- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Тъпо, шибано, гадно, ужасно, отвратително, самотно. Гадно е да ти кажат "Оправяй се както можеш, на мен ми е добре в момента", при все че подобно отношение не са видели от мен досега. И говоря и приказвам и обяснявам и сърце и душа си оставям в разговорите... и няма братче... "Спасявай се както можеш".
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хубаво ми е.
Само дето имам един милион простотии на главата за днеска.
И оня дъртия ще връща книжките.
Само да смее да ме освободи с по-малко от 5.
Ще вдигам ебати скандала там, майната му.
Имам да свърша доста неща, дано да успея уикенда.
Ако бях малко по-умна, щях да си остана вкъщи да уча вместо да празнувам, ама... тийнейджърска глупост. Мисля да се оправдавам с това още 2 години :д
Казаха ми, че съм прекалено горделива (и това трябвало да ме засегне... wAt?). Явно някои хора се дразнят от промяната в мен, която сама реших да наложа. Ами бОли ме дупИтУ, заслужиха си го. Не може все аз да съм миличкото и добро същество, което винаги е готово да изслушва, подкрепя и прочие. Аз продължавам да си гоня високите целите, а злобните.. ъъЪ нека ги нарека момичета със съмнително поведение, за да не прозвуча грубо, да продължават да се притесняват дали днес са си сложили моливчето правилно, дали са закрили пъпчиците с достатъчно фон дю тенче, дали са сложили достатъчно гланц на "прекрасните" си джуки, или дали случайно някои косъм не е застанал както трябва на празните им тикви, да не дава Господ!
И така. Иначе ми е щастливо, отивам да си върша задачките с усмивка на лице и голямо удоволствие. Хубав ден на всички! ;3
Абе аз че обърках цитата обърках го, ама важното е , че действа при всички случаи![]()
Влюбена. В днешния ден и толкова много хора/неща.
Ох.
Уморена, но много доволна. <3 Най-накрая имахме повечко време заедно. И разглеждахме огрооомния атлас по анатомия. Между гадостите има и много интересни неща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Някой да ме гръмне
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Очертава се утре да е интересно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Крива до безкрайност. Имам чувството, че родителите ми са малоумни или не знам и аз какви вече. Аре да идва утре, че полудявам.
Everything changes, but beauty remains ...
Продавам масички от салфетки, ако някой се интересува - ЛС. Пращам и снимков материал !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Малко по-оптимистично настроена за предстоящия уикенд, отколкото бях първоначално.
Днес си понапазарувахме по женски и съм много доволна. Има още какво да се желае, но ще го оставя за другата седмица.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Рекох, че некво оригами ще покажеш, че чак се навих да си взема една, ако беше хубава.![]()
ПМС..
винаги тябва да ми закъснява,за да си изкарвам ангелите..
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 12-06-2012 на 16:23
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Споменах ли, че е подсилена с титаниев корпус, който не се вижда на снимките, просто защото е от вътрешната страна ?
Иначе допълнението също е вариант ! Имаш чудесни идеи, искаш ли да станеш сътрудник във фирмата ми ? xD
edit - за неверниците:
![]()
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 12-06-2012 на 16:31
Чудесно ! Май само забравих да спомена факта, че за старт на бизнеса е нужна една скромна инвестиция от 100 000 лева *wasntme*