.
Затворена тема
Страница 13 от 119 ПървиПърви ... 3910111213141516172363113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2988

Hybrid View

тъпо ми е скучно ми е искам да запаля училището а и съм доста разгонен

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Абе,Ирти 48 съм, ама то и баща ми удря 90-95 ма като му размахам шоколад през очите и скача като младо яре
    Ще се учиш да скачаш,инак застраховка!
    maDamn

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    У Големия брат "сите звезди",я сум за македонката !

Тъпо ми е,продължавам да се изолирам,с почти никого не си говоря...скапах се тотално липсва ми искра...
    >>DjBelev<<

Мега фен
    Град
    <3
    Тъжна.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Някаво липсващо ми е и леко тъжно. Имам нужда от нея, ама знам че ще се видим чак четвъртък. Поне дано си научи за изпита и да се подготви за конференцията. Искаше ми се да съм там и да присъствам

Още две седмици докато си взема отпуск, как ще ги изтърпя не знам..дано днес да не умра от скука.

А да - и времето днес съкс.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Sooooooooo tired. Не се наспах хубаво нещо. Предстои ми ужасна седмица. 5 протокола за петък, семинар с изпитване в сряда, цяла конференция в четвъртък. Ако доживея до събота, ще си почина някак преди да подпукам вече Мускули. Излиза ми се нанякъде без да е по работа. Ей така, двамцата на разходка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Депресиращо време. Чак ме отвращава. Как го мразя, като е такова.
    Мисля, че искам да се наконтя малко днес. Имам нужда. Само за себе си. Токчетата ще свършат работа.
    Нищо, че после ще мрънкам цял ден колко ме болят краката.

Лоши мисли са ме обзели. Заради датата е. Декември наближава, а с него и лошите спомени.
    Силно се надявам да не е толкова гаден, колкото минали години.
    Разни рождени дни ми напомнят за вече тръгнали си хора .. Гадничко е, но пък си имам него.
    Когато се сетя за него се усмихвам, това помага доста.

Мега фен Аватара на Зайче..
    хубавичко ми е :33
    без причина даже, колко странно
    Последно редактирано от Зайче.. : 11-20-2012 на 08:29
    http://ask.fm/iwwkaa

Втори ден без него-не мога, липсва ми ужасно много, до петък ще се спукам да превеждам и да спя и пак усещам липсата...времето доста помага и даже нямам желание да си върша хобитата, а така ще е най-добре, ама уви

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Изолирала съм се от света ... Мисля да я карам така до петък или събота,когато ще се ходи на изпит.Колегите ми липсват,нямам търпение да си ги видя Ония диванета и те ми липсват и се надявам да имам малко повечко време за тях.Все още се ослушвам и не сядам да чета ама ще се постарая днес или утре това да се промени.Както и да е!Отивам да си догледам епизода на "Клюкарката" пък после ще го мисля
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Всички разправяте колко сте саднати аз пък да се похваля, че съм много хепи. Не ми се ходи на даскало и си изтеглих няколко филмчета да си гледам

От два дена ми е много гушливо... искам да гушна някой и да гледаме някой филм сгушени...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Бясна съм, бясна съм, бясна съм. Никой не е успявал да ме ядоса толкова много. И то не само мен, ами и 5 други съученици. Мамка и.

Ебала съм му майката на всичко.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бахти как се издразних ;х ... Всеки път когато не ходя на даскало и реша сутрин да си прекарам времето с него, щото през седмицата няма как да прекарваме повече време заедно .. И идва един момент в който му звънят да го викнат да излиза преди даскало ... Забиваме в парка и слушам някви безсмислени разговори, вместо да си останем двамата самички ;х .. Как пък все приятеля му така нацелва нещата, когато не съм у тях никога не му звъни сутрин ..
    Той пък и моя е един ... Вярно приятели са и тнт, ама един ден ще се освободя и не може да каже едно "не мога днес" ...
    Искам един ден да съм само с него бе мамка му... само с него ;х не с още 1000 човека ;х

Оф.. на всичкото отгоре съм много гладна... стомаха ме боли... изморена съм... тъпо ми е ;х .... И нямам време даже да си почина като хората, щото след няколко часа съм на репетиция ...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Тотално скапана.
    Чувствам се толкова изморена, сякаш не съм спала с дни. Кви са тези кошмари, какво е това чудо, до сега не ми се беше случвало нещо такова. Пък да кажеш, че съм нещо стресирана или пък в кофти период - пф, точно обратното - по-свободна и независима едва ли съм била някога.
    И времето е кофти, явно за да е в унисон с настроението ми. Утре ще си разбера оценката от изпита, стискам си палци за петица.

anonymous708973
    Guest
    Сега... амбицирам се, свършвам си работата и си гледам кефа.
    Старт!

Мега фен Аватара на xoxi
    Ах, от кога не бях получавала такива лични съобщения тук...
    Искрено се посмях.

Имам да довършвам една книга и е крайно време да отида до библиотеката, но предполагам, че ще го отложа за друг ден. Прекалено много ме мързи просто.

Днес ми беше отвратителен ден.
    Ден от онези, в които човек иска по-бързо да си легне и да забрави, че са се случвали някога.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох, той ми липсваааа. Няма ли да си идва вечееее....
    И направо се побърквам. Днес в училище такива циркове,толкова подмолни номера, не можах да си замъчла просто...вярно е ,че накрая всичко си проличава,но все пак е нередно и не мога да си затворя очите. Иначе и майтапи не липсваха последните часове.
    Нашите имат годишнина и ще се съберем вкъщи да го отбележим. 19 години брак ...пък преди това ехееее . Да с ами живи и здрави и да се обичат и подкрепят поне още два пъти по толкова!!!
    Утре се залавям с по-хард заданията и ще поуча повече , днес си проспах следобяда,ама не е като да не беше заслужено.
    maDamn

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Най-лесния начин за каляване на нервите ми - 3D оригами Цялото това изрязване,сгъване на над 1000 еднакви части,сглобяването ... и то само за да си избиеш дадено нещо от главата - браво на мен!Добре,че е това ми хоби,защото в противен случай до сега щях да съм убила някой ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

като по чудо съм добре
    и с много добро темпо на учене :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Blab, ако аз съм Алиса, може да се уреди нещо...ама трябва поне ромче с чайчето ((:

изморена съм, много...тая вечер почивам, утре пак ще се бачка цял ден и цяла нощ....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Чудя се защо гледам този Big Brother ,ама така е като нямам какво да правя

Доволно се разтягах 2 часа днеска на каланетиката. Скапана съм, а имам да пиша за утре. Май ще се става рано.
    Как искам някой да ме гушне и да заспя...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Зайче..
    оф, защо ли си мислих, че днес ще е обикновен ден в училище и че ще карам всички часове, и че няма да има издънки..
    аз защо изобщо си мисля, че такъв ден някога ще има
    ебахти мазалото е всичко, откакто съм в Несебър ..
    вече не знам и откъде да взимам бележки :Д
    и искам да набия едно лайно, ама то само тва остава за капак на всичко.. мдаа ;х
    http://ask.fm/iwwkaa

оф, имам чувството, че съквартирантите ме изолират.
    толкова ли неприятна личност съм
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си