.
Затворена тема
Страница 114 от 120 ПървиПърви ... 1464104110111112113114115116117118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 826 до 2 850 от общо 2988
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това, което учителите са правили не е нормално. Но не е нормално и вие така да реагирате. В такива случаи се запазва самообладание, държи се дипломатичен тон и спорът се приключва.
    Аз съм бил винаги за дипломацията. Друго,че ние почти нищо не сме правили,ако са го правили те са били отделни индивиди. Имаше си едно шофьорсло училище до нашето дето ходят предимно ученици,които не им се учи.От тях са си го отнасяли. А и когато на теб някой учител започне да ти повдига потничето нагоре пред всички и да вика нагло: "А отдолу какво има, още повече ако си момче да го прави на гаджето ти или пък да тормози децата ти един ден живи и здрави като станеш майка ще видим доколко ще си за дипломацията
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ти за моите (бъдещи) деца нямаш право да говориш. На мен потници няма да ми повдигат, защото ще съм показала, чрез държание, че при мен тия не минават. Той даскала не почва веднага да ти съблича блузката. Преди това със сигурност е направил един-два намека, които въпросните момичета не са отхвърлили категорично (дали защото им е харесвало или пък защото ги е било страх/срам, няма значение).

За дипломацията съм, да. А ти ходи да 'пърдиш на трибуквението'.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Абе, май не му е мястото да ги коментираме тези неща тука... Подобни видеоклипове ме карат да се радвам, че не уча по родно. Най-лошият случай при нас е един лектор, който има прекалено високи очаквания и се отнася с голяма ирония и понякога дори лека злоба към задаваните въпроси + че не отговаря на тях по разбираем начин, ами разтяга локуми, което ме кара да си мисля, че не е и особено компетентен в сферата си.

Нещо не мога да се оправя с курсовата. Една я мислех, то друга излезе.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Прибрах се, уморена,но доволна.Обичам си го !!!
    След малко хапвам,почивам и сядам да поуча.
    maDamn

Като парцал и като знам ,че след 1 час отивам да уроци .

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ти за моите (бъдещи) деца нямаш право да говориш. На мен потници няма да ми повдигат, защото ще съм показала, чрез държание, че при мен тия не минават. Той даскала не почва веднага да ти съблича блузката. Преди това със сигурност е направил един-два намека, които въпросните момичета не са отхвърлили категорично (дали защото им е харесвало или пък защото ги е било страх/срам, няма значение).

За дипломацията съм, да. А ти ходи да 'пърдиш на трибуквението'.
    Абе ти изобщо не се усещаш май за какво става на въпрос.Но друго си е от чужбина да коментираш където се приема,че и учителите са с малко по-различен манталитет.Но ние много бързо даваме определения разбираш ли? Първо. Чувал съм че се говори, че са правили секс с момичета,но не е съм видял лично. Второ като и е повдигал тениската не и е заголил циците пред нас. Нещата стават от тоя род дето го казах.Какво има под потничето хи хи Дай да ти покажа урочето пип по дупето.Дай да ти покажа това как се пише пип по гърдата,ела да ти го обясня гуш, така че винаги да може да ти извърти думите на 180% ако се наложи и да те изкара едвали не някаква дето сама си го търси. Не мога да разбера какво ми се правиш на ни лук яла ни лук мирисала като специално за университетите,специално господари на ефира са показвали един куп кадри как даден даскал индиректно или директно си иска секс като обещава взимане на изпита и/или заплашва със скъсване, а после хем,че твърди,че се измисля и даже като му показват кадрите е готов да докаже,че всичко е едвали не манипулирано с цел да се злепостави и да накърнят реномето му. Лично на леля ми преди доста години един даскал в университет е поставил следният избор, ама директно без грам колебание:" Секс с мен или няма да вземеш изпита." Знаеш ли колко време учи и докато бях малък и в крайна сметка този изпит тя не го взе.Отказа се от него.После се омъжи,имаше деца и така си и остана.А мога да ти гарантирам,че леля ми не е с изобщо леко поведение и съм абсолютно сигурен,че никакви ама абсолютни никакви поводи не му е давала на въпросният дърт и загорвял пергиш. Но да за убидите си говорехме. Като е толкова велика да ги псува на майка и да им вика лайна,защо пък да не си носи последиците.Щели да я нарицаят и евентуално,но само евентуално да я изгонят.Голямата пък работа.А за тази младата учителка дето имала връзка с две години по-малък от нея ученик дето скоро завършвал голяма патардия се вдигна.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    В чужбина може да е различен менталитетът, но глупаци има навсякъде, И във ВТУ и в KTH (Kungliga Tekniska Högskolan = Кралски технически университет, гугълни го).

Пише се Обида. И никого не съм обиждала. Твоето поведение, както и това на твоите съученици, е отблъскващо. И обиждащо.

Мех. Край.

Супер фен Аватара на tonssy
    Оф, нещо ми е много смотано. Времето също спомага за това -.-

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Понякога се убеждавам, че като мислех по едно време, че не си особено интелигентен, не съм била в грешка.

Дипломация не значи да си седиш кротко и са не реагираш. Значи първо да заявиш твърдо, че подобно поведение не е наред. После да се обърнеш към деканата. Ако там не ти разрешат проблема, ИМА ПОЛИЦИЯ. Точно за сексуален тормоз от учител към ученик/студент можеш да се обърнеш към хиляда инстанции, които ще вдигнат скандала до небето + че ще го уволнят преди да е казал: "Ама аз..." Все се оплаквате, че държавата ни била скапана и никой не се занимавал с такива проблеми, но не се опитвате да се обърнете към какви да е органи на реда. Саморазправата по този противен начин е нещо, до което само адски нецивилизован човек би прибегнал. Не сме животни, че да си решаваме проблемите с бой. Хич няма значение какви примери даваш. До един се решават адски бързо с правилната институция. Въобще не ща да слушам как в ужасната България не ставало. Вече съм свидетелка на това как по подобни причини са уволнили един учител в гимназия, както и 2ма лектори от други университети. Да не говорим за скандала, който се вдигна и в 3те случая.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Deadlock
    искам да танцувам, искам да танцувам, искам да танцувам!

DisappointedDreamer За Обидата нямах предвид от ТЕБ към МЕН, а от УЧИТЕЛКАТА към СТУДЕНТИТЕ в по-горният клип.

SisiStrange аз никога не бих налетял на бой на учител най-малкото,защото сме на различна възраст,но си има хора за всичко.Това като какъв ще ме приемаш ти въобще и грам не ме касае тъй като даже и не се познаваме лично. А иначе или живеем с теб в две различни държави (винаги съм бил против оплюването на България,но...) или твоята наивност няма база за сравнение въпреки,че на мен често ми обясняват колко аз съм бил наивен. То по твоята логика и мутри не трябва да има по улиците,но току се стрелят

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    искам да танцувам, искам да танцувам, искам да танцувам!
    http://liternet.bg/publish/mminkov/prysten/inaIV.htm

чувствам се по-добре. имам прекрасни хора около себе си. хора, които ме обичат.
    и такива, които не са ме заслужили още.
    по този повод звучи:

времето ми отива)

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    DisappointedDreamer За Обидата нямах предвид от ТЕБ към МЕН, а от УЧИТЕЛКАТА към СТУДЕНТИТЕ в по-горният клип.

SisiStrange аз никога не бих налетял на бой на учител най-малкото,защото сме на различна възраст,но си има хора за всичко.Това като какъв ще ме приемаш ти въобще и грам не ме касае тъй като даже и не се познаваме лично. А иначе или живеем с теб в две различни държави (винаги съм бил против оплюването на България,но...) или твоята наивност няма база за сравнение въпреки,че на мен често ми обясняват колко аз съм бил наивен. То по твоята логика и мутри не трябва да има по улиците,но току се стрелят
    Мутри ще си има винаги във всички държави. Но никой няма да ме убеди, че ако подадеш жалба, въпросния няма да бъде уволнен. Свидетелка съм на такива случаи и завършват точно така. Попитай пАтЕнЦЕ, попитай в НБУ, а в СУ също сме имали такъв случай. Двама от тях са уволнения, а третия е плащал такива суми, че сега не смее да заговаря момичетата на друго освен на фамилия.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София, България
    Страшно вбесена, ама ми писна от нея. Не може постоянно да се оплакваш и да ревеш, и същевременно да не правиш никакво усилие да се подобриш. Как??!? Защо??! Не ми го побира ума. Не знам. Аз ли искам много, а давам малко; аз ли съм виновна; аз ли съм прекалено критична?

Пф. Още някой ще го отнесе до края на деня. Дано не е той.

6 по ИТ. Да не очакваш.

Благодарности.. на той си знае кой.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Най-после един приятен, спокоен ден. Успях да се наспя, като никога до сега, когато се събудих имах съобщение от него Никъде няма да ходя, така че мога да си се любувам на дъжда през прозореца с чаша чай в ръка и хубава книга

Град
    Beyond reality
    Почуих, сега него чакам,ама едва ли ще го дочакам и аз ще го потормозя
    maDamn

Доволна от днешната ми тренировка

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Оф, нещо ми е много смотано. Времето също спомага за това -.-
    .
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мнооооого шит.
    не съм минала на олимпиадата, вчера 2 часа си проветрявах устата и водих монолози, бахти простака
    смис, влюбена съм, давах всичко от себе си, но не мога повече, силите ми се изчерпаха вече
    ще говоря и с Георги в петък,събота, ако ме посъветва нещо ще пробвам за последно и после вече ще видим какво ще правя.

след малко пак лягам,че съм много уморенаа..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Beyond reality
    Притеснено.
    maDamn

Тъжно . Приятелят ми липсва ужасно много !

Супер фен Аватара на TheNormalGuy

Последно редактирано от TheNormalGuy : 02-13-2013 на 16:26

Град
    София, България
    ^

:********************** недей така ей!

Супер фен Аватара на TheNormalGuy

Много е тегаво да ги търсиш тия гифове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми