- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Изморена съм,но пък адски доволна!))
Почивам си сега и после започвам да уча. Само утре да мине и това е ученето ми за тая седмица.
Това училище по танци е някаква мечта. Всеки ден е все по-хубаво и курсовете стават все по-разнообразни. Вчера бях на пол денс, което беше неописуемо яко!!
С него имаме годишнина скоро и се чудим дали да заминем за уикенда, има супер оферти. Все хубави неща се случват около мен, но някакси вътрешно не съм достигнала още щастието, даже ми е малко тъжно. Не знам кое ми липсва..не мога да разбера.
Зле,днес скъсахме с гаджето и ми е много кофти ден.![]()
Има невероятни хора, сериозно :Д. Само и само да чуе клюката ще се прежали да попита, нищо че ме подминава от поне 3-4 години :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ох, направих си хубава разходка!
И как няма - такова хубаво слънчице пече навън и грам облаче нямаше до преди 5 минутки! <3
И лекциите днес не бяха чак толкова ужасни, да не повярва човек.
Не е лош ден. <3
Позитивно ми е. И си купих коледни лампички да си украся стаята!
имам обсъждане утре в 14 ч...могат да ме направят на нищо за 5 минути, може и да мине добре, много съм се занимавала и няма да спирам до утре до обяд...тежко ще е...
поне така не мисля за глупости...но все пак ми се привиждат почивни вечери, полузагасени лампи и...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Друго си е като изпушиш 1 (2, 3, 4) цигара(и) (smirk). Ама трябва да си сготвя, че няма нищо за ядене, а как ме мързи само, о Ожас ! Очертава се приятна вечер, но все пак да видим.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тъпо,гадно,студено,мрачно,б езсмислено, ник'во,скучно,отегчително.. икаква мотивация,никакво желание за нищо... НИЩО едно нищо.. егати тъпото. Тая зима,това време ме убиват.Мразя ги.( ИИ очаквам лоши новини точно след малко... не че досега всичко беше наред ама,защо пък да не се скапе още повече настроението ми (ако може да се нарече така)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
От септември не бях тичала заради липса на време. Сега излязох да тичам въпреки, че нямам време и се шашкам колко съм си намалила рекорда.Нищо, начало е. Някак трябва да вместя и това в програмата. Имам нужда от тонус, а и в тоя студ и скъпо парно, тренировките са добър начин да се стоплиш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чувството след хубав душ е уникално.. СВЕЖО ! ;д
Кажете някой готин филм, по възможност хорър, ще съм ви много задължен =]
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ЧАКАМ,ВСЕ ОЩЕ....ЧАКАМ!
И ще си го дочакам да го видя !
Направо нямам търпение, не знам къде да се завра от вълнение....БЛЯЯЛлялвхфцлсх няанхгиухгЖЛОСВ
мда...и просто ще го гушна и няма да го пускам, а в главата ми е само : "не реви, не реви ,не ревиииииии"...късно
maDamn
пропилях деня си в социални контакти.
леле, това как ме уморява.
утре ще направя ВСИЧКО възможно да не излизам никъде с колеги.
не знам.
уф.......................
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
С очите си видях какви изроди съществуват. Заради тях цял ден ме боли глава. Не знам как съумях да запазя хладнокръвие и не ми превъртя тотално. В шок съм.
Като изключим тази случка, мога да кажа, че денят ми мина много добре.
Момчето ми е тук. Сутринта направих най-вкусната закуска, на обяд също готвих, излизахме на разходка, гледахме филми, напазарувахме си, направихме си план за утре, изтеглихме си още филми. След малко може да си пуснем някой. Прекрасно е! <3
И спря да се върти за миг земята..
Уморен...след три нощни смени как да съм...![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Ммм rest at last... и след малко пак същото. And again, and again..
Как хубаво ще се наспа през уикенда не е истина.
Скоро на театър ^^ <3
Ще убия някой ... Как може собствената ми майка да ме лъже??? И то за такива важни неща ... Явно само на годеника си мога да вярвам, и на никой друг.
Препуших от нерви, цепи ме главата и ми е адски изморено, за капак утре ще се става в 8 ...
Е що не идат всички подяволите ... и да не се връщат от там!!!
О.Б.И.Ч.А.М Г.О!!!!
Невероятно много!!!! Най-после го видях , беше за малко,но все пак е нещо, утре МОАR!!!
ИСКАМ,ИСКАМ,ИСКАМ СИ ГОООО!
maDamn
Кофти ми е.
А трябваше да ми е адски щастливо.
Защото е прекрасен, защото съм щастлива, защото прави страшно много за мен и дори не усеща точно колко значи всичко това, защото всяка една негова усмивка кара света ми да спре да се върти, защото днес щом го видях сърцето ми спря .. Защото просто е той.
А аз съм някъв ебати идиота. Защо не мога веднъж завинаги да се отпусна и да спра да си играя на ледена кралица.
Що за идиот няма дори да гушне любимия си човек, когато го е изненадал толкова приятно?
Нда, само аз.
Изключително ми е гадно. Защото не успявам да дам всичко от себе си. Аз давам 70%, а останалите 30 си ги кътам, все едно ще свърши света ако ги дам..
Нужно ли беше всичко минало да се случва? Понякога просто седя и се питам Защо по дяволите, какво беше предназначението на цялата шибана болка..
Ужасно ми е.
Сдухано ми е. Той заминава и сигурно ни е последно виждане в ...неблизките няколко месеца. И хиляда други неща не ми се махат от главата, вече ми писна от всичко.
Everything changes, but beauty remains ...
Скучно ми е. Днес трябваше да седна да уча, а пак се размотавах в свободното време. Много ми е гузно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
...с изтичащи финанси.
Почвам да пиша по философия, нощта е моя.
Нещо се опитвам да се разболея...сополив съм и ме боли гърлото...сега пия топло чайче,взимам един нурофен още и си лягам,че утре съм на лекции..Трябваше да си подготвя проекта по физика,ама ще го оставя за другата седмица,не можах да го направя на пълно,а все пак искам да е идеален..
>>DjBelev<<
Ей, един филм няма да кажете, бахти дебилите сте. Сърдит съм ви ;(