- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Сладка умора. Обичам.
Искам дълъг уикенд в леглото. И лято. И среднощни разходки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Защо винаги трябва да се намери някой да ми развали настроението.
Искам вече да премина през този период,тъжно ми е .
Неска суперрррррр як ден ми беше. Сега съм си надула музика.
Искам купон вече.
Официално днес беше абсолютно пропилян ден, прекарах го на дивана, гледайки филми.Понеделник на изпита ще има да червя бузи. Ще да се стягам уикенда да наваксвам като хората. Другата седмица обаче си отивам вкъщи и ще си прекарам супер.
И аз искам лято вече!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ужасно болна.
И Той ми липсва.
Искам слънце /и да нямам сополи, хаха/.
Първия ми официален изпитСпокоен съм,но се чувствам все едно нищо не знам за изпита...истински студент
дано го взема,вообще няма да се обидя до текущите ми оценки да има една 3ка от тоя изпит,даже ще скачам от радост !
![]()
>>DjBelev<<
И мега ми се спи .. и съм мега уморения, щях да ходя на даскалу ама отивам да спЪ. ;x
Днес само 2 часа на даскало. И утре уикенд. Смятам хубаво да го оползотворя![]()
Доволно ми е.
Чувствам се много добре,защото имам много свободно време,но като знам ,че от понеделник съм на лекции и ми става лошо....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Времето навън е супер. Излиза ми се нанякъде.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
снегът как знае кога да настъпи, обаче...:Д
искрено се надявам той да не е осъзна(ва)л какво върши, а не умишлено да ме е подвел.
във всеки случай, аз ще си извентилирам, каквото ме тормози. такова сърцебиене и ярост отдавна не бях изпитвала.
мразя да се възползат от мен. мразя да ме лъжат. най-малкото заслужавам уважение.
снощи се реших на точка, но усещам/или вътрешно желая, все едно, запетая.
не зная. наранена съм. "всеки си прави изборите"...
Единствената хубава мисъл за днешния учебен ден е, че той ще ме чака след часовете пред училището. Нямам търпение! С брат му се връщат заедно, както и още няколко познати и се е организирало едно събиране, на което нямам търпение да отидем. Толкова ми липсват всички! Преди да се разбягат по другите градове, се събирахме през ден. Сега през няколко месеца...
Тези 6 учебни часа ще ми се сторят безкрайни. Да не говорим, че и тест трябва да правя.
И спря да се върти за миг земята..
Пак няма метра. Пак няма да ходя на училище.
Успех, Наде!
Ми, не. Пишеше växelfel - нещо с влаковете. Миналия път, друг беше заседнал при Östermalmstorg, и нищо не може да стигне до последната станция (моята). Понякога лъжат, че има закъснения, когато в действителност някой се е хвърлил в опит за самоубийство.
Лошото е, че няма автобуси, които да хванеш за да стигнеш до града (при мен специално). Е, има, ама са рядки и бавни - обикалят навсякъде.
боже колко много ми се спи...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
И АААААз.Леле как мразя сняг, дъжд и студеното време... Да идва по-бързо лятото!
В Милано е толкова прекрасно. Как искам пак да ида там,ако ми се отдаде възможност пак яхвам самолета
Сега се наяждам кат пич и лягам да си почивам, а как искам да се гушкам в него. Много ми липсва,искам вече да си идва.
maDamn
Ненене, той прекалява, наистина. Чак на агресия ме избива, дори не мога да му отговоря нормално- без раздразнение в тона. Само се страхувам чувствата му да не се увеличат, щото предусещам по-лоши ситуации в бъдеще. Много се ядосах днес, надявам се до довечера да ми мине, не искам да виждам и да чувам никой. Ест, в "подходящото" време от месеца ме ядосват, хаха.
Утре съм на изпит, леко ми е нервно...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Мерси, Магиии!
@Violenza, завиждам ти!
Изпитът мина.. някак .. не знам какво направих, на тест никога не мога да преценя. Или съм се справила, или съм се омазала яко.![]()
Да свършва тая сесия вече!