.
Затворена тема
Страница 17 от 120 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2988
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    I feel strange when i see her...and i don't know why..

Наядох се,ся пия бира и ям чипс..и си мисля за разни работи...пак си внушавам разни работи май..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Blab

демн, Патрик!:Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    обичам ги всичките! без значение, колко са идиоти и колко не, обичам ги! прекарах страхотна нощ.
    Големи идиотчета, ама как да им се сърди или цупи човек. Или каквото и да е. Обичам ги просто - ей такива - непринудени, отворени, спокойни. И аз като тях.
    Искам утре/днес пак, не ми се ходи никъде, искам си с тях.
    Просто ми е толкова хубаво на душата, че не знам дали скоро изобщо съм се чувствала така.

Повече от фен Аватара на antineutral
    С маската и червения джедайски меч съм станал тази сутрин. Излизам навън в търсене на място далече от чалга, нахални телефонни обаждания и излишна информация, та поне да няма пострадали.

Супер фен Аватара на Jaune
    май не е за мене обичайното обичане

It’s about misunderstandings between people and places, being disconnected and looking for moments of connection. There are so many moments in life when people don’t say what they mean, when they are just missing each other, waiting to run into each other in a hallway.

-

спечелихме и всички ме похвалиха колко съм добра, което ми повдигна самочувствието, някак си :д

-

трябва да си купя шапка!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Искрено се забавлявам и смея.

А имам домашни да пиша...

Ох, как обичам като ми прецакат компютъра. Но и аз от какъв зор се съгласих интернетаджия да ми ръчка пцто за да ми оправил видео картата и т.н.
    Сега свърших със сейф моуд, нямам звук на пц-то и трябва да си преинсталирам уиндоуса.

Ужасно е. Ужасно е. Сега всичко наново - звукови драйвъри, видео карти и пр.
    Ужас! ><
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Абе все едно имам ПМС (надявам се да не е това де... има време) ... изперквам ... и на всичкото отгоре нямам никакъв апетит ;х вчера съм яла само част от една закуска.. сутринта ... и нищо повече .. до днес го карам на това

oле, ще откача без музика. наистина ще откача!
    аз ще съм излязла докато се прибере съквартиранта да ми оправи пцто... леле, ще полудея : (

ааа, защо изобщо позволих на някакъв непознат да ми ръчка пцто с желание уж да го оправи... damn..

и сега като го преинсталирам - всичко отначало ... звук, картина и т.н.

: ((((((((((((((((

иначе и не само заради това съм кисела. не знам какво става, от времето ли е, от какво е. кисела съм. много съм кисела.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на paradosou
    Направо е невероятно как толкова хора за готови едва ли не да обърнат планини за малко внимание. По изкуствен начин се опитват да си задържат интереса върху някого, следва скачане в дълбокото и куп крачки в неизвестни посоки, но не защото са усетили, че човекът истински го заслужава, дори не защото го харесват супер много или ги е привлякъл с нещо, а заради нуждата да запълнят собственото си лишено от емоция съществуване и да бъдат забелязани. Мфф, адски евтино и жалко е. Май ще почна да изпитвам почти физическо отвращение към такива, сериозно. xD
    Някакво неутрално ми е иначе. Днес и утре по всичко личи, че ще съм си вкъщи. Следващата седмица се очертава доста учене за контролни, но и ще излизам доста. Загатнаха ми някои неща по отношение на една скрита информация :Д, но не мога да бъда сигурна, че са ми правилни предположенията, което неизбежно ми събужда любопитството. ))
    Последно редактирано от paradosou : 11-24-2012 на 13:25

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Намерих коледна украса тънка лайсна, довечера съм на топло домашно събиране с приятна компания и ако изкупя печените и бирени топли насипни фъстъци, неделята ще стартира великолепно.

Удовлетворено и същевременно ми е малко гузно, времето ме притиска и искам да увеличат денонощието с още 24 часа. Вариантът е да се откажа напълно от съня, стига да мога.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ако изкупя печените и бирени топли насипни фъстъци, неделята ще стартира великолепно.
    Мисля, че току-що ме предизвика също да потегля към най-близкия магазин.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Мисля, че току-що ме предизвика също да потегля към най-близкия магазин.

Голямо изкушение са бирените. Имам периоди, когато набивам неистово стабилни количества от тях. Дори не помня откога не съм изпитвала крещяща нужда от сладко и шоколад така, както от бирени фъстъци. Слава Богу, моят половин е фен на класическите печени със сол, та вкъщи цари мир и никой не пипа пакетчето на другия. За салатата Снежанка и домашните сладки, обаче, ситуацията е друга.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Щастливка! Вкъщи всички уважаваме бирените фъстъци и редовно се случва издирванията ми да завършат с намиране на празно пакетче. : ((

Супер фен Аватара на Irti
    Никога не съм ял ТОПЛИ бирени фъстъци, а много ги обичам. Деба.

Град
    пространството на Дисе
    ^Ми, вземи си насипни Машинката ги поддържа на много приятна температура и за разлика от несполучливите ми попадения в пакетчета не са поели влага/не са гранясали, така че няма шанс да се минеш.

Мали, к'ва реклама му ударих тук.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тъжна съм. Изтощена. Разочарована от себе си и от другите.

Мех.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щях да съм велика като мед. сестра. Слагам всякакви капки и мазила бързо, точно и прецизно.

Иначе... цял ден обикаляхме по поликлиники с мама, той ми липсва, страшно съм уморена... Утре ще се учат мускули... Ще се пишат протоколи.. Искам един ден на света баш за себе си, но няма изгледи да го получа поне до лятото.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на pandabear
    Искам да съм щастлива. Да обичам и да бъда обичана. Нищо повече.

Мега фен Аватара на xoxi
    Тя си беше моето куче. Не мога да повярвам, че са я... ПОДАРИЛИ???? -_- Днес разбрах за това и още не мога да го осъзная. Липсва ми ужасно много, искам си я обратно. Тя не е предмет, за да се прехвърля така. Не ме интересува, че е била подарена. Тя е моя и САМО моя и нейният дом е ТУК, а не ТАМ. Следващият път отивам и си я взимам, независимо дали жената, при която е, е съгласна. Не ме интересува. Принцесата е МОЯ!!!!!!!!!!! Тук я чака детенцето й и татко му.
    Нямам думи.

Чувствам се ужасно.
    Болна съм отново, носът ми е червен на домат и боли ужасяващо много. Усещам как силите ме напускат, заедно с нервите и търпението. Единственото хубаво нещо от днес е, че направих много снимки! Надявам се поне 1/10 от тях да са каквито очаквам да бъдат.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^Мила,и аз скоро бях с червен нос като на клоун.Мажи го с крем Здраве и цяла вечер така спи,поне малко ще ти облекчи зачервяването и болката.
    По темата: Искам да си легна,да се наспя много добре,поне за момент да спрат да се дърлят за едно и също..и утре да успея по някакъв магически начин да науча всичко добре и бързо,защото сега ми е някакво умряло такова ..

Супер фен Аватара на Irti
    Всичко ме боли. Кръстината от лявата страна не я чувствам. Всяка стъпка ми е мъка, а всяко движение ми е глас от устата.. капачките на краката ми горят направо.. и тиквата ме цепи.

Утрепах се.

Мега фен Аватара на Blab
    болна съм и това не ми харесва!
    бях намислила други неща.
    дру-ги! (гледа сърдито и се муси)
    а не Колдрекс и носни кърпички. брхрх!
    и театърът беше разочарование, и комуникацията никаква я няма, и майките, и...
    спирам да мрънкам. да, спирам.

Мега фен Аватара на Chacho
    Много ми е кеф, не очаквах тва да се случи. Сега дано не си пропилея шанса, щото надали ще дойде втори такъв в близките години.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си