.
Затворена тема
Страница 25 от 120 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2988
    Чай и интересна книга. ммм колко добре завърши преди малко това .. нян <3
    номном плодова салатка ^^ yummy
    Ох. Не знам какво да правя сега. Обмислям вече дрешки а - у.
    Обаче мисия преодолей всичко май е изпълнена .... почти .... май...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Типичната ми петък вечер чудя се какво да правя,гледа ми се някакъв филм,ама не знам какъв точно,май нещо коледно,вече ми е едно такова празнично.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Колко съм се смял снощи на Женито Калканджиева и колко се снимах с Райна не е истина.Днес може да избухваме пак

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хубавко ми е. Приятен работен ден, вероятно издънка на теста и релаксираща разходка с него. След късната вечеря смятам да не си вдигам дупето от леглото поне до 10 часа утре.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xoxi
    Цял ден тъпкане с лекарства, чудя се как още съм тук. Поне тези мъчения дадоха някакъв ефект. Искам утре да си прекараме много(!!!) добре и да не мисля за течащия си нос или болното гърло. Искам и той да види, че изглеждам и се чувствам по-добре и най-накрая да се отпусне и да се забавляваме.
    Единственото, което не знам как ще стане е това, че трябва да ставаме в 5:30 сутринта и да вървим повече от половин час пеша, за да си хванем автобуса. Приготвила съм зимни якета, зимни обувки, шапки и ръкавици.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Как може да съществуват такива изроди ... Да пребиеш ти първородният си син ... И то як бой, със доста синини и подутини. Не знам как събрах сили, да не се разрева като го видях, толкова ми се сви сърчицето за него, а ми е само приятел ... Поседя в нас колкото можа, но се страхувам, че сега дори и да се прибере след като техните заспят, утре пак ще се повтори този побой ... Щом баща му му е казал "ако трябва всеки ден ще бия, докато не ти уври главата" ... Що за баща е това? Не мислех, че съществуват такива хора, ако мога да ги нарека така подобни индивиди ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Чувствам се предадена и наранена от скъп за мен човек.Много страдам тези дни и още не мога да се съвзема.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Спи ми се.
    И съм потресена.
    Как може в една уж СЪВРЕМЕННА и ЕВРОПЕЙСКА държава да не допускат хора с куче-водач в банки, магазини и всякакви подобни учреждения? Ума ми не го побира.
    Сега ако мацката заведе дело срещу държавата даже няма и да се учудя. Да ги осъди, да дават един куп пари и да вземат да се интегрират вече, мазни селяндури!..

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Тъжно ми е,че няма да го виждам 2 дни...
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Отново е от онези дни...когато нищо не върви като хората и когато просто ти иде да извиеш врата на една камара хора. После да ги биеш с права лопата докато заприлича на черпак.

И когато ти се дразнят за това че не одобряваш неправилния ход на събитията. Това е просто черешката на тортата.

П.П. For You Know Who - ноуп, не целя това. Игнорирай ме ако ти преча.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

По незнайни причини се превивам от корем вече цяла вечер, а си мислех, че ще е готина спокойна петък вечер. Добре че и утре е ден.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Чувствам,че живея най-скучния живот.Не съм излизала със седмици отвкъщи.

Нещо отгоре ме пази. Сякаш звезда ми грее над главата. Сигурна съм вече...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Развали ми се нещо режимът за сън и не мога да разбера дали аз се отпуснах повече, или тва е някъв гаден ефект от хаповете.
    Пък колко съм сериозна - думи нямам. Преди малко се сетих, че преди 3 часа трябваше да си ги изпия, та... да. Несериозница и половина съм.
    Пак ще легна в 4, ще стана в 8 и ще се чувствам като дроб сърма, то е ясно.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    След по-малко от час отивам. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    и аз!

Това е един страхотен ден! Смятам да изляза с най-добрата си приятелка и просто да се забавлявам! Съботата ми е единствения свободен ден без абсолютно никакви ангажименти и съм решила днес да не си стоя в къщи! ))

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Тъжно ми е,че няма да го виждам 2 дни...
    Аз чак във вторник евентуално..
    уфф..
    след малко трябва да се обличам и ще ходя на урок, а ме мързи тоооооооооооооооооооооооо ооооооооооолкова много..ужас
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

днес е прекрасен, бял, декемврийски ден!

радвайте се!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чакам го да се събуди и да си го чуяяя, днес ще го видя и нагушкам,ама съм още леко болнава и ме е страх да не го заразя... Ще стоя малко наразстоянийце, пък след тва ще си го мачкотя повече.
    Иначе станах преди малко, с усещането ,че устата ми е Сахара,ама сега чай +бисквитки = win!
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Едно от най-странните ми събуждания.Позвъняване от...котаракът ни
    Напоследък съм започнал вечера като си легна след късният епизод на Big Brother да си нося телефона в спалнята.Стои ми точно над главата.По една време ми звъни и вибрира силно.Събуждам се.Викам си: "Кой ли ми звъни толкова рано." Гледам часът е точно 08:35.Звъни ми майка ми.Аз вдигам и казвам: "Да?", но никой не отговаря.Повтарям въпроса и пак същото.Затварям и почти веднага ставам.Идвам в кухнята и майка ми тамън се разсънва.Телефонът и е на стандарното си място.На хладилника пред микровълновата печка.Котаракът обаче явно е минал да легне на телевизора, телефона е бил отключен,стъпил е върху него и някакси ми е набрал номера и е звъннал.
    Иначе това не е рядкост за него.За набиране на телефон му е първи път,но пък е включвал компютъра като мине през клавиатурата, ако не е изключен от копчето на захранването на удължителя.Онзи ден отвори сигирно 20 прозореца на Мозилата и заби компютъра.Два три пъти му се е случвало да е отворен Google, а той да мине през клавиатурата и да нащрака нещо,след което да прати Google да търси резултат.От два от опитите му излезе, че няма такъв резултат,но веднъж нащрака някакви букви,при,което Google намери един куп резултати за някакви венерически заболявания.Егати и интелекта.Следващият път няма да се очудя ако вземе да ми позвъни, че даже и да ми отговори след това...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Как може да съществуват такива изроди ... Да пребиеш ти първородният си син ... И то як бой, със доста синини и подутини. Не знам как събрах сили, да не се разрева като го видях, толкова ми се сви сърчицето за него, а ми е само приятел ... Поседя в нас колкото можа, но се страхувам, че сега дори и да се прибере след като техните заспят, утре пак ще се повтори този побой ... Щом баща му му е казал "ако трябва всеки ден ще бия, докато не ти уври главата" ... Що за баща е това? Не мислех, че съществуват такива хора, ако мога да ги нарека така подобни индивиди ...
    Ужас.

Добре ми е... стоя насред егати бардака (разбирайте стаята ми) и форумствам. Ще стана да оправя малко, после ще сготвя и после ще се правя на момиченцее <3
    След отвратителната седмица тая сутрин е пълно блаженство.

Повече от фен Аватара на antineutral
    Днеска всички са озверели :X

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Край. Днес правя бойкот и скипвам всякакви университетски задължения. Ще ме извиняват, но нека веднъж се помъчат и без мен. Писна ми да чакат аз да им върша всичко.

Ще си изчистя къщата веднъж за винаги, ще си гледам филмчета, ще си готвя, танцувайки, ще си спретна един спа-полуден с всичките му глезотийки и накрая ще заспя в прегръдките му. Защото заслужавам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ужасно щастлива!!!!!! Мислех, че ще си взема само Brachypelma emilia, но си взех и Acanthoscurria geniculata!! И то последната!! /снимките са на големи тарантули, моите са все още бебета.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си