.
Затворена тема
Страница 113 от 120 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 2988
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Изнервена?
    Цял ден не се сети да ми се обади ,освен сутринта,щото снощи забрави,ядосвам се вече.
    Дано пък при нея нещата минат добре.
    И да ми се обажда вече,тоя моя мармот
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Изморена, ама не точно. Интересно е как не усещам умора докато не се озова в непосредствена близост до леглото.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xoxi
    Ушенцата ми.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Хубаво ми е. Радвам се че си я имам <3

Мега фен
    Град
    <3
    Щом влизам в тая тема, значи ми е криво..
    ;|
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Страшно изморена. Но навън е страхотна снежна вечер и нямаше начин да я пропусна. Доволна съм от днешния ден; утре ще катеря други планини.

Лека нощ и сладки сънища.

Супер фен Аватара на cyclops
    Мразя да мрънкам, но уви...тъпо ми е. Нещата нещо не вървят добре напоследък. Почти всичко ми е безинтересно, малко неща вървят. В някакъв кофти период ли съм, не знам. Ама айде да минава!

Мега фен Аватара на xoxi
    Вече съм в по-добро настроение.
    Отново си махнах обеците, сега ме чака главоблъсканица докато реша кои да сложа. Толкова трудно ги избирам, а толкова бързо ги свалям след това...
    Беше ме яд, че заради една рана, трябва да сваля всички обеци, но нищо. Докато зарасне, ще имам време да сортирам всичките си комплекти и да не им се чудя после.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    София, България
    Тея лекарства са като котва. Не ми се излиза от леглото. Ох.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Добро утро.

Ох, как може да съм такава шматка и да забравя цели два рождени дни?
    Карай де, все пак се сетих навреме.
    Ама как ще ги уважа и двете много не ми е ясно, имайки предвид готиния ми график..
    Днеска се очертава спокоен ден, само да видим по счетоводство какви съм ги свършила.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Добро утро.

Ох, как може да съм такава шматка и да забравя цели два рождени дни?
    Карай де, все пак се сетих навреме.
    Ама как ще ги уважа и двете много не ми е ясно, имайки предвид готиния ми график..
    Днеска се очертава спокоен ден, само да видим по счетоводство какви съм ги свършила.
    Ай лайк счетоводство
    Мислех да ходя с колелото на работа,а дойдох с колата...и страшно СЪЖАЛЯВАМ.Минах на червено със 100+ км/ч ,а полицаите бяха точно зад светофара..не видях да имат радар,дано и да са нямали..ако не..една солидна сумичка за глоба+Вземане на книжката за няколко месеца...Е,поне тогава искам не искам ще ходя с колелото

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Ай лайк счетоводство
    Аз го харесвам само за момента, шот после ще ми се ебе .. нда ..

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Аз го харесвам само за момента, шот после ще ми се ебе .. нда ..
    Мда..в момента ми се е*е..и счетоводството и буквално ама друго си е в офиса,на климатик със комп Лайк а бос

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Висшето образование в България май е тръгнало на зле щом и от психиатрията започват да набират учители
    http://www.youtube.com/watch?v=wK5V-vRiTfw
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Висшето образование в България май е тръгнало на зле щом и от психиатрията започват да набират учители
    Мани-мани. Университетите въобще не знам как си намират кадри. В буквално всеки има поне няколко пълни откачалника. Ние имахме шизофреник, имали сме и истеричка (не чак такава де, тази на клипа е някакъв брутален случай), разни старци на преломна възраст, които въобще не си разбират от материала и двама алкохолици. Не, трима, но третия ужасно го харесвам като преподавател та не бих го включила в тоя списък.

И ние въобще нямаме право да се оплакваме в сравнение с на други места.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Тъжното е, че беше абсолютно права, но няма никакво право да обижда и да псува.
    Мърльовци на по 19-20 години няма да знаят как им се формира оценката и че изпитът, който ще полагат след 5 минути, също влияе. Тъпи въпроси по 100 пъти, аман.

Добре ми е, взех вътрешния (макар и с малко точки), имам дата за външен. Ако утре най-накрая успея да си изпрося похвала и да не правя малоумщини докато карам, ще е направо идеално.
    И ще си прекараме хубавко <3 Дам, дам.

Багряна ме зове.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мърльовци на по 19-20 години няма да знаят как им се формира оценката и че изпитът, който ще полагат след 5 минути, също влияе. Тъпи въпроси по 100 пъти, аман.
    И това го има. Но такова избухване не е нормално в никакъв случай. Нашата истеричка пък от една страна не преподаваше никак добре: ходила съм на тамън 5-6 лекции и се отказах. От друга крещеше като ненормална за всяка дреболия. Беше асистентка на упражененията на една от групите и избухваше като бомба за нормален въпрос като: "Тази бюхнерова фуния ли да ползвам или другата?" Слава богу, че на нас ни се падна свястната асистентка та не се занимавахме с тази.
    Че студентите не са цвете, не са. Един уравновесен преподавател няма да обръща никакво внимание и щом е обяснил 4-5 пъти как стоят нещата, ще си започне изпита без въобще да се занимава. Или ще лепне една табелка на вратата с необходимата информация и няма да я занимават повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    И това го има. Но такова избухване не е нормално в никакъв случай. Нашата истеричка пък от една страна не преподаваше никак добре: ходила съм на тамън 5-6 лекции и се отказах. От друга крещеше като ненормална за всяка дреболия. Беше асистентка на упражененията на една от групите и избухваше като бомба за нормален въпрос като: "Тази бюхнерова фуния ли да ползвам или другата?" Слава богу, че на нас ни се падна свястната асистентка та не се занимавахме с тази.
    Че студентите не са цвете, не са. Един уравновесен преподавател няма да обръща никакво внимание и щом е обяснил 4-5 пъти как стоят нещата, ще си започне изпита без въобще да се занимава. Или ще лепне една табелка на вратата с необходимата информация и няма да я занимават повече.
    Това

Щом е отишла да работи с хора ще си пие хапчетата.А ако не и изнася...е има други места дето може да си работи и сама и да не се занимава с хора Някои се взимат много насериозно, а после "реват".Мислиш ли,че някои по емоционален студент не може да и направи главата мека и зъбите редки.Какво като е учителка.Да не е богоизбрана. И един учител на баща ми в учлището,баща ми каза,че е прилагал егати и бруталните методи на насилие при тях,пък мен като ме учеше само ни предупреди,че целел с тебешир,но никога не го е прилагал.Явно някои преди това му е понаместил разбиранията в главата.Че има ученици и студенти идиоти има,но че такива са за психодиспансера също не е лъжа.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Изморена ... от всичко вече. А утре ще е супер якия ден... цяла сутрин ще събирам пожелания на разни влюбени двойки... после и на даскало ще ходя ... и вечерта ще си празнувам сама вкъщи с шоколад и вино

Град
    София
    Niakoitam, да идеш да пребиеш учител е най-противното нещо на света. Говори се с декан, с институции. Не така. В НПМГ имахме учителка по рисуване, която все ме очудваше как си прави нещо на дъската и уж си говори, а всички беснеят зад нея и не и обръщат никакво внимание. Много ми беше жал и се чудех защо пък после ми разказаха, че едно време писала двойка на някакъв льо-льо, щото нямал нищо и не стъпвал в час и после я причакали след училище. Няма по-гнусна мръсотия.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Niakoitam, да идеш да пребиеш учител е най-противното нещо на света. Говори се с декан, с институции. Не така. В НПМГ имахме учителка по рисуване, която все ме очудваше как си прави нещо на дъската и уж си говори, а всички беснеят зад нея и не и обръщат никакво внимание. Много ми беше жал и се чудех защо пък после ми разказаха, че едно време писала двойка на някакъв льо-льо, щото нямал нищо и не стъпвал в час и после я причакали след училище. Няма по-гнусна мръсотия.
    Всичко в умерени граници. И ние имахме една дето и викахме Фюти и нея направо да си я ожалиш.Накрая чак и чистачките започнаха да се гаврят с нея.В училището не трябва да си прекалено добър като и в живота често за да не ти се качват на главата,но откъде накъде ще ги псува на майки,ще им вика лайна и т.н. При нас имаше една дето и викахме историчката и яко ни тормозеше.След определени нахоквания от страна на определените органи или поради някакви други семейни причини стана доста печена учителка.Не да и се качават на главата,но и не идиот.Но имаше и други,които колкото и да се оплаквахме не се разбираха от дума.Например една мома по руски дето беше егати и откачалката и мълча като пукал като майка му на един веднъж замалко да и набие шамарите в час.Е, как да процедираш с човека дето хваща главите на двама ученици и ги удря едва в друга за назидание и обарва ученичките с най-големите гърди като им пише по високи оценки и ако са двойкарки и класа печели или пък друг дето им бърка под подничетата например.Ами както се е и процедирало.Единият в един момент страшно му е харесало да носи брада тип катинарче за да не му се вижда белега на брадичката и пак не се е променил, а другия е ял бой с вестник(с винкел в него и се е научил поне големите момичета да не бара
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-13-2013 на 09:05

anonymous708973
    Guest
    другия е ял бой с вестник(с винкел в него

Град
    София
    Подавате жалба и правите скандал. Това се прави. И го уволняват + може и затвор да отнесе, ако наистина е обарвал момичетата. Боят не решава нищо. Пак му гледате мутрата на следващия ден.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Подавате жалба и правите скандал. Това се прави. И го уволняват + може и затвор да отнесе, ако наистина е обарвал момичетата. Боят не решава нищо. Пак му гледате мутрата на следващия ден.
    Тоя първият с катинарчето щеше да ни изгуби като овце като по-малки на една екскурзия до Видин,Белоградчик и пещера Магурата.Викаше ни като овце с някакви свирка и мен и още две момичета почти си ни оставяше там.И всички си мълчат и траят от страх и когато наще решиха да се оплакват дойде присмехулно и нагло да се извинява и настрои учениците едвали не срещу мен.Е, след някоя и друга година всички видяха какво представялва вдействителност и започнаха да се бъзикат,че нямало да правим оборка ако любимката му от нашият клас,защото той си избираше от всеки тази с най-големите гърди се съблече гола и легне на бюрото и му се разкрочи.И не е като и учителите да не знаеха за тези неща,но все пак нали беше заместник директор. Пръднахме му на трибуквите с извинение А другият....не напразно му викахме брикета.
    А да, и за тази по руски ставаха егати цирковете,но ние тамън приключвахме при нея та яда и го отнесоха по-малките дето недоволстваха от нея
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-13-2013 на 09:26

Град
    София, България
    Това, което учителите са правили не е нормално. Но не е нормално и вие така да реагирате. В такива случаи се запазва самообладание, държи се дипломатичен тон и спорът се приключва.

Аз приключих с училище за днес. Сега, ще си пренапиша едни есета и после ще бягам на фитнес. А как ми се спи....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си