- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Толкоооооооооооова е сладък! йтгтгтйкгйкгфкйгфкйгфйкгф кйгфкйфкйгф не мога. плаче ми се. искам да го целувам и целувам и целувам.
Преди половин час се прибрах от работа. Уморен, гладен и имам една бутилка джин (великолепно питие) и мисля да го изпия + 2-3 бирички.
Ядосан също и нямащ цигари да го еба.
Поне тази вечер няма да спя сам, а утре може би няма да ида на работа, ЗАЩОТО ТАКА МИ Е КЕФ И ЗАЩОТО СА ПЕДАЛИ!
ПС: Джин.. толкова е прекрасен.
Боже, как ми липсват народните танци в моменти като тоя, когато съм толкова напрегната :/
80% от курсовата е готова, смятам да помисля още малко над втората задача и после спирам да се занимавам. Главата ме боли вече.
Иначе днес всъщност се оказа продуктивен ден, свърших някои важни работи, които все отлагах и дори си взех книжка.![]()
Денят мина доста трудно, цял ден ми беше смотано, знаейки, че няма да си се прибера при него, както повечето ми познати и приятели. НО имам най-невероятният човек до себе си(не буквално за съжаление), стоя на дивана и се чудя с какво го заслужила. Толкова е сладък и мисли за всичко, познава ме толкова добре и винаги ме слуша, когато му казвам нещо.
Въпреки всичко, днес намери начин да ми се обади и да ми пише и ми беше поръчал цветя, същите, които ми донесе на "първата" среща и бонбони и толкова красива картичка с прекрасно послание, още не мога да се съвзема и рева като малко дете, което получава подарък за първи път. Обичам го!!!
Ще ти кажа само едно. Винаги съм бил против насилието и смятам ,че максимата: "Насилието ражда насилие." е напълно вярна.Дори някога може и да не си връщаш за да приключиш веригата,но понякога....когато някои се е взел за твърде недосегаем трябва да му се просветлят нещата.
А да и още едно.Никога не си ми изглеждала като интригантка и леките опити за интриганство с намесването на още хиляда външни личности и минали случки в темата не са най-правилният избор. За всеки случай изнамери всички хора,с които съм спорил в даден момент,спомени им имената тук и им припомни случките надявайки се поне половината да скочат върху мен припявайки ми след всеки мои пост израза от онази известна песничка: "Оооо колко си прост".Да, аз в групички не влизам и няма да влизам.Като си имам мнението си го изказвам и не ме интересува дали това ще хареса на даден потребител и колко е вървежен той във форума. Та така и така спомена Пантерата и Дриймърката.С Пантерата съм спорел много и пак ще споря ако се наложи. В момента имам някакво усещане, че поне за момента между нас витае някакво разбирателство. Дриймърката ли.Тя в един период ме нападаше доста яростно и директно,след това придаваше някакъв вид,че не я дразня чак пъл толкова,след това пак ме нападаше директно докато нямаше някои и друг бъзик и сега само чака в засада.Само да ме види да споря с някои и започва да му адвокатства. Не спомена,но има и още една такава потребителка ама в по-лек вариант,която само отвреме навреме поства по някое отегчено коментарче.x7aZzy както съм казвал и аз те обичам и знам че още не можеш да преглътнеш спора ни
И пак към Сиси. Понеже всичко започна от видеото за учителката. Ето ти и вторто:
http://www.gospodari.com/reports/pre...i-2#beginVideo
Чети внимателно между редовете и си представи,че първото видео изобщо не съществуваше
А когато ти казах да очакваш нещо като изненада свързана евентуално с любовта и с него не искаше да ми повярваш![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-15-2013 на 06:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защо ли все спориш с интелигенти (изключвам себе си) потребителки? Мхммммммммм.
Нямам коментар по темата.
^^ Ужасно навътре взимаш всичко. Това е много кофти черта, когато спориш с непознати. Какви интриги, какви чудеса. Далеч не влагам толкова много в споровете из форума. Колкото до форумния имидж... уау. Не знаех, че вече имаме звезди и участваме в групички. Реално аз съм спорила и с Пантерата, и с ДД повече от колкото ти. Но едно е спор с някой, който въобще те чете, съвсем друго е с някой, който си мели на едно и суче какви ли не разнообразни аргументи, изсмукани от пръстите само и само да се докаже. Твоето е дразнещо. Ето, minchorna също не е съгласен с мен и се включи на твоя страна. Ама е явно някакво разбрано момче. Във всеки случай никак не ме подразни и не оставам с лоши чувства.
Видеото ти не ми се зарежда, антивирусната го отблъсна. Не знам защо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами не знам Дриймърке.Интересен въпрос.Ти ще кажеш защо с хората,които споря впоследствие излизат най най интелигентните.
Ооо има има звезди и участия в групички. И не се прави че не си разбрала за това. Има ги във всеки форум.И този не е е изключение.Има ги даже и в реалността.Затова тук като се появат нови потребители често недоволстват.И аз преди време се регистрирах в един форум wsphere. Звездите там дъх не ми дадоха да си поема, а и не само на мен де.
А за клипчето. Ще ти го преразкажа накратко.Интервю с ученика дето напсуваха на майка.Той казва: "Няколко пъти съм ходил и все е така. Обиди, обиди и...малко статистика". Питат по-висшите лица в този университет. Всеобщите въгласи са:'Ах това колко е грубо,ах това не е нормално да се прави" и т.н. След първият клип се събира една голяма подписка срещу нея. Питат ги от Господари на ефира: "А вие знаехте ли за тези неща" Отговор"Ами много студенти са се оплаквали,но тя казва,че си е изрядна и няма нищо такова" "Значи ли това,че нейните твърдения тежат повече от на студентите?" "Ъъъъ не,но те са твърдяли само устно,никой не е подал жалба досега". Колко пък ми е познато това.Познай как един куп народ ще се впуснат да пишат жалби.Това ще го направят евентуално много малко хора,които след това ще бъдат оплюти,осмяни и низверганти. И в това клипче го няма,но дават"Очаквайте продължение". Промо" Вие защо така псувате студентите,това не е нормално? "Ама то това дето се вижда на клипчето не е изобщо вярно. Аз не съм ги псувала.Те ме караха да псувам в час". Забавно нали? Представи си ако нямаше доказателства.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-15-2013 на 08:31
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
По какво се определя една звезда, тогава?
Айде, айде. Нито аз, нито Сиси, нито ПП или Екстази бихме си трали, за да не обидим 'велите форумни богове' и следователно да качим рейтинг (лол). Всички сме спорили помежду си. Аргументът ти е невалиден. Всъщност, изобщо не е аргумент. Това е просто факт, който няма общо с темата, която дискутираме. Все едно да говорим за книги, а аз да изцепя 'небето е синьо'.
Не ти дадоха да го поемеш ли?защото са те видяли откъм акъл.
Да Дриймърке ще ти кажа за сформирането на една малка групичка,която вече я няма най-много от преди година. Ти, Пантерата и Валдес. Всеки беше съгласен с другият и всеки нападаше някои,който спори с някои от тази групичка. Хайде ако искаш да не си вадим кирливите ризички,че точно ти нещо и мен искаше да ме вербуваш по едно време. Повече няма да се уточнявам.А ти ако го поемаш няма смисъл да ми се хвалиш колко големи ги поемаш и къде точно.
Защото Сиси това с жалбите е умряла работа и съм сигурен,че повечето няма да се занимават, а ще и гледат сеира докато завършат. За какво да си създават допълнителни проблеми и главоболия, А Господари на Ефира са може би единствената институция в момента,която може да вземе мерки преди писалите жалбите да са забравили,че са завършили.И не ме изкарвай някой егати и побойника,защото не съм.
Последно редактирано от Niakoitam : 02-15-2013 на 09:09
В КАКВА ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ![]()
![]()
Нищичко не знаеш. Ама нищичко за моите отношения и с двамата, и техните отношения с мен. Ама нищичко. Ама и нагъл на всичкото отгоре
и продължава да говори без да знае.
За справка (макар изобщо да не ти я дължа) - валдес и ПП са контактували много преди аз да се намеся, после са спряли. Появявам се аз, контактувайки с валдес, но не и с ПП. В момента, не контактувам с никой от двамата, но те контактуват помежду си.
Интересно ми е и на мен в каква групичка ме определяш. На живо съм се срещала с около 10 форумни потребителя. И все пак, продължително не контактувам с никого атм.
Ох, посмях се наистина доволно и сериозно.
Трябва да почивам. Ох.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 02-15-2013 на 10:40
Точно така стоят нещата, впрочем. Съжалявам, Някойтам, ако не се вписват във вече изградената ти схема.
И аз не участвам в групичка. За Бога, аз дори с приятеля си споря по темите :ДДД С Валдес съм спорила, на ДД съм се карала, даже мога и да цитирам, със Сиси също. С Виоленца, с TheBeliever, които много уважавам. Калпазанка ме е банвала за седмица дори. Това част от коя групичка ме прави?
И нека си кажа мнението и по въпроса с насилието в университета, който гледам, че сте коментирали. Сериозни проблеми в даскало не съм имала, имах един съученик, който смяташе, че е много секси да ме хваща за дупето, когато му скимне. Само веднъж му казах със сериозен тон, че далеч не е толкова чаровен, колкото смята. Видя, че не съм впечатлена и не ме е докосвал оттогава. Моят приятел предложи да си поговорили насаме, за да му обясни каква пълна нуличка е и как трябва да внимава къде да си държи ръцете.
В случай с учител това няма да стане. Моят приятел, който не е конфликтен, но пък се настройва на вълна "бой" за част от секундата, който е агресивен, груб и първосигнален, когато стане дума за мен и опасност в едно изречение, не би налетял на бой. Просто защото освен всичко това има и акъл и знае кой е по-лошият вариант за учителя, сещаш ли се? Сигурна съм, че не, защото Сиси го обясни няколко пъти и не изглежда ти да си го загрял. Представи си ситуацията, пречупена през призмата на медиите: Някъв келеш пребива учител, защото му заглежда приятелката. Учителят веднага ще е оневинени и резултатът ще е, че ще му гледам мутрата из университета още доста време.
Сиси, "сгодила"? :д
Добре ми е, мързеливо. Утре се очертава готин ден, дано не ми се смее много на кормуването :д И дано да успее да отмъкне малкия, че да го заведем някъде да се порадва.
най-накрая се очертава заслужена почивка! Предадох си курсовата, смятам, че я направих приемливо добре, сега ми е ред да поливам вчерашния ден. ^^
И имам страхотна шоколадова торта!!!!
Интересно в коя групичка ще ме сложиш. Аз не съм някаква дружка с никой от честите потребители освен с Уеднездей и пАтЕнЦЕ, а преди си общувх с ЛеприконА. Дотам. Харесвам много мнения на Ина и на ДД, но да сме някакви мега близки и пазещи си гърба... мне. Спорим прекалено често.
Не виждам защо да не напишат жалба срещу нея. Защо да участват малко хора? Нали дразни всички? Именно, че никой не подава жалби и не търси публичност на такива явления. Много хубаво са направили, че са се свързали с "Господари на ефира". Ако я бяха набили дали щеше да се покаже същата страна на нещата и кой щеше да излезе виновен? На какво искаш да се басираме, че щеше да има заглавия тип: "Студенти пребиват до болница лекторка по статистика" вместо "Луда лекторка псува студентите на майка"?
По темата: Идеално. Снощи си изкарахме много хубаво.Задобряла съм със сантасето! ;д Като се прибрах, направих палачинки, прегледах част от ОХ-то и единствения минус е, че чинчилата успя да ми набара кабела на сешоара и го нагриза та сега не знам може ли да се ползва.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
прекрасно утро, събудих се до момчето си, много яко, че днес е от втория час на училище, оставих го да спинка като бебе, цунках го и направих пържени филийки и капучино, а пък преди да закусим колко силно ме прегърна, още усещам силата, изпратих го до вратата, но сега много ми липсва и нямам търпение да свърши училище, пуснала съм си неговата музика, обожавам я, танцувам си и почиствам, чудя се каква изненада да му направя и ще уча малко по география за понеделник, ако намеря информация, защото никакви записки не си взех, а пък по-късно ще го чакам пред училището му, облечена като секси ученичка, с чорапки над коляното и пола, живота с момчето ми е прекрасен, всяка секунда с него я обичам, всеки момент
а пък нощта, нощта беше вълшебна, пресъздадохме първата си среща, хванах същия автобус, исках да облека същата рокличка, но беше много студено, пък и съм болничка, затова пък я облякох като се прибрахме вкъщи, докато пътувах бях толкова развълнувана, чувствах се както, когато пътувах първия път, същото усещане, когато бях в обятията му, бях най-щастливото момиче на света, когато съм с момчето ми, винаги се чувствам по този начин и колко яко цвете ми подари, шарено и цялото в панделки, същото като цветята от рокличката, с която бях първия път, толкова е красиво, ей сега се обърнах да го погледна и каза, че е като мен, с панделки, беше го скрил и когато наближихме ми каза да затворя очи и ми разказа как го местил на хиляди места, но все съм щяла да го видя, много е яко как развълнувано говори, заведе ме на същия мост и беше също толкова чувствено, много се зарадва на балона във формата на сърце, който му подарих и когато му разказах, че съм го надула в автобуса, че да не се спука и съм носела още един за всеки случай, показа ми всички стаи, както когато за първи път влязох в дома му и дори беше пуснал пералнята и преди това извадил готовото пране, както тогава и колко яка валентинка, сложих си я в портмонето, както и той моята и бях му казала, че искам да ми направи книжка с приказките, които ми разказва, приключенията на смотльо и павпав и момчето ми в една тетрадка, от едната страна с картинка на момче с боцкаща коса и момиче с панделки, които се държат за ръка и танцуват, а от другата с къщичка и куче, в нея беше събрал няколко от любимите приказки, които ми е разказвал и е със същото заглавие, много е яка и бебешка, всичките подаръци и изненади, които ми прави са чудновати и а пък аз и аз да се похваля с другите неща, които аз му подарих, едно светещо сърце, със сменящи се светлини и дълга висулка и едно дървено мече, магнит за хладилник, което държи сърце, в което пише обичам те и му нарисувах панделка на главичката, за да заприлича на мен и отзад навсякъде написах обичам те, обичам те, обичам те, защото знам колко много обича да го чува, едно завинаги, сърца и едно в което пише е+п и момчето ми веднага го сложи, а пък толкова много го обичам, безкрайно много го обичам, обичам го, обичам го, обичам го, хич не ме свърта от щастие и вълнение, сякаш имам трънчета![]()
Последно редактирано от galaxy29 : 02-15-2013 на 09:05
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Защитаваш тезата, че с бой ще стане по-лесно.
Аз ще се самоцитирам:
Та какво в крайна сметка би се спечелило така? Нищо?На какво искаш да се басираме, че щеше да има заглавия тип: "Студенти пребиват до болница лекторка по статистика" вместо "Луда лекторка псува студентите на майка"?
Един от големите ни проблеми е не, че не се отговаря на жалби, а че не се пускат такива. И, че не се говори. Дори не мисля, че е необходимо да се подава какво да е в писмен вид. Да се съберат една група 10 човека, представители на групите в потока, и да идат да поговорят с Декана. Работи и още как. Със сигурност е по-добре от винкела.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ами ще те изненадам,но НЕ работи това с групата.Ние го правихме тоя номер с учителката по руски въпреки,че всички в училището знаеха що за човек е. Нашият клас около 23 човека+ една година по-малките около толкова+разни отцепници от други класове. И какво стана накрая.Циркове и кавги. Ние приключвахме при нея та пак минахме метър,но доколкото знам на тези по-малките дето скочиха срещу нея бая сечено е правила после.
^ Като не стане по един начин, опитваме по втори. Все някоя институция ще ти обърне внимание.
И за хиляден път: А боят с какво ще помогне? Ще се озлоби повече за следващите. Или ще ви изключат, защото да посегнеш на учител (и въобще на човешко същество) не е леко провинение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-15-2013 на 09:44
Оххх, като знам колко имам да пиша и уча.. лошо ми става!
Пие ми се кафе, май ще се ходи до магазина.
Липсва ми, както всяка секунда.... дори пак го сънувах.
А този другия май трябва да му кажа в прав текст, че нищо няма да стане. След това е много вероятно повече да не се сети за мен - жалко, защото наистина бих искала да сме приятели.
Тъпо направих като пропуснах и днес училището, ще наваксвам.
Сиси,Безизвестния ? Още ли продължавате упорити малчугани такива![]()