.
Затворена тема
Страница 33 от 120 ПървиПърви ... 232930313233343536374383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 2988
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Забравих,че вчера правехме година и 6 месеца.Не че той се сети,пък и се скарахме..пън.
    Хаха, ще се оправите, не бой се.
    И в двата смисъла.

Хапвам и се залавям за работа, дано да ми спорИ днес.

Дриймър, виж си личните

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    30 сантиметра сняг до колене, едвам джапаме, всички автобуси, метра и влакове спряни :Д охх Швеция!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Пия си кафето и се хващам за работа. Цял апартамент имам за чистене, подреждане/пренареждане. Видя се, че няма да готвя в скоро време. Вчера разбрах, че от топлината от печките ми ставало лошо. Ще чакам да оздравея...
    Но домакинската работа няма да ми навреди.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    по дяволите, да:Д
    //днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.

иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)

Никога не съм делил хората на мъже и жени,защото всички сме хора и до голяма степен си приличаме,но пък понякога женската логика е супер неразбираема.Гледам Big Brother и там същата работа. Миро се скъса да се умилква да Цеце, а тя започна да не го отразява постепенно въпреки, че на снимката го хареса повече.Боби си се държи супер неебателно и даже по-едно време го изкара егати и човека, че не искал да танцува с нея,но все пак му търчи по задника.А той просто отвреме навреме и пуска трохички като да му изпере чорапите, да му направи масаж,да му легне в леглото и т.н. И той сам си го каза в един епизод."Тези дето ги взимам по насериозно все се покриват.Другите се скъсват да ме търсят."
    Същото и с Лиляна в сезон 3 Ето и пример от тук.Някаква мацка 20 години поддържа приятелство с едно момче,на една целувка растояние са,излизат всеки ден заедно,той постоянно и казва и показва, че я харесва обаче тя като си навила на пръстта не та не.В един момент едвали не от кумова срама решава все пак да пробват.Въпросният пич ходи малко с нея и даже стигат до средата в секса,но решава, че я приемал като сестра и я реже, след което въпросната мацка полудява от любов,чуди се как да го привлече и даже кръщава темата си баналното 'просто приятели" дори и сама неосъзнавайки колко време тя е държала въпросният пич в тази ситуация.

Иначе и тук снегът натрупва малко по-малко и може и по някое време да трябва да се рине.
    А пък какъв детектив съм станал.Как хванах следата като Хорейшио за нещо,което ми беше любопитно дали сам ще успея да разбера вчера.Но пък ми беше скучно,какво да се прави.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    ^Не черпи изводи от реалити шоу. Там почти всичко е нагласено. Постановка е.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Не черпи изводи от реалити шоу. Там почти всичко е нагласено. Постановка е.
    Не смятам, че всичко е нагласено там,но това е друга тема.Но ето черпя и от форума, а също и от живота.
    Затова и отвреме навреме се появяват разни запитвания от рода на: "Какво точно не направих както трябва? Опитах всичко,опитах да бъда човека мечта, а взех че някакси попаднах във френд зоната."
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    ^Човекът мечта не съществува.

Мисълта ми беше друга и вярвам, че я разбра.А иначе за всеки силно влюбен човек поне за известно време човекът срещу него е човека мечта.

Супер фен Аватара на Irti
    Пичка й майчина.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Идва ми се нарежа !!!!!!!
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох гърлото ми минаааа
    цигарка + кафенце = win
    ЩЕ СИ ВИДЯ МЪЖААА
    обич. И деня ми мина добре, получих нещо като признание,което значи доста за мен,въпреки че сама не бих мога да си поставя такава оценка,но да го каже човек ,мой преподавател и човек който много уважавам. Означава много за мен.
    Само времето е скапано,ама майната му. Като ще е зима, да е студена пък!
    maDamn

Град
    Бургадидас !
    Пуша един фас, допивам си кафето от обяд и влизам под душа, да убия малко време, че ми е ужасно скучно.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Искам си мойто момче да си го гушкам...
    Купих му подарък за Коледа, обаче направих огромната грешка да го поръчам от интернет ... Плюшена играчка е (ние си знаем ;д..) .. и на картинката изглеждаше много по-голяма.. пристигна и е като ключодържател о.О бахти лъжците

Изключително раздразнена. Изключително. Много. Раздразнена. Пак няма да кажа и копче, защото съм такава. Винаги съм държала агресията в себе си, което ме прави жалък боклук.
    Защо другите не са добри и достойни,
    защо трябва да им се караш, за да бъдат? Да им казваш?
    Да не се сещат сами?

Изключително много неща ме дразнят и нямам думи, с които да изразя възмущението си.
    Например факта, че някой си позволява да ми изкара дрехите от пералнята и слага вместо моите своите и си ги пере той. И то без да ме пита. Оф.. Не знам. Ужасно е да живееш с други хора. СМРТ.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Днес гордо доказах , че разбирам от политика и футбол хахаха.Почвам си курсовата работа , утре финанси , а след 8ми ще имам пророкуване

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Всички са толкова дразнещи. Сигурно и аз не съм от най-приятните личности, ама е направо нечовешко ежедневно да се тормозя с такива дразнители.
    Има нещо изкривено в мен.
    You are broken, I can fix you...

Кофти ми е по ред причини, ама е*ал съм му майката, не ми пука.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Страшно ми е кеф.
    Промених си цвета на косата, отново ;д ..
    И тоя път стана точно както го исках.
    Лаптопа ми е оправен.
    Взех си сладка шапчица.
    Вкъщи съм си.
    Много ми е добре.
    Само той ми липсва. Адски много. Обичам си го, нищо че ме дразни мнооого от време на време.

Град
    Бургадидас !
    ФорумО пак стана скучен :/

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Такъв подарък въобще не очаквах, а нещо малко хаха

Град
    Beyond reality
    Обичам! Уникален е , пожелавам на всички,които си търсят половинки да си намерят, такова невероятно същество като моето !
    Ох и ще си хапна , и ще си почина като хораа.
    Хубав ден и хубава вечер се надявам да бъде.
    maDamn

Град
    София, България
    Ебати ужаса. Няма влакове, автобуси, метра. Всичко спряно. Отне ми 3 часа да се прибера при положение че обикновено ми отнема 30 минути. Такъв ужас няма. И половин метър сняг. И накрая 1 километър на моста над цялото езеро на -20 градуса и някаква градушка. Ебати.

Утре няма изобщо да ходя на даскало. То няма как да се стигне. И ще се имигрира в Африка

Супер фен Аватара на cyclops
    Лошо ми е вече втори ден, боли ме ужасно. Имам нужда от лекар, но като нямам здравна осигуровка тук ще трябва да чакам да се прибера в България, пък по Коледа надали ще намеря някой. И него притесних с моите истории. Ебаси тъпотията, не мога и да тренирам. И да ям..нищо! Искам да мине, искам и при мама !

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Лошо ми е вече втори ден, боли ме ужасно. Имам нужда от лекар, но като нямам здравна осигуровка тук ще трябва да чакам да се прибера в България, пък по Коледа надали ще намеря някой. И него притесних с моите истории. Ебаси тъпотията, не мога и да тренирам. И да ям..нищо! Искам да мине, искам и при мама !
    Какво ти е бе,моме? Нямаш ли някакви болкоуспокояващи?
    maDamn

Град
    Бургадидас !
    Готвенето приключи бързо, за щастие и бързо ще се опече щото умирам от глад. Принципно имах други планове за вечерта, но уви - не би ! Селави... Свиркам си и не ме ебе
    http://www.youtube.com/watch?v=DsIY7CJjR_A (dance)
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 12-05-2012 на 16:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си