- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
![]()
![]()
![]()
Голямо изкушение са бирените. Имам периоди, когато набивам неистово стабилни количества от тях. Дори не помня откога не съм изпитвала крещяща нужда от сладко и шоколад така, както от бирени фъстъци. Слава Богу, моят половин е фен на класическите печени със сол, та вкъщи цари мир и никой не пипа пакетчето на другия.![]()
![]()
За салатата Снежанка и домашните сладки, обаче, ситуацията е друга.
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щастливка!Вкъщи всички уважаваме бирените фъстъци и редовно се случва издирванията ми да завършат с намиране на празно пакетче. : ((
Никога не съм ял ТОПЛИ бирени фъстъци, а много ги обичам. Деба.
^Ми, вземи си насипниМашинката ги поддържа на много приятна температура и за разлика от несполучливите ми попадения в пакетчета не са поели влага/не са гранясали, така че няма шанс да се минеш.
Мали, к'ва реклама му ударих тук.![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тъжна съм. Изтощена. Разочарована от себе си и от другите.
Мех.
Щях да съм велика като мед. сестра. Слагам всякакви капки и мазила бързо, точно и прецизно.![]()
Иначе... цял ден обикаляхме по поликлиники с мама, той ми липсва, страшно съм уморена... Утре ще се учат мускули... Ще се пишат протоколи.. Искам един ден на света баш за себе си, но няма изгледи да го получа поне до лятото.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Искам да съм щастлива. Да обичам и да бъда обичана. Нищо повече.
Това.Но май е напълно невъзможно поне на тоя етап...
Иначе си задавам постоянно един въпрос и не мога да си отговоря. Защо животът непрестанно и всячески се опитва да ме промени чрез вменяването на страхове? Защо се опитва да ме превърне от като цялото добронамереното и позитивно човече,което съм в една злобна непукистична мазна муфта? Защо постоянно изпитва търпението ми и кога най-накрая ще взема да се предам.Ама наистина!?
А иначе екипа на сайта кога все пак възнамерява на поправи търсенето на търсачката във форума?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тя си беше моето куче. Не мога да повярвам, че са я... ПОДАРИЛИ???? -_- Днес разбрах за това и още не мога да го осъзная. Липсва ми ужасно много, искам си я обратно. Тя не е предмет, за да се прехвърля така. Не ме интересува, че е била подарена. Тя е моя и САМО моя и нейният дом е ТУК, а не ТАМ. Следващият път отивам и си я взимам, независимо дали жената, при която е, е съгласна. Не ме интересува. Принцесата е МОЯ!!!!!!!!!!! Тук я чака детенцето й и татко му.
Нямам думи.
Чувствам се ужасно.
Болна съм отново, носът ми е червен на домат и боли ужасяващо много. Усещам как силите ме напускат, заедно с нервите и търпението. Единственото хубаво нещо от днес е, че направих много снимки! Надявам се поне 1/10 от тях да са каквито очаквам да бъдат.
И спря да се върти за миг земята..
^Мила,и аз скоро бях с червен нос като на клоун.Мажи го с крем Здраве и цяла вечер така спи,поне малко ще ти облекчи зачервяването и болката.
По темата: Искам да си легна,да се наспя много добре,поне за момент да спрат да се дърлят за едно и също..и утре да успея по някакъв магически начин да науча всичко добре и бързо,защото сега ми е някакво умряло такова ..
Всичко ме боли. Кръстината от лявата страна не я чувствам. Всяка стъпка ми е мъка, а всяко движение ми е глас от устата.. капачките на краката ми горят направо.. и тиквата ме цепи.
Утрепах се.
болна съм и това не ми харесва!
бях намислила други неща.
дру-ги! (гледа сърдито и се муси)
а не Колдрекс и носни кърпички. брхрх!
и театърът беше разочарование, и комуникацията никаква я няма, и майките, и...
спирам да мрънкам. да, спирам.
Много ми е кеф, не очаквах тва да се случи. Сега дано не си пропилея шанса, щото надали ще дойде втори такъв в близките години.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Самотен съм и невъзстановен от предишната тренировка :/ утре ми е единственият ден за почивка от 3 седмици насам и трябва да правя бизнес план. Поне вечерта ще дават премиерата на 3-тият сезон на Под Прикритие - направо живеем за този момент, ей!
Голям мързел ме е налегнал напоследък, ужас направо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^Това е ежеминутното ми, ежечасно, ежедневно... ежегодно състояние.
Алкохолът върши чудеса. ЧУ-ДЕ-СА.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Едвам си седя на краката и постоянно се подпирам да го еба. Такава тегавня ми е, че..
Поне имам свински шишчета, сланина и вино.. да живее кръвното.
Чувствам се с лилава кичури.. много обичам да съм шарена ..
И си чакам момчето и брат му.. да дойдат да ги нахраня, че измряха от глад милите ...
И един приятел тука се опитвам да подкрепям, че май ще късат с неговата... и ако случайно наистина се случи това.. ще дойде да пием заедно ;д .. Нали за това са приятелите да се напиват заедно в трудни моменти ^
Не бях спала толкова от дооооста време. Хубавото е, че този път не ми се наложи да взимам никакви спомагащи неща за случая. Сега си пия кафето и слушам музика. Навън грее някакво слънчице като гледам и се чудя дали да поизлезна на разходка из езерото. Иска ми се по-бързо да завали сняг. И да дойде Коледа.
А утре е едва 26.11.
И...![]()
^ и аз чакам Коледа с нетърпение.
Настинала съм и ме болят очите, тегава работа..