- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
ВАН ПЕРСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
оф, днеска цял ден имам чувството, че е петък.. бахти гадното чувство :Д
и трябва да уча, а пък изобщо не ми се занимава ;/
много скапано всичко![]()
http://ask.fm/iwwkaa
^малкия петък е.
иначе, да, и аз имам много да уча, че таз' статистика... не искам 3ки.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не се харесвам тези дни. Нямам желание за нищо, а задачите се трупат.
Искам просто да лежа, сгушена в пухкавото одеяло, и да се загубя в някоя книга. Ама никой не ме пита.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
MULLER <3
TYMOSHCHUK <3
2:0!
win win!
//спечелихме, успокоих се, почвам да си уча урока и продължавам да си фантазирам определени неща с определен мъж
а онзи дано се разкара скоро, че ми размътват главата тия сини очи и руси коси
ох бе!
ужас.
Като супергерой - спасих си къщата от пожар.
Иначе тия дни ми е доста умряло. Само спя, ям и дебелея, да не говорим гадната хрема колко ме мъчи.
Часовете, прекарани с него, ми се отразиха доста добре, май имам подобрение. Поради тази причина(и защото не трая да стоя на едно място, особено затворено такова) утре мисля да обиколя магазините да си накупя разни нещица, да отида на фризьор, на зъболекар и така.
Всъщност, трябва да съм много бърза и да свърша всичко това до към обяд, защото съм му обещала денят да е само за нас.
Дано да не се успя и да успея да се обзаведа с нови придобивки; ако ли не - в най-лошият случай ще спя до ранния следобед и няма да успея да свърша нищо, затова пък цял ден ще сме заедно в леглото. От тооооолкова отдавна не ни се е случвало да сме свободни по едно и също време, че направо ми идва умишлено да се успя и да не ходя никъде.
И после се събуди, нали?
По-темата: Спи ми се. Тези дни е страшно натоварено в офиса, идват все нови и нови хора, всеки ти прехвърля задачи, които не би трябвало са твоя работа и всеки очаква да са свършени... вчера.
Да идва вече 8-ми, да се откъсна малко от света.
Последно редактирано от TheBeliever : 11-29-2012 на 03:58
Мразя да се будя изтощена.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
7 часа е... Днеска ме чака огромен изпит по биология. Оф, искам да си спинкам на топло. С тоя сняг и -15 градуса ще се побъркам.
Събудих се от кашлица и с болки в гърлото. А уж се предполага, че трябва да се оправям вече...
И спря да се върти за миг земята..
Добро утро и от мен!На работа съм до 20 ч .Направо ми идва да се обеся...
Едно време си беше добре на училище.А сега ако не ида на работа,шефа ще каже "Бай бай"
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Обичам го. Обожавам го.
Обожавам да предизвиквам усмивка на лицето му.
Обожавам да го разсмивам.
Днеска - макро. Ще изпукам. После обаче въобще няма да се задържам при оня шашавия. Директно се изнасям и отивам да пия бира с колеги/приятели.
мамка му.
Мразя така бе, изстивам. Дразни ме гърлото и носа ми тече,но засега е само това, дано и ми мине. Наливам се с чайове и хапове ,дано ми мине. Днес или утре трябва да изляза да му купя подаръче за именния ден. Обичам го!Оффф,ама като знам,че пак няма да се видим днес...поне утре...и откачам. А от 1ви ако стане работата.... не знам, ще пощурея.
maDamn
Ама защо съм толкова мързелива тези дни, бе?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защо всички си мислят, че не знам какво става?
Това, че си правя оглушки и се преструвам на приятно разсеяна, не означава, че не съм се досетила отдавна как се развиват нещата. И развитието им не ми допада, ама в момента нищо не мога да направя по въпроса.
Та, манджорене сега и после на следобедните. Сутрешните не бяха чак толкова ужасни, въпреки, че е четвъртък. Чудо!!
Ама много съм тъпа. Многомногомного. Колко трябва да си прост да забравиш да си напишеш името като пращаш нещо. >.<
Последно редактирано от shmatarok : 11-29-2012 на 15:50
А, де? И аз това се чудя.
Днес ми беше единственият истински ползотворен ден за последните две седмици. И то не защото не ме мързеше, а защото вече просто нямаше как да отлагам.
И забелязвам, че в последно време съм изградила някакви нереално железни нерви. Старото "аз" да беше избухнало три пъти днес.
Днес айляк, утре на двоен запой !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
нещо съм в адски гадно настроение и да видим тая вечер кой в дискотеката ще го отнесе
днеска ще превъртя.
тая вечер по-точно.
изпит след 15 дни, аз нищо не знам.
време е да пиша есенца и думичкиии
'айде да почвам.
уф
а пък той
е толкова сладък
и мил
и сладък, и съпортив, и всичко сладко и дразнещо събрано в едно, ох, че е прекрасен <3
ииии искам да го гуша утре :3 дано,дано,дано,дано,дано,да о,ДАНО! <33333
Ох, сняг, сняг, сняг! И такъв студ, студ, студ! Завила съм се с 5 одеяла, 5 чифта вълнени чорапки и чайчета. Хубаво ми е. Тестовете ми минаха добре, 2 книжки почти съм прочела. Чувствам се уверена. Добре ми е.
Ммхмхмхм.
И утре контролно, и в сряда всички мускули, и в петък практически изпит по ботаника... И после презентацията на Полова система така, че да я разказвам без запъване. И после няма да ме вдигнат от кревата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аууу <3
Много розов ден прекаран с него!
Утре ще се боядисвам, нямам търпение да се видя с "новата коса".
Събота и неделя пък с него си организирахме екскурзия. И за нея нямам търпение.
Пътува ми се.
И спря да се върти за миг земята..