- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Самотен съм и невъзстановен от предишната тренировка :/ утре ми е единственият ден за почивка от 3 седмици насам и трябва да правя бизнес план. Поне вечерта ще дават премиерата на 3-тият сезон на Под Прикритие - направо живеем за този момент, ей!
Това.Но май е напълно невъзможно поне на тоя етап...
Иначе си задавам постоянно един въпрос и не мога да си отговоря. Защо животът непрестанно и всячески се опитва да ме промени чрез вменяването на страхове? Защо се опитва да ме превърне от като цялото добронамереното и позитивно човече,което съм в една злобна непукистична мазна муфта? Защо постоянно изпитва търпението ми и кога най-накрая ще взема да се предам.Ама наистина!?
А иначе екипа на сайта кога все пак възнамерява на поправи търсенето на търсачката във форума?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Голям мързел ме е налегнал напоследък, ужас направо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^Това е ежеминутното ми, ежечасно, ежедневно... ежегодно състояние.
Алкохолът върши чудеса. ЧУ-ДЕ-СА.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Едвам си седя на краката и постоянно се подпирам да го еба. Такава тегавня ми е, че..
Поне имам свински шишчета, сланина и вино.. да живее кръвното.
Чувствам се с лилава кичури.. много обичам да съм шарена ..
И си чакам момчето и брат му.. да дойдат да ги нахраня, че измряха от глад милите ...
И един приятел тука се опитвам да подкрепям, че май ще късат с неговата... и ако случайно наистина се случи това.. ще дойде да пием заедно ;д .. Нали за това са приятелите да се напиват заедно в трудни моменти ^
Не бях спала толкова от дооооста време. Хубавото е, че този път не ми се наложи да взимам никакви спомагащи неща за случая. Сега си пия кафето и слушам музика. Навън грее някакво слънчице като гледам и се чудя дали да поизлезна на разходка из езерото. Иска ми се по-бързо да завали сняг. И да дойде Коледа.
А утре е едва 26.11.
И...![]()
^ и аз чакам Коледа с нетърпение.
Настинала съм и ме болят очите, тегава работа..
барът. Б-А-Р-Ъ-Т!
прекрасно място, много ми допадна :3
чистих, сядам да уча по С и Л, че нямам време..
и после по АЕ и БЕ.
уф..
искам да ми звънне, да го чуя поне, щом няма да се видим...
яд ме е за снощи, имах пари за първи път от доста време, ходеше ми се, ПУСКАХА МЕ и нямаше с кого, ебаси.
дано скоро пак да дойде тоя момент :3
скучно ми е.
след малко започвам да се опитвам да направя мъфини ^^
кажете някой хубав филм (комедия) за довечера, че няма кво да се прави![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Леко така ,ако пожелая мога да съм студентка по европеистика...
*изфук*
maDamn
^Чиърс, мейт!;
ПАНТЕРА ДА СИ ИЗТРИЕ ЛИЧНИТЕ И ДА МИ ПРАТИ МЕЙЛА СИ, 'щото тъкмо боледувам и съм й написала едни безкрайни страници в уърд, които просто не се събират тук:Д
----
Инак, си наваксвам с музикалните формати. Ще направя малко обици и ще си пусна филм малко по-късно. Въобще - гуляй. Направих мъфини, по препоръка на Мария Антоанета. Но много мента съм сложила, щом я подушвам през клоунския си нос... Това е. Дроб съм. Опитвам да си мисля хубави неща.
Мерси,мерси. Доволно ми е. Може би няма да се възползвам от шанса,но пък го имам като резервен вариант. Поне доказах на себе си ,че с 0 % подготовка и проста обща култура,мога да ги бутна големите капацитети
не беше сред най-лесните състезания, на които съм присъствала,но си го представях по-зле.
Но щом съм спечелила одобрението на доценти, декани и преподаватели там на събеседването и писмените тестове ги взех на 1 дъх,значи можело. Въпреки,че отидох кълбо от нерви, без да очаквам да постигна ,каквото и да била...а ти да видиш - БАМ! и съм вътре само,ако си пожелая![]()
maDamn
безкрайно ми е студено.. настинах
сега ми минават всякакви мисли в главата. не знам какво ще правя.
много ми е студено, втриса ме...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Днес правим година и половина!
Щастливо ми е![]()
^Честито ви!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чувствам се като кълбо от енергия, която не знам къде да изразходвам. Тази седмица ще е ужасна - изпити, есета, бръъм - искам да е уикенд. И да не мисля за нищо.
Блях.
Оу утре е най-после понеделник и ще се видим. Нямам търпение. От друга страна пък ми предстои един от най-важните изпити. Ако го взема няма да има по щастлива, за Бога не искам да карам практиката в България като може и на моренце. Имам огромна конкуренция от другите няколко паралелки, но смятам че ще се справя. Стискам си палци.
Много съм щастлива.
Обичам го. Толкова много.
Страшно е нежен, наистина му пука за мен, чувствам се ааадски доволна, че е мой.
И само мой <3..
Да се еба в шибаното тяло, да се еба. Разпадам се отвсякъде, направо имам чувството, че организмът ми е тръгнал на война срещу мен. Адски ми е гадно и още по-гадното е, че утре вместо да си стоя на топло в кревата и да си почивам, трябва да ходя на една камара места.
Перфектно,както почти винаги.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!