- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Обичам си братчето <3
Хубаво ми е. Имам някаква реч по шведски да пиша, не съм почнала още. Ха-ха. Скапана работа. Нооо нищо. Хубаво ми е, почти прочетох 3 книжки, чакат ме още 15 сигурно. Ама така и искам, така ми харесва.
Годината мина неусетно. Странно ми е. За 2013 се правят планове, дано се осъществят. Яд ме е, че няма да бъда в Стокхолм да прекарам Нова Година с приятелките, но нищоо. Семейството и бившите съученици от БГ, както и някои съфорумници :3, са хубаво нещо.
Мда.
Аз съм побъркана,убедих се в това.Как можах да му пратя този смс :Д :Д а,ако не получа отговор хептен ще изперкам,дано да ми отговори,иначе няма да си го простя ;( :Д
рева,рева като малко дете и не мога да спра...
просто трябва някъде да си излея емоциите.
Искам малко повече щастийце,просто малко повечко...
maDamn
Много странно време. Пие ми се вино и ми се прави секс, ама нито вино има тука, нито мъж.
Прекалих с колата и шоколада, избива ме на глупости.
И утре имам контролно, а вместо да уча аз отново си губя времето по форуми. ПиснА ми от тоз' моя пословичен мързел, направо е отвратително, то бива бива толкова безволево да ми е тез' дни, ама то моето е направо срамота.
И отделно ме дразнят все повече някои хора и направо не искам да ги виждам до края на седмицата, ама мал шанс, трЕбЕ се търпи.
Мързи ме и т'ва е. Да мине и тази седмица и после ще е айляк, ама дотогава ще е мъка.
Сетих се за дядо ми. Изникват ми толкова въпроси за смъртта му. Объркана съм за връзката ми. Гадно ми е, ям сладко и пия сок, за по - добър вариант не мога да се сетя.
Кога минаха почти две години и половина...
Обожавам го!
Не мога да заспя. До преди малко разглеждах снимките ни от уикенда и... искам си го тук! Да го пипна, прегърна, целуна... Ох. Обичам го.
И спря да се върти за миг земята..
СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯГ!!! :Д Сега ако вземе и да натрупа <3 Ох, много се радвам!
Последно редактирано от PullMeCloser : 12-04-2012 на 03:14
Everything changes, but beauty remains ...
хайййййде на училище :3
не, базикам сеиобщо не ми се ходи два часа да рисувам, като гламава ;/
и саднато ми е някво..
направо неска никой да не ме занимава![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Часът... денят на истината.
Даноданодано.
Нямам търпение да мине и 11-ти и да си отдъхна. Ама на първо време и 4-ти ми върши работа.
На приливи и отливи съм от няколкомесеца и е ужасно.Или съм супер щастлива,или депресирана.
И трябва да пиша тема след малко,вместо да се ровя в тийн-а.
Успах се. Мамка му. Все пак намерих начин да си свърша работата
Мислех да си науча курсовата, да я изнеса като нормален човек, ама няма.
И аз ще чета като другите дебили, за кво да си правя труда, като предмета не ме интересува вече..
Това гадно слънце ще ми разтопи хубавия снежец, който чаках толкова дълго и натрупа снощи... Не можах да се наспя, учих, но пак не съм особено сигурна в себе си, дано днес мине успешно. Иска ми се по-бързо да идват коледните празници, че да си почина малко. Иска ми се и да си намеря, някое човече дотогава и да не ми е така самотно, както сега...![]()
Оо тъкмо си отварям очите и що да видя-форума пълен с какво ли не пък аз си дремя :д Е,засега се чувствам сурово,смисъл имам усещането,че сарказмът ми ще се включи и някой може да пострада Д: но не искам това да ми е милото,то и няма да е той де в крайна сметка нищо не е направил -.-
Дано да са повечко тези моменти, защото така като те чета оставаш впечатление за нещастно влюбена в някакъв безчувствен пън, задоволяваща се с трохите, които той благоволи да предостави, опитвайки се да заблудиш себе си и околните, че това те прави щастлива. Може и да греша, но отстрани погледнато така изглежда.
По темата: гушкаво ми е и отново съм недоспала. Трябва да се захващам и с последните два проекта, но май първо ще подремна...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Успех и се похвали после!
ООООх, обичам си го бе! Видях си го и го погушках,ама искам още. Времето беше хладно ,но слънчевко.Сега ще си напиша есето, ще си почивам. После мисля да си похарча малко парички, да ми дойде настроенийцето още по -high .Дано никой не ми разваля деня!
maDamn
Ох, обичам го! Сериозно. Направи специално шоколадова торта с marshmallows за мен и ми е донесе в даскало <333 кгййггрйгйгйгффгйгфйг невероятен е :Д
Иначе ме боли глава. Имам няколко неща да свърша и наистина ще седна да ги направя. След това съм фри до 21-ви, когато си хващам полетчето за БГ-то. Бръъъм. Доволно ми е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^Ще те открадна за по някое топло кафе, когато си дойда![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Какъв сняг? При нас пече едно хубаво слънце цял ден.![]()
Обожавам коледните празници и вече нямам търпение да се прибера вкъщи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."