- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Изтекоха ми очите! Буквално!
Страх ме е, че това, дето го сънувам, се сбъдва...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
обичам петък толкова много!
вчера беше навалял сняг, днес пече слънце като за световно, и това ми било зима
не че ме касае, отдала съм го на мързелив ден, с филми, чипс и шоколад, а кой ще прави двете курсови работи, не ми е ясно.
Омръзна ми да изкривяват истината, да представят нещата различно от реално случилите се събития, да се правят на невинни до последно, докато през цялото време осъзнават, че изиграват много лоши ходове за отсрещната страна. Накрая аз ще го отнасям разбира се, мда. Търпелив човек съм, толерантна съм, поглеждам от другата страна на нещата, колкото и невероятна да ми звучи, но някой да прекрачи границата ми на търпение е рядко срещано.
Омръзна ми, отвратителен ден, нуждая се от нещо хубаво точно сега.
Е, няма такъв ден.
Не знам как ще го изтрая утре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мисълта, че ще скучая цяла вечер ме подлудява. о.О_О.о
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Отложи ни се събирането, организаторите са измислили супер щура идея за следващите няколко дни. Поне него си го нагушках и си го откраднах за няколко часа! Ще имам време за малко спокойствие, релакс и хубави книжки тази вечер. Утре хич не ми се става толкова рано, ноо след като се отложи излизането тази вечер, предполагам няма от какво да се оплаквам.
Чувствам се виновна, че изядох бонбоните с бренди и откраднах бутилката с кока-кола от кухнята, но ми е вечер за глезене.
И спря да се върти за миг земята..
Уф, мисълта, че ще го видя чак в неделя... Побърквам се!!Защо сесията му трябва да е толкова дълга..!? :Х Иначе.. Мързелив ден имах днес.. Филми, Блип и Блоп (^^), шоколаад<3 и много сън.
Утре ще е прекрасен ден.
Но много ми е тъжно за него. Искам да го гушна и да го успокоя. Ъх.
Подути са ми очите от рев, супер. Не знам на моменти на майка ми какво й става, превърта и просто трябва да си крещим..
Не знам как така АЗ реших да му пиша, но се радвам, че го направих. Ако стане така, както искам, ще бъде прекрасно. Поне ми оправи малко настроението.
Обичам. Радвам се, че от толкова време насам някой ми даде повод да кажа тази дума.
Просто прекрасно,плановете ми се провалиха.Иначе ми е едно такова спокойно...и самотно
Ранно събуждане и фитнесСтрахотен старт на деня.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Всяка секунда ,прекарана с него е несравнимо усещане : )
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Много, много, МНОГО объркана..
Но пък щастлива (:
Ужасно е колко часа стана вече, а аз още не съм подхванала да чета. Срамота е просто.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мързелив и спокоен ден! Обичам гоооо :*
Още малко клинч и да си го видя!
Ох,хубавко ми е.
maDamn
Ядосана съм.
Ядосана.
Ядосана.
Баща ми е виновен. Насолих го хубаво заради това и сега той се сърди. С какво право бе, мамка му?
Много мразя такива истории. Това нещо, което той направи съм го казвала, повтаряла и преповтаряла милион пъти, че не обичам да се прави, а сега защо съм се палила, а не съм обяснила като хората.
Направо от кожата си излизам...
И спря да се върти за миг земята..
Той ме кара да се усмихвам!
maDamn
тази нощ ще трябва да я избудувам, за да си свърша работата.
ще!
.................................................. .................................*зареждан е*............................................... .![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
не очаквах да бъде чак толкова забавно, обожавам да караааам, а сега е време за събота с момичетата, вече нямам търпение да излезем
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....