.
Затворена тема
Страница 15 от 120 ПървиПърви ... 51112131415161718192565115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2988
    Мега фен Аватара на xoxi
    Притеснявам се, че започвам да движа прекалено много само в мъжки компании. В дни като този ми липсват женските разговори и останалите глупости. Направих жалък опит да прекарам повече време с една добра позната, но беше отчайващо.
    Искам си моето единствено момиче. Ще я чакам да си преживее любовните мъки и си я взимам, да се лигавим заедно.

Утре съм си сама цял ден и мисля да приготвя една кулинарна изненада, само дано ми остане време. Ще си слушкам колекцията от 70те-80те и 90те и ще се опитвам да не броя секундите до уикенда.

Лягам си.
    И искам да сънувам. Дълъг и шарен сън.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Всеки път като си видя 6-тиците след контролни/домашно съм супер радостен...

Супер фен Аватара на cyclops
    Май се опитвам да се разболея..дано ме размине и този път. Довечера с мъжо ми чакаме гости и се чудя все още какво да сготвя за основно. Десертът и антрето ми е ясно, ама другото....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Притеснявам се, че започвам да движа прекалено много само в мъжки компании. В дни като този ми липсват женските разговори и останалите глупости. Направих жалък опит да прекарам повече време с една добра позната, но беше отчайващо.
    Точно!
    Мислех, че съм само аз. Не мога да имам близка приятелка момиче... дълго време си мислех, че е защото съм too competitive и не търпя друго женско на моя територия, но не е така. Всеки път, когато се опитам да се сближа с момиче, излизаме често, пасваме си, разбираме се, всичко е супер и изведнъж обратният ефект - отдалечаване и сякаш... "късане" - точно както се получава с момче.
    Не знам дали проблемът е в мен или някъде другаде, но най-накрая ще се превърна в мъж, щото съм като попивателна за всякакви мъжки жестове, походка дори... Гр. Не ми харесва.

Чупих се от даскало малко днес, ама наистина ме болеше коремът. Наваксах си с филмите, пийнах кафе, ядох шоколад, сега се заемам с работата Добре ми е. Заредих се положително.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изцедена съм емоционално. Не знам защо. Вчера заспах в 17:00, спах 14 часа. Това не съм аз. Днес също не се чувствам себе си. Училището върви окей поне, само математиката и тея пусти интеграли са ми проблем.

Нз, скапано ми е. Искам почивка. Отдих. Уикенд с абсолютно нищо за вършене.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Супер смотано ми е. Вътрешно ми е много тежко,имам нужда от позитивни емоции.
    Не знам какво става,не знам какво искам,някакъв застой има в живота ми.
    Имам да уча,а ме мързи. Ама въпреки това ще си науча..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ебахти тъпата история...
    Ще го видя чак Неделя и то за малко...юрфсмхнжбгхснбм6фд
    Ах,бясна съм, тряя уча за тва скапано състезание, а как не ми се занимава,как не ми се ходи.
    АУ
    Няма такава гадост,да му се не види!
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Иииииииии отново тъпата противопожарна аларма, този път само я "проверяваха дали бачка". Алооо, аз къде живея - в казарма ли?!
    Стреснах се мега много и се събудих, тези хора ще ми докарат инфаркт.
    Иначе не ходих на сутрешните, не ме кефи времето нещо, та може да не ходя и на следобедните. 4 дни уикенд -не се оплаквам.. стига да не бяха алармите, естествено. Пък и виждам, че сайтът пак е паднал, та едва ли ще правим нещо следобеда, при положение, че нищо не бачка.
    Трябва да се пазаруват продукти, но най-вероятно ще ги поръчам, времето е прекалено студено, за да се разкарвам до магазина.
    ОООО и да се похваля, резервирах си ски ваканцията вече!
    edit: OOOOMG даже са ми изпратили предупредително писмо заради тъпата противопожарна аларма "ако закъснеете повече от 5 минути при евакуация ще бъдете наказана. приятен ден"
    О.о
    Последно редактирано от shmatarok : 11-22-2012 на 15:03

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Най-накрая малко добри новини в тоя живот, дето е като стълба на кокошарник.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Само на мен ли това време ми влияе толкова зле?! Искам малко слънцеее!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Телефона ми откачи...отвори всички приложения,звъни на всички...трябва ся да го занеса на сервиз...и съм с един тухлофон,а най-лошото е че всичките ми номера стоят в телефона.....
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Дееба малоумниците, дееба.
    Да го еба и него, щото е ебаси жалкият детски гъз и окото няма да ми трепне да му бия шута от раз. Много черни точки му се насъбраха, много отдавна набирам и не знам откъде ще му излезе края. Границата ми на търпение е нездравословно голяма и винаги се опитвам да решавам проблемите дипломатично, цивилизовано, с разговор, ала се свърши и с това. Нямам желание да водя диалог, да се обяснявам, да ми се обясняват, да ме правят на глупава.
    Чакам го да се издъни съвсем, та да ми изгърмят най-сетне бушоните и да му покажа тепърва проклетията си, щото това досега е нищо.
    Дееба. И то не е само той, да му се невиди! Имам чувството, че привличам всички плиткоумни, но с голяяяямо самочувствие, индивиди на света. Щом няма да става с добро, ще става с много лошо. И аз мога да въртя курвенски номера.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ужасно,и ако съм задръстена,затова че не разбирам от "бъзици" то нека съм такава!

Мега фен Аватара на Зайче..
    пак съм в някво яко настроение :3

бтв някой знае ли ваксините на коя ръка се слагат, или няма никакво значение ? ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щастлива!!!! Конференцията мина чудесно. Отговорих много пълно на всички въпроси, нито един не ме затрудни. Уникално е усещането да видиш името си на таблото под заглавието на проект, да си носиш баджа, обуславящ, че ти не си на конференцията само, за да гледаш, а имаш какво да представиш. Почувствах се като млада учена. В такива моменти съм наясно, че дори на моменти натоварването да избива извън пределите на силите ми, съм адски щастлива, че съм си избрала точно тази специалност.

http://store.picbg.net/pubpic/15/E0/...49fb7815e0.JPG - ей ме и мен до постера.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^awww <3

По темата: Щастливо!

say no to tumblr!

моментално те депресира тоя сайт : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Щастлива!!!! Конференцията мина чудесно. Отговорих много пълно на всички въпроси, нито един не ме затрудни. Уникално е усещането да видиш името си на таблото под заглавието на проект, да си носиш баджа, обуславящ, че ти не си на конференцията само, за да гледаш, а имаш какво да представиш. Почувствах се като млада учена. В такива моменти съм наясно, че дори на моменти натоварването да избива извън пределите на силите ми, съм адски щастлива, че съм си избрала точно тази специалност.

http://store.picbg.net/pubpic/15/E0/...49fb7815e0.JPG - ей ме и мен до постера.
    Я разкажи малко повече.

Далчев. Аз. Сега.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За конференцията самата или за проекта? :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    say no to tumblr!

моментално те депресира тоя сайт : D
    защо ;о
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Изморена съм.
    Боядисването било сложна работа.
    Дано да стане както си го представям.

И ми липсва.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Tom: It's these cards and the movies and the pop songs, they're to blame for all lies and the heartache, everything.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на xoxi
    Пантерке, не си само ти.
    При мен проблема се крие, че повечето момичешки работи са ми много чужди, макар, че имам нужда от тях понякога.
    Изляза с компания момичета, обиколя всички магазини, наслушам се за гримове, токове, прически, маникюри, клюки за други момичета, обсъждането на момчетата и всичко от тоя род и преждевременно се прибирам с главоболие и нежелание за повторно общуване с моя пол.

По темата: Физически и психически се нуждая от презареждане. Днес свърших прекалено много неща, които не бях предвидила. Като парцал съм в момента. Единствената успокояваща мисъл е, че утре е петък, а петък вечер винаги е много хм... нека го нарека вълнуващо.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Пантерке, не си само ти.
    При мен проблема се крие, че повечето момичешки работи са ми много чужди, макар, че имам нужда от тях понякога.
    Изляза с компания момичета, обиколя всички магазини, наслушам се за гримове, токове, прически, маникюри, клюки за други момичета, обсъждането на момчетата и всичко от тоя род и преждевременно се прибирам с главоболие и нежелание за повторно общуване с моя пол.
    .
    Мда. Познато.

Втрещена съм. Не бих казала, че имам някакви чувства, ама... потрес отвсякъде.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    22 луди ми следят нещата в tumblr, fuck yeah...искам седмицата да свършва, искам сън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си