- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
вървя по тънък лед
мноооооооооооооого тънък
и трябва да се стегна, щото наистина положението е ъндърграунд
преди няколко дни се замислих и днес май го осъзнах
заради него е
няма вече
обещавам си
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Разбирам те идеално, но всяка жена заслужава да бъде третирана като кралица
Така че .. не знам.
Никога не съм разбирала това мислене (включително и в себе си) да си с някого, който те прави нещастен само заради хубавите моменти. Или да си броиш съотношение хубави моменти:лоши моменти. Не трябва да има лоши моменти като за начало. Не и в началото. И най-вече да не стане/става така, че лошите преобладават драстично, но ти си с него и се чудиш как да се донавиеш да продължиш да си с него....
Някак си.. Оф, разбирам те.
Но заслужаваш да си щастлива. Заслужаваш...Просто не знам какво да кажа.
Не знам дали го правиш защото обичаш драмата - не вярвам в това,
не вярвам че знам как по-добре да си живееш живота (вече не :д), но ми е кофти, че се нервираш, наистина.
Бях щастлива. Е, това е силна дума де. Но се бях наспала и ми беше идеално. Докато не влязох в тъпия тъмблр. Трябва да го откажа този сайт. Толкова много негативизъм на едно място .. пфуу. Спрях да следвам 2 блога.
Разбирам, че и аз пиша лайна, но накуп всичкото изглежда просто зле. :<
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Баси, човек не може да легне да поспи. Егати отвратителния сън. Толкова ми е тегаво и направо място не мога да си намеря сега... Толкова са ми дълги кошмарите, че...
Everything changes, but beauty remains ...
по дяволите, да:Д
//днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.
иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пропилян ден..цял ден ме боли. И хапчетата не помагат. Ебаси гадното. Като се прибера в България ще отида за n-ти път на лекар и дано най-накрая някой ми помогне!
Събирам сили да изляза на вечеря с една приятелка сега и дано утре вече всякакви болки отминат.
Тая глава ме сцепи днес!
Ям като невидяла, добре поне, че /засега/ се побирам в новите гащи, дето са и по-малък размер.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най-накрая си оправих проблема с гледането на HD филми ^_^ Толкова съм щастлив, че ще отида да ям !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Повече от доволна съм.
След малко ще си взема горещ душ и се очертава да унищожа течния шоколад докато си доглеждам филма.![]()
Последно редактирано от paradosou : 12-04-2012 на 18:02
Вчера и днес направих един алкохолен маратон и още малко ме държи. Сега се прибрах най-сетне в нас, че днес бях има няма един час вкъщи. И... вчера
... май се сгаджих, ама нещо не помня много добре, но съдейки по обажданията и нещата, които ми се говорят по тел. Май си имам приятелка..
![]()
![]()
![]()
![]()
Irti, ще умра на някое твое мнение, да знаеш![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Гледа ми се някой интересен и поучителен филм. И ми се хапва нещо, но не знам какво..
Четеше ми се, но сега определено ми се чати и лигави с тоя идиот.. просто е уникален :Д..
Размишлява ми се над нещо важно и нещо ценностно... Няма с кой обаче.
Все няма с кой да си говоря сериозно.. :/
Не е сладурско, когато по тел. ти кажат "Миличко, благодаря ти за страхотната вечер и се надявам всяка следваща да ни бъда такава. Винаги ще си спомням тези моменти с добро. Утре ще ти чукна да се видим! "
Стига, човече, пияната ми глава говори ебати нереалните глупости, че чак съжалявам.
![]()
Точно преди 2 дни спрях да следвам повече от 10 блога.
Омръзна ми от черно-бели депресарски гифчета.
В моя блог нямам такива картинки, въобще не знам каква наслада са ми носели, след като съм последвала толкова много депресирани хора.
Днес си добавих няколко "шарени" човечета, които ми веселят страницата и се чувствам доволна и цветна.
Пие ми се вода.
Винаги когато съм болна изпивам страховити количества.
Пък и филм ми се гледа...
И спря да се върти за миг земята..
Не бих могла да се чувствам по-добре, всичкоо е ОК. Малко съм уморена дее заради фитнеса, ама искам малко мускулна маса. Доволна съм от килограмите вече съм с един повече и от 42 вече 43. Още един килограм и стига вече. А и училище, а и тоййй....не искам нищо да се разваля.
sad,so sad...искам малко любов...имам нужда от малко нежност и милувки,не знам защо,но...
>>DjBelev<<
Пф събудих се в 3 и не мога да заспя. Днес ми е последния ден преди отпуската и ми е добре.
Тя ми липсва. Много. Дано довечера да свърша по - бързо. И и стискам палци днес, въпреки че знам, че ще има 6![]()
Събудих се в 5.. направих си кафенце с цигарка , сега стягам "учебниците" и тръгвам за даскало . Усещам , че днес ще е ден изпълнен с много емоции !
:P
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Напоследък не ми е особено добре.. нямам муза да пиша тук. Нямам муза за нищо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Забравих,че вчера правехме година и 6 месеца.Не че той се сети,пък и се скарахме..пън.
Хубаво ми е. Ама ми се спи.. Уикенда ще е страхотен. С приятелки, музика/храна/спане. И иззлизане с приятелнямам търпение.