- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Винаги идва момента в който "удряш дъното".
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Вчера по къси панталони и потник, днес вали снягмразя го това променливо време.
И натрупал 1 см сняг и вече по новините бедствено положение обявяват, молят хората да не напускат домовете си, освен в краен случай... Провали ми се и съботата и неделята![]()
Деееам ! Трябваше по от радно да чета този форум. Баси ! Прецаках си връзката заради това, че не ми ставашеСега се смея но си ме стяга от време на време а минаха 4 месеца. На всичкото от горе с момата сме в 1 група в университета и всеки ден се виждаме и прозорците на общежитията ни са един срещо друг. Общи познати, некви задкулисни интрижки колкото да ме дразни.. пфф
![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Тялото ми ме предава...отново...
Иначе той е толкова сладък,как ме кара да се усмихвам. Чудничкото ми,само да си идва вече,че ми липсва премного.
Ох...трябва да ям нещо после.
maDamn
Добро утро !! Отивам да хапна баничка и да пия млекце с кафе мммм . После ще си направя маска на лицето и на косата и докато ги чакам да подействат, ще прочета произведенията за матурата, които не съм ! Дано деня бъде хубавичък и по- бавно да минава, да не бърза !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Изморена, изтощена и отегчена от всичко се чувствам в момента.
Винаги се разкъсвам на 2 между нашите..
Сега не знам какво трябва да направя.
Иначе поне вчера шопинга с моите прекрасни приятелки, коитоо ужасно много обичам, мина прекрасно..
Доволна съм от покупките си .. ии да :д
Днес вероятно ще премине с учебници и мързелуване..
Притисната от много обстоятелства.
Разбрах, че един приятел най-накрая е прекъснал всякакви връзки и контакти с приятелката (бившата) си. Бяха една от най-добрите двойки, които съм виждала. От толкова много време бяха заедно и толкова щастливи бяха, че ги виждах след 50 години все още така влюбени и заедно. Тъжно ми е за тях.
И спря да се върти за миг земята..
От много време насам не съм се чувствала толкова щастлива, толкова удволетворена, толкова... жива. Търпението е ценен добродетел, времето в аванс - също. Не знам как може да е вярна поговорката "щастие не се гради върху чуждо нещастие", щом се чувствам дяволски добре."Понякога справедливостта и отмъщението се припокриват"
Муцунки сладки, при мен темата закова 100-те страници. Пускам нов вол.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!