- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Изнервена?
Цял ден не се сети да ми се обади ,освен сутринта,щото снощи забрави,ядосвам се вече.
Дано пък при нея нещата минат добре.
И да ми се обажда вече,тоя моя мармот![]()
maDamn
Изморена, ама не точно. Интересно е как не усещам умора докато не се озова в непосредствена близост до леглото.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хубаво ми е. Радвам се че си я имам <3
Щом влизам в тая тема, значи ми е криво..
;|
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Страшно изморена. Но навън е страхотна снежна вечер и нямаше начин да я пропусна. Доволна съм от днешния ден; утре ще катеря други планини.
Лека нощ и сладки сънища.
Мразя да мрънкам, но уви...тъпо ми е. Нещата нещо не вървят добре напоследък. Почти всичко ми е безинтересно, малко неща вървят. В някакъв кофти период ли съм, не знам. Ама айде да минава!
Вече съм в по-добро настроение.
Отново си махнах обеците, сега ме чака главоблъсканица докато реша кои да сложа. Толкова трудно ги избирам, а толкова бързо ги свалям след това...
Беше ме яд, че заради една рана, трябва да сваля всички обеци, но нищо. Докато зарасне, ще имам време да сортирам всичките си комплекти и да не им се чудя после.
И спря да се върти за миг земята..
Тея лекарства са като котва. Не ми се излиза от леглото. Ох.
Добро утро.
Ох, как може да съм такава шматка и да забравя цели два рождени дни?
Карай де, все пак се сетих навреме.
Ама как ще ги уважа и двете много не ми е ясно, имайки предвид готиния ми график..
Днеска се очертава спокоен ден, само да видим по счетоводство какви съм ги свършила.
Ай лайк счетоводство![]()
Мислех да ходя с колелото на работа,а дойдох с колата...и страшно СЪЖАЛЯВАМ.Минах на червено със 100+ км/ч ,а полицаите бяха точно зад светофара..не видях да имат радар,дано и да са нямали..ако не..една солидна сумичка за глоба+Вземане на книжката за няколко месеца...Е,поне тогава искам не искам ще ходя с колелото![]()
Висшето образование в България май е тръгнало на зле щом и от психиатрията започват да набират учители
http://www.youtube.com/watch?v=wK5V-vRiTfw
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мани-мани. Университетите въобще не знам как си намират кадри. В буквално всеки има поне няколко пълни откачалника. Ние имахме шизофреник, имали сме и истеричка (не чак такава де, тази на клипа е някакъв брутален случай), разни старци на преломна възраст, които въобще не си разбират от материала и двама алкохолици. Не, трима, но третия ужасно го харесвам като преподавател та не бих го включила в тоя списък.
И ние въобще нямаме право да се оплакваме в сравнение с на други места.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тъжното е, че беше абсолютно права, но няма никакво право да обижда и да псува.
Мърльовци на по 19-20 години няма да знаят как им се формира оценката и че изпитът, който ще полагат след 5 минути, също влияе. Тъпи въпроси по 100 пъти, аман.
Добре ми е, взех вътрешния (макар и с малко точки), имам дата за външен. Ако утре най-накрая успея да си изпрося похвала и да не правя малоумщини докато карам, ще е направо идеално.
И ще си прекараме хубавко <3 Дам, дам.
Багряна ме зове.
И това го има. Но такова избухване не е нормално в никакъв случай. Нашата истеричка пък от една страна не преподаваше никак добре: ходила съм на тамън 5-6 лекции и се отказах. От друга крещеше като ненормална за всяка дреболия. Беше асистентка на упражененията на една от групите и избухваше като бомба за нормален въпрос като: "Тази бюхнерова фуния ли да ползвам или другата?" Слава богу, че на нас ни се падна свястната асистентка та не се занимавахме с тази.
Че студентите не са цвете, не са. Един уравновесен преподавател няма да обръща никакво внимание и щом е обяснил 4-5 пъти как стоят нещата, ще си започне изпита без въобще да се занимава. Или ще лепне една табелка на вратата с необходимата информация и няма да я занимават повече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Това
Щом е отишла да работи с хора ще си пие хапчетата.А ако не и изнася...е има други места дето може да си работи и сама и да не се занимава с хораНякои се взимат много насериозно, а после "реват".Мислиш ли,че някои по емоционален студент не може да и направи главата мека и зъбите редки.Какво като е учителка.Да не е богоизбрана. И един учител на баща ми в учлището,баща ми каза,че е прилагал егати и бруталните методи на насилие при тях,пък мен като ме учеше само ни предупреди,че целел с тебешир,но никога не го е прилагал.Явно някои преди това му е понаместил разбиранията в главата.Че има ученици и студенти идиоти има,но че такива са за психодиспансера също не е лъжа.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Изморена ... от всичко вече. А утре ще е супер якия ден... цяла сутрин ще събирам пожелания на разни влюбени двойки... после и на даскало ще ходя ... и вечерта ще си празнувам сама вкъщи с шоколад и вино![]()
Niakoitam, да идеш да пребиеш учител е най-противното нещо на света. Говори се с декан, с институции. Не така. В НПМГ имахме учителка по рисуване, която все ме очудваше как си прави нещо на дъската и уж си говори, а всички беснеят зад нея и не и обръщат никакво внимание. Много ми беше жал и се чудех защо пък после ми разказаха, че едно време писала двойка на някакъв льо-льо, щото нямал нищо и не стъпвал в час и после я причакали след училище. Няма по-гнусна мръсотия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Всичко в умерени граници. И ние имахме една дето и викахме Фюти и нея направо да си я ожалиш.Накрая чак и чистачките започнаха да се гаврят с нея.В училището не трябва да си прекалено добър като и в живота често за да не ти се качват на главата,но откъде накъде ще ги псува на майки,ще им вика лайна и т.н. При нас имаше една дето и викахме историчката и яко ни тормозеше.След определени нахоквания от страна на определените органи или поради някакви други семейни причини стана доста печена учителка.Не да и се качават на главата,но и не идиот.Но имаше и други,които колкото и да се оплаквахме не се разбираха от дума.Например една мома по руски дето беше егати и откачалката и мълча като пукал като майка му на един веднъж замалко да и набие шамарите в час.Е, как да процедираш с човека дето хваща главите на двама ученици и ги удря едва в друга за назидание и обарва ученичките с най-големите гърди като им пише по високи оценки и ако са двойкарки и класа печели или пък друг дето им бърка под подничетата например.Ами както се е и процедирало.Единият в един момент страшно му е харесало да носи брада тип катинарче за да не му се вижда белега на брадичката и пак не се е променил, а другия е ял бой с вестник(с винкел в него и се е научил поне големите момичета да не бара![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-13-2013 на 09:05
Подавате жалба и правите скандал. Това се прави. И го уволняват + може и затвор да отнесе, ако наистина е обарвал момичетата. Боят не решава нищо. Пак му гледате мутрата на следващия ден.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Тоя първият с катинарчето щеше да ни изгуби като овце като по-малки на една екскурзия до Видин,Белоградчик и пещера Магурата.Викаше ни като овце с някакви свирка и мен и още две момичета почти си ни оставяше там.И всички си мълчат и траят от страх и когато наще решиха да се оплакват дойде присмехулно и нагло да се извинява и настрои учениците едвали не срещу мен.Е, след някоя и друга година всички видяха какво представялва вдействителност и започнаха да се бъзикат,че нямало да правим оборка ако любимката му от нашият клас,защото той си избираше от всеки тази с най-големите гърди се съблече гола и легне на бюрото и му се разкрочи.И не е като и учителите да не знаеха за тези неща,но все пак нали беше заместник директор. Пръднахме му на трибуквите с извинениеА другият....не напразно му викахме брикета.
А да, и за тази по руски ставаха егати цирковете,но ние тамън приключвахме при нея та яда и го отнесоха по-малките дето недоволстваха от нея![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-13-2013 на 09:26
Това, което учителите са правили не е нормално. Но не е нормално и вие така да реагирате. В такива случаи се запазва самообладание, държи се дипломатичен тон и спорът се приключва.
Аз приключих с училище за днес. Сега, ще си пренапиша едни есета и после ще бягам на фитнес. А как ми се спи....