.
Затворена тема
Страница 115 от 120 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 2988
    Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    скучнооооо
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ирти, изчисти си ЛС кутията.

Аз съм изморена и си лягам. грррр.

Мега фен Аватара на draid
    Като половин портокал след сокоизтисквачка...

Супер фен Аватара на Irti
    Изчистих я.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Утре мисля да си събера багажериите и да се отдам на тридневен уикенд в приятна компания, омръзна ми от диаграми, таблици и резюмета.

Уникално се чувствам днеска, много по-добре съм от вчера...

Мега фен Аватара на Blab
    няк'во крайно емоционално състояние, преминаващо във физическо...
    ужасно глупаво се чувствам.
    и за капак ми се блокира сим-картата и не мога да се свържа с някое-друго любимо същество.
    сърцето ме боли.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Като половин портокал след сокоизтисквачка...
    ... върху чиито остатъци после някой е скачал с все сила. Не се имам за особено суеверна, ала ако годината се познава по първите месеци подобно деня по сутринта, значи сериозно съм я закъсала.
    Капчица живец нямам, което е най-страшното. Тотално се отказах да се опитвам да си подобрявам положението, защото съм некадърна и само влошавам нещата. Най-отчайващото е, че си пожелавам някакви неща и ми се сбъдват кажи-речи на секундата, само дето се оказва, че има разлика между това, което искаш и онова, от което се нуждаеш.
    Затова си карам на автоматик, раздавам го небрежно и чакам да ми падне нещо хубаво наготово. Въпреки, че надали ще го забележа, камо ли оценя, хахаха.

Мега фен Аватара на xoxi
    Срядата май ще ми е най-приятния ден от тази седмица. Празнувахме празника с ден по-рано. Толкова разтоварващо и добре ми се отрази неговото присъствие в средата на седмицата. Получих всичко, от което имах нужда днес.
    Много положително съм заредена. Дори това, че котката се е разгонила точно сега, не ми се струва толкова лошо.
    И спря да се върти за миг земята..

Боли ме апендицита и не мога да спя .

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тъпо...и знам че следва един тъп ден,в който по всички канали ще дават любовни филми и песни,почти всичките ми приятели ще са с половинките си...тъп ден ме очаква и за тва още от ся ми е тъпо...лека..
    >>DjBelev<<

Град
    София, България
    Rise and shine forum beauties!

Лек ден!

Супер фен Аватара на shmatarok
    чака ме отвратителен ден и плановете ми се провалиха с гръм и трясък. :/
    смятам в секундата, в която се прибера довечера, да се захлупя и да спя.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Пазарува ми се, мързеливо ми е.
    ^^^
    Бургас <3

Някво нервно ми е . Днес не съм на училище заради корема и ми е някво тъпо .

Супер фен Аватара на weheartiit
    самотно

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мутри ще си има винаги във всички държави. Но никой няма да ме убеди, че ако подадеш жалба, въпросния няма да бъде уволнен. Свидетелка съм на такива случаи и завършват точно така. Попитай пАтЕнЦЕ, попитай в НБУ, а в СУ също сме имали такъв случай. Двама от тях са уволнения, а третия е плащал такива суми, че сега не смее да заговаря момичетата на друго освен на фамилия.
    Викаш,защото няма ученички и студентки дето го правят обратният вариант за да изнудват. Винаги може да се мине с тоя номер-тя/те ме изнудват.Повярвай на кой ще повярват ако няма и предишни доказани провинения.На ученият и доказал се дори човек,който се опитва уж да ги научи на нещо или на небрежната ученичка/студентка,която се поти над учебниците да изкара някоя малко по висока оценка.И не, не искам да ти убивам ентосиазма и не знам на какво си свидетелка.Няма лошо човек да опита всички възможни варианти и понякога може и да има успех,но лично аз съм бил свидетел на няколко случки свързани с работата на полицията ни. Лелинчо ми засякал някакъв как краде кабели на покрива на един блок.Обадил се на полицията.Те докато дойдат онзи си свършил работата и си тръгнал.Друг случай.Някакви негови познати имали камери пред входа или в блока не знам.Снимали крадеца качествено,видяло му се и лице и всичко, занесли им записа и реакцията била: "Ама то това не е доказателство за пред съда." Трети случай в началото на годината някакъв беше счупил една витрина на магазин с един камък като преди това стоял известно време.Виждат се мерки работи,но бил с нахлупена качулка.И случая приключва. Не можело да се разбере кой е от качулката.Така че ти продължавай да си вярваш.Няма лошо

HollyGolightly интересно ми е какво ще стане днеска при теб заради онзи съм за който спомена преди време
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-14-2013 на 08:08
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Затова си карам на автоматик
    Ахх, искам и аз.
    Тва да дам 12 лв за маникюр и оная да ме лакира три пъти по-зле отколкото мога и сама, въпреки че съм некадърна... смятай.

Нищо, няма да си развалям прелестния ден.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Спииии ми се.
    Нямам настроение.
    Имам 746538202 неща да подготвям, а времето пак е ми е малко поради огромния ми мързел.
    Нях.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Niakoitam, не ти говоря за кражби на кабели, мафия и убийства. Спри си за малко "Под прикритие". Даваш примери с преподаватели, които се опитват да се възползват от студентки/ученички, казвам ти, че съм свидетелка на 3 такива случая с лош край за учителя. Е, и 3те пъти повярваха на ученичката. Имало е свидетели, сещаш се. Сам твърдиш, че всички виждате как се държи въпросния. На нея, ако не повярват (аааадски малко вероятно) ще повярват на 100 човека поток/ 30 човека клас. Ти ми обясняваш за някакви сложни криминални проявления тип: Еди кой си открадна колата на баща ми и полицията не ни помогна. Не мога да отговарям за престъпността в България като цяло. Но що се отнася до частните случаи в институции като университет/училище мога да ти гарантирам, че трябва много малко усилие, за да се задвижат органите на реда. И не само полицията. Има агенции за борба със сексуалния тормоз, закрила на жените, има директори, декани, ректори, администрация, бюра за жалби и какво ли още не. Да идеш с вестник и винкел е селска, необмислена и изключително грозна реакция. Ако си се обърнал към всички възможни инстанции и са ти обърнали гръб (в което ще ме убедиш ужасно трудно), хубаво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Добре Сиси спираме спора. Дано на теб да не ти се налага някога да се обръщаш към тези институции камо ли пък да е свързано със заместник реактора ви или там каквото се води. Ама викам преди да се обръщаш към разни институции да споделиш първо с Shadow да видим в първият момент какви институции ще му минат през главата
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ядосвам се изключително много, че днес не отидох на училище. Ще се побъркам. Егати късмета ...
    Затъпявам си си вкъщи.. искам вече да е събота..
    Свети Валентин прекаран цял ден вкъщи.. сама.. колко по-прекрасно?

Град
    София, България
    Предстани да пожелаваш такива глупости на потребители, които ти опонират в спор.

Божичко, колко загубен народ.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Добре Сиси спираме спора. Дано на теб да не ти се налага някога да се обръщаш към тези институции камо ли пък да е свързано със заместник реактора ви или там каквото се води. Ама викам преди да се обръщаш към разни институции да споделиш първо с Shadow да видим в първият момент какви институции ще му минат през главата
    А, спокойно. Сгодила съм се за достатъчно цивилизован, непървосигнален човек, че да може да си сдържи яда и просто да ме изпраща на изпити, докато се задвижат процедурите. Не е толкова глупав, че да рискува после да лежи в затвора и вече наистина да си имаме проблеми за някой мърляв изнасилвач, щото не е могъл да се стърпи да не разбие нечия глава.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Предстани да пожелаваш такива глупости на потребители, които ти опонират в спор.

Божичко, колко загубен народ.
    Ти или си забравила леко българският език или само така ти изнася. Къде видя в някое мое изречение пожелателен характер. По скоро имаше: 'не ти го пожелавам", а не "пожелавам ти го" хващащ ли разликата или си я забравила леко?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А, спокойно. Сгодила съм се за достатъчно цивилизован, непървосигнален човек, че да може да си сдържи яда и просто да ме изпраща на изпити, докато се задвижат процедурите. Не е толкова глупав, че да рискува после да лежи в затвора и вече наистина да си имаме проблеми за някой мърляв изнасилвач, щото не е могъл да се стърпи да не разбие нечия глава.
    Хубаво качество е оптимизма,друго е истинската ситуация
    Последно редактирано от Niakoitam : 02-14-2013 на 09:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си