- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
мамка му.
Мразя така бе, изстивам. Дразни ме гърлото и носа ми тече,но засега е само това, дано и ми мине. Наливам се с чайове и хапове ,дано ми мине. Днес или утре трябва да изляза да му купя подаръче за именния ден. Обичам го!Оффф,ама като знам,че пак няма да се видим днес...поне утре...и откачам. А от 1ви ако стане работата.... не знам, ще пощурея.
maDamn
Ама защо съм толкова мързелива тези дни, бе?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защо всички си мислят, че не знам какво става?
Това, че си правя оглушки и се преструвам на приятно разсеяна, не означава, че не съм се досетила отдавна как се развиват нещата. И развитието им не ми допада, ама в момента нищо не мога да направя по въпроса.
Та, манджорене сега и после на следобедните. Сутрешните не бяха чак толкова ужасни, въпреки, че е четвъртък. Чудо!!
Ама много съм тъпа. Многомногомного. Колко трябва да си прост да забравиш да си напишеш името като пращаш нещо. >.<
Последно редактирано от shmatarok : 11-29-2012 на 15:50
А, де? И аз това се чудя.
Днес ми беше единственият истински ползотворен ден за последните две седмици. И то не защото не ме мързеше, а защото вече просто нямаше как да отлагам.
И забелязвам, че в последно време съм изградила някакви нереално железни нерви. Старото "аз" да беше избухнало три пъти днес.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес айляк, утре на двоен запой !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
нещо съм в адски гадно настроение и да видим тая вечер кой в дискотеката ще го отнесе
днеска ще превъртя.
тая вечер по-точно.
изпит след 15 дни, аз нищо не знам.
време е да пиша есенца и думичкиии
'айде да почвам.
уф
а пък той
е толкова сладък
и мил
и сладък, и съпортив, и всичко сладко и дразнещо събрано в едно, ох, че е прекрасен <3
ииии искам да го гуша утре :3 дано,дано,дано,дано,дано,да о,ДАНО! <33333
Ох, сняг, сняг, сняг! И такъв студ, студ, студ! Завила съм се с 5 одеяла, 5 чифта вълнени чорапки и чайчета. Хубаво ми е. Тестовете ми минаха добре, 2 книжки почти съм прочела. Чувствам се уверена. Добре ми е.
Ммхмхмхм.
И утре контролно, и в сряда всички мускули, и в петък практически изпит по ботаника... И после презентацията на Полова система така, че да я разказвам без запъване. И после няма да ме вдигнат от кревата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аууу <3
Много розов ден прекаран с него!
Утре ще се боядисвам, нямам търпение да се видя с "новата коса".
Събота и неделя пък с него си организирахме екскурзия. И за нея нямам търпение.
Пътува ми се.
И спря да се върти за миг земята..
днес пак правих мъфини и станаха много хубави <3
и имам 4 по руски на теста, като се има на предвид, че руски никога не съм учила ^^
и нямам търпение да стане събота и пак да потеглим към мола :3 ахах стана ми някакъв навик всяка събота да ходя до мола
и ми се пуши, пък сега не може ;х защо по дяволите майка ми ми забрани да пуша в банята, ве![]()
http://ask.fm/iwwkaa
прекрасно се чувствам!
дано форумът не ми развали настроението : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Супер ден. Още по-хубава вечер..сега съм яко hornyАйде да излиза от тая баня беее
утре момчето ми идва и няма да мога да спя от вълнение, а в училище не зная как ще издържа, умирам от нетърпение, дано всичко се нареди
ПЕТЪК Е!
леко нетърпелив вече, остават ми още 3 дена в тази фирма, след което съм две седмици в отпуск и след това в новата.
Нямам търпение да дойде следващата седмица, колко неща имам да правя през почивката с нея хехе
Айде зачезвам на работа, лек ден на всички.
Утре - ТАРАНТУЛА!!!!! Нямам търпение да си взема вече тази принцеса (или принц) - http://thingsbiological.files.wordpr...iadult2011.jpg <3
Гушкава съм нещо. ;п Довечера има шанс да сме на пазар за хубави неща и ми е леко на душата.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Петък ххахаххаххаахахахаха. спане, спане, и пак спане.
доволнааа!
Гърлото ми дере, но въобще няма да му обръщам внимание. Ще помързелувам още малко, ще го изчакам и той да се събуди, ще направя закуска и после излизаме да пазаруваме за утре. Броя часовете до заминаването вече.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Хахахаха,милото ми не помнеше ,че има имен ден
Радвам се,че го изненадах и зарадвах! Моето гърло вече не ме боли,само съм сополива като за трима. Иначе ми е добре, минах през лекарката и сега мисля да си направя вкусни спагетки !!!!ОМНОМНОМ!
А ,ако успеем да се видим довечера,ще е Н-Е-В-Е-Р-О-Я-Т-Н-О!
maDamn
<3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защо няма зима в тая Българийка? Не може този месец и другия да е такава жега.
http://www.youtube.com/watch?v=I-k33InYe6Q
и аз това разправям, дееба
или да е лято и да е топло, или да е много студено, мразя мидъл сезони..
пък дано да не завали докато изляза, че ще умра , ако пак съм мокра цял ден
вече по 1 чифт резервни маратонки в чантата..
дано да се видим довечера с него, че ще се побъркам..не съм го виждала от вторник :/
липсва ми безкрайно многомиличкият той