.
Затворена тема
Страница 116 от 120 ПървиПърви ... 1666106112113114115116117118119120 ПоследнаПърви
Резултати от 2 876 до 2 900 от общо 2988
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Не е оптимизъм. Познавам си гаджето. Повярвай. Не е тъпак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Без коментар. Наистина. За българския ми не се тревожи.

Потресена съм от хората, сериозно. Ядосвам се. Искам дълъг уикенд с много вкусна храна.

Пф.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Не е оптимизъм. Познавам си гаджето. Повярвай. Не е тъпак.
    Да вярвам ти Понеже не е тъпак (вдействителност изглежда пич) някой ще те хване и ще иска да те изнасили пред него и той ще си тръгне и ще каже: "аз отивам да се оплача на компетентните органи". Да почти така ще стане повярвай ми
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Да вярвам ти Понеже не е тъпак (вдействителност изглежда пич) някой ще те хване и ще иска да те изнасили пред него и той ще си тръгне и ще каже: "аз отивам да се оплача на компетентните органи". Да почти така ще стане повярвай ми
    Стига де, спри се вече.
    Достатъчно.

Супер фен Аватара на minchorna
    Даже си го представих Смешна гледка
    Как да се чувствам...като на работа

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Стига де, спри се вече.
    Достатъчно.
    Дискутираме си най-цивилизовано просто. Поне със Сиси. Не съм първият отворил дискусия в тази тема, а със сигурност няма и да съм последният.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София
    A ти си мисли, че нещата стават от раз и някой идва и ме разкрачва. Не знам тъп ли си или просто ти е скучно.

И в трите случая, за които разказах, човека е давал достатъчно знаци какво смята да прави. Ако имаш 2 лъжички мозък ще се оплачеш на време. Нека пропусна един изпит и ида на поправка след месеци, когато се е приключило с историята. Нииищо няма да ми стане. Ти как си представяш нещата? Ние сме 70 човека поток. И правим изпит заедно. Идва някой, хваща ме и казва: "А сега, ще изнасиля тук вашата колежка. Наблюдавайте как се прави!"
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Понякога в опитите си да се докажете прави...изглеждате жалки с хипотезите ,които ползвате и примерите ,които давате.

Град
    София
    ПП. Преди следващия коментар, да отбележа, че в най-лошия случай сме 20тина човека на лекции. И факултета е пълен с хора. Ще се разпищя качествено дори да се окажа на саме. И после вече ще дойдат същите тези институции. Радослав може да е ядосан. Ама няма да иде да троши глави собственоръчно и после да чака да му мине присъдата, за да ме види гола пак и същевременно милия лектор да бъде помилван като наказан достатъчно с винкел. Боже. Изумително е да обясняваш елементарни неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Понякога в опитите си да се докажете прави...изглеждате жалки с хипотезите ,които ползвате и примерите ,които давате.
    Кое е жалко? Че не вярвам, че някой ще ме изнасили в претъпкан факултет от раз или, че считам приятеля ми за достатъчно уравновесен, за да не иде да пребива този някой собственоръчно вместо първо да завърти един телефон? Любопитно ми е.

Откога всичко започна да се решава с бой и саморазправа?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

А откога ти стана такъв спец по изнасилванията? Ей,наивни малки момиченца живота не е една розова близалка между краката на приятеля ви,която ближете от време на време,мислете малко с главите си и не бъдете толкова сигурни в такива неща,винаги трябва да се има едно наум...пффф

Град
    София
    А откога ти стана такъв спец по изнасилванията? Ей,наивни малки момиченца живота не е една розова близалка между краката на приятеля ви,която ближете от време на време,мислете малко с главите си и не бъдете толкова сигурни в такива неща,винаги трябва да се има едно наум...пффф
    Аз не говоря за изнасилвания в градска среда, а специално за университет/училище. Спорът започна от там и аз не смятам да го въртя и суча в други посоки. В университета не виждам как ще бъдеш изнасилен. Някой да ми даде ситуация та да я обсъдим щом вие сте толкова наясно с опасностите, които те чакат в един факултет. И пак отначало по ситуацията: Кое е по-добре?
    1. Да идете да разбиете главата на някой. После да ви осъдят за нападение. Него да го помилват заради преживяното.
    2. Да вдигнете един реален скандал. Да го уволнят. Да му провалят живота. Вие да си живеете нормално нататък.

E?

ПП. Никак не се приемам за наивно малко момиче. Всъщност, извън учебна среда съм минала тамън през 4 нападения. Едно с опит за изнасилване и 3, за които не знам какво е искал човека (и не държа да знам). Живея в сравнително опасен квартал и ми се е случвало често да се прибирам късно вечер, защото гимназията ми беше на час и половина път, а някои часове свършваха около 20часа.
    Последно редактирано от SisiStrange : 02-14-2013 на 10:30
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Отивам и му разбивам главата.Университетите са доста големи,така че все може да се намери място,където няма много хора и един 100 кг чичко да ти лепне 1 шамар и да се чудиш на кой свят си.Не си мисли ,че си недосегаема,само защото не ти се е случвало.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sisi
    ПП. Никак не се приемам за наивно малко момиче. Всъщност, извън учебна среда съм минала тамън през 4 нападения. Едно с опит за изнасилване и 3, за които не знам какво е искал човека (и не държа да знам). Живея в сравнително опасен квартал и ми се е случвало често да се прибирам късно вечер, защото гимназията ми беше на час и половина път, а някои часове свършваха около 20часа.
    Та не, не се приемам за недосегаема.

И не. Не се завираме по тъмни коридорчета и не обикаляме сами някъде в затънени ъгли. В университета си или с групата си (10 човека), или с потока (70). Навсякъде е пълно с други студенти, чистачки, пазачи, преподаватели. Не знам чак толкова пусти факултети поне от тези, в които съм била на лекции.

А, ако вече е станало. Искате ли да го набиете и после момичето ви да гледа същия тоя човек още 2-3 години образование в тоя факултет? Пак бих предпочела да бъде уволнен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Чакай малко..никой не ти казва,че само ще се бие..първо бой,после оплакване.А и много лесно може да те подмами..Казва ти ела с мен до кабинета да вземем едни материали,че са много и ти отиваш.Влизате,заключва вратата и се почва,така че не си мисли,че няма начин.

Каквото и да си говорим просто едно съобщение "Happy Valentine's Day" не ми е достатъчно

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    HollyGolightly интересно ми е какво ще стане днеска при теб заради онзи съм за който спомена преди време
    Нищо няма да стане, както вече казах повече от едно съобщение или разговор по скайп не очаквам!Пък и да очаквам, просто няма как.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 02-14-2013 на 10:50

Град
    София
    Чакай малко..никой не ти казва,че само ще се бие..първо бой,после оплакване.А и много лесно може да те подмами..Казва ти ела с мен до кабинета да вземем едни материали,че са много и ти отиваш.Влизате,заключва вратата и се почва,така че не си мисли,че няма начин.
    Разказах назад за 3 случая, за които знам. Единия е предизвикан от точно такъв опит. 1 към едно. Мацката се развикала и се уплашил. Нямате си на представа колко често нещата свършват точно така. Следва уволнение и глоба. 5-6 години по-късно се връща на работа, но вече не просто не смее да пробва какво да е, ами не смее да говори с момичетата без да си гледа в обувките.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Разказах назад за 3 случая, за които знам. Единия е предизвикан от точно такъв опит. 1 към едно. Мацката се развикала и се уплашил. Нямате си на представа колко често нещата свършват точно така. Следва уволнение и глоба. 5-6 години по-късно се връща на работа, но вече не просто не смее да пробва какво да е, ами не смее да говори с момичетата без да си гледа в обувките.
    Ок,ще пробва 1 път,2ри път,а на 3тия ще успее.И кво ? Пак ли ще ми разправяш как ПЪРВИЯ път не е успял ?

Град
    София
    Ок,ще пробва 1 път,2ри път,а на 3тия ще успее.И кво ? Пак ли ще ми разправяш как ПЪРВИЯ път не е успял ?
    Затова вече идват властите. Аз не бих претърпяла подобен опит без да вдигна врява до небето през декани, студентски съвет, ректор, полиция, каквото ми дойде наум. Ще пробва втори път, ама друг път. Както се случи и с момичето. И с трите момичета.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Добре,4 пъти си се оттървала,ама на 5-тия дано не ревеш (Дано и няма такъв!!!) Беше ми приятна дискусията

Нужно ли е точно за Това да спорите?

Сиси мислех те за доста по-културно и интелигентно момиче и се надявам определенията тип други потребители дето избълва да са единствено на емоционална основа,защото все пак ти особено не е като да не знаеш правилата на форума и ако реша мога да обърна плочата и спрямо теб. Повече няма да говоря по тази тема,хем че няма смисъл,хем че не съм от най-бойните типове.minchorna явно разбра за какво говоря.

HollyGolightly все пак тази дата е до 00:00 всичко може да се случи. Пък и не се съсредоточавай само върху това.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Нужно ли е точно за Това да спорите?
    Предложи нещо друго ?

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ако пък някоя малка курвичка направи мръсно на мой приятел , ще се погрижа да за постоянно да не може да си отваря устата , дори и без да е създала какъвто и да е проблем.

Днес не е моят ден.Дебелите свине са навсякъде.Какво ще празнувам - и 2те

Предложи нещо друго ?
    Ами представи си някое момиче може да има такъв гаден спомен, за какво е нужно точно това да се дискутира?
    Има милиони теми, за които може да се говори, избрали сте много лоша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си