- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Притеснявам се, че започвам да движа прекалено много само в мъжки компании. В дни като този ми липсват женските разговори и останалите глупости. Направих жалък опит да прекарам повече време с една добра позната, но беше отчайващо.
Искам си моето единствено момиче. Ще я чакам да си преживее любовните мъки и си я взимам, да се лигавим заедно.
Утре съм си сама цял ден и мисля да приготвя една кулинарна изненада, само дано ми остане време. Ще си слушкам колекцията от 70те-80те и 90те и ще се опитвам да не броя секундите до уикенда.
Лягам си.
И искам да сънувам. Дълъг и шарен сън.
И спря да се върти за миг земята..
Всеки път като си видя 6-тиците след контролни/домашно съм супер радостен...
Май се опитвам да се разболея..дано ме размине и този път. Довечера с мъжо ми чакаме гости и се чудя все още какво да сготвя за основно. Десертът и антрето ми е ясно, ама другото....
Точно!
Мислех, че съм само аз. Не мога да имам близка приятелка момиче... дълго време си мислех, че е защото съм too competitive и не търпя друго женско на моя територия, но не е така. Всеки път, когато се опитам да се сближа с момиче, излизаме често, пасваме си, разбираме се, всичко е супер и изведнъж обратният ефект - отдалечаване и сякаш... "късане" - точно както се получава с момче.
Не знам дали проблемът е в мен или някъде другаде, но най-накрая ще се превърна в мъж, щото съм като попивателна за всякакви мъжки жестове, походка дори... Гр. Не ми харесва.
Чупих се от даскало малко днес, ама наистина ме болеше коремът. Наваксах си с филмите, пийнах кафе, ядох шоколад, сега се заемам с работатаДобре ми е. Заредих се положително.
Изцедена съм емоционално. Не знам защо. Вчера заспах в 17:00, спах 14 часа. Това не съм аз. Днес също не се чувствам себе си. Училището върви окей поне, само математиката и тея пусти интеграли са ми проблем.
Нз, скапано ми е. Искам почивка. Отдих. Уикенд с абсолютно нищо за вършене.
Супер смотано ми е. Вътрешно ми е много тежко,имам нужда от позитивни емоции.
Не знам какво става,не знам какво искам,някакъв застой има в живота ми.
Имам да уча,а ме мързи. Ама въпреки това ще си науча..
Ебахти тъпата история...
Ще го видя чак Неделя и то за малко...юрфсмхнжбгхснбм6фд
Ах,бясна съм, тряя уча за тва скапано състезание, а как не ми се занимава,как не ми се ходи.
АУ
Няма такава гадост,да му се не види!
maDamn
Иииииииии отново тъпата противопожарна аларма, този път само я "проверяваха дали бачка". Алооо, аз къде живея - в казарма ли?!
Стреснах се мега много и се събудих, тези хора ще ми докарат инфаркт.
Иначе не ходих на сутрешните, не ме кефи времето нещо, та може да не ходя и на следобедните. 4 дни уикенд -не се оплаквам.. стига да не бяха алармите, естествено. Пък и виждам, че сайтът пак е паднал, та едва ли ще правим нещо следобеда, при положение, че нищо не бачка.
Трябва да се пазаруват продукти, но най-вероятно ще ги поръчам, времето е прекалено студено, за да се разкарвам до магазина.
ОООО и да се похваля, резервирах си ски ваканцията вече!
edit: OOOOMG даже са ми изпратили предупредително писмо заради тъпата противопожарна аларма "ако закъснеете повече от 5 минути при евакуация ще бъдете наказана. приятен ден"
О.о
Последно редактирано от shmatarok : 11-22-2012 на 15:03
Най-накрая малко добри новини в тоя живот, дето е като стълба на кокошарник.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Само на мен ли това време ми влияе толкова зле?! Искам малко слънцеее!
Телефона ми откачи...отвори всички приложения,звъни на всички...трябва ся да го занеса на сервиз...и съм с един тухлофон,а най-лошото е че всичките ми номера стоят в телефона.....
>>DjBelev<<
Дееба малоумниците, дееба.
Да го еба и него, щото е ебаси жалкият детски гъз и окото няма да ми трепне да му бия шута от раз. Много черни точки му се насъбраха, много отдавна набирам и не знам откъде ще му излезе края. Границата ми на търпение е нездравословно голяма и винаги се опитвам да решавам проблемите дипломатично, цивилизовано, с разговор, ала се свърши и с това. Нямам желание да водя диалог, да се обяснявам, да ми се обясняват, да ме правят на глупава.
Чакам го да се издъни съвсем, та да ми изгърмят най-сетне бушоните и да му покажа тепърва проклетията си, щото това досега е нищо.
Дееба. И то не е само той, да му се невиди! Имам чувството, че привличам всички плиткоумни, но с голяяяямо самочувствие, индивиди на света. Щом няма да става с добро, ще става с много лошо. И аз мога да въртя курвенски номера.
ужасно,и ако съм задръстена,затова че не разбирам от "бъзици" то нека съм такава!
пак съм в някво яко настроение :3
бтв някой знае ли ваксините на коя ръка се слагат, или няма никакво значение ? ;д
http://ask.fm/iwwkaa
Щастлива!!!! Конференцията мина чудесно. Отговорих много пълно на всички въпроси, нито един не ме затрудни. Уникално е усещането да видиш името си на таблото под заглавието на проект, да си носиш баджа, обуславящ, че ти не си на конференцията само, за да гледаш, а имаш какво да представиш. Почувствах се като млада учена. В такива моменти съм наясно, че дори на моменти натоварването да избива извън пределите на силите ми, съм адски щастлива, че съм си избрала точно тази специалност.
http://store.picbg.net/pubpic/15/E0/...49fb7815e0.JPG - ей ме и мен до постера.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^awww <3
По темата: Щастливо!
say no to tumblr!
моментално те депресира тоя сайт : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За конференцията самата или за проекта? :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изморена съм.
Боядисването било сложна работа.
Дано да стане както си го представям.
И ми липсва.
Tom: It's these cards and the movies and the pop songs, they're to blame for all lies and the heartache, everything.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Пантерке, не си само ти.
При мен проблема се крие, че повечето момичешки работи са ми много чужди, макар, че имам нужда от тях понякога.
Изляза с компания момичета, обиколя всички магазини, наслушам се за гримове, токове, прически, маникюри, клюки за други момичета, обсъждането на момчетата и всичко от тоя род и преждевременно се прибирам с главоболие и нежелание за повторно общуване с моя пол.
По темата: Физически и психически се нуждая от презареждане. Днес свърших прекалено много неща, които не бях предвидила. Като парцал съм в момента. Единствената успокояваща мисъл е, че утре е петък, а петък вечер винаги е много хм... нека го нарека вълнуващо.
И спря да се върти за миг земята..
22 луди ми следят нещата в tumblr, fuck yeah...искам седмицата да свършва, искам сън