицата наближава. Беше ужасно натоварено, динамично и забързано. Нуждая се от почивка, наистина.
    Последно редактирано от .Wonder : 02-07-2013 на 18:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си