- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Богата
И ме мързи в червата, а нямам нито време, нито право да се отпускам.
Доволна ,но лееекинко притеснена. Дано е било само тва !
Обичам го, просто осъзнавам колко много не мога без него,как всичко ми е свързано с него,как той е част от мен и не мога да съществувам без него. Забавен,интелигентен и красив,обожавам как в един момент ,може да е най-силният мъж, а в следващия дете,което има нужда от прегръдката ми и ме гледа с тези прекрасни очи , сякаш ме прочита цялата за част от секундата.Не мога да опиша,какво е чувството ,но ме кара да летя.
Обичам!Щастлива съм!
Училището върви добре,справям се и ми е хубаво...ще има 15 дневен период , в който няма да го виждам и като го знам това,откачам...но си има задължения и се съобразявам с тях. Поне след това ще има полза.
maDamn
Не съм наясно с чувствата си.
Тъй като нямам никакъв шанс с човека който обичам.. не знам какво да правя.
Whatever...
много неща тепърва ми предстоят. интересното идва.
да видим как ще се развие всичко.
само тея класна хич не ми се нравят.. мразя ги.
дааам Dupstep <3 толкова за тая вечер .. тва ще е музиката .. :д
очите ми се затварят , трябва да уча , а ще си пускаме филм хаха айде дано след релакса почна малко по финанси
Няма по-яка от Lana del rey. Тъмблр днес е добър и ме слуша. Сигурно защото Unfollow-нах всички депресирани отрепки, които ми заливат даш-а с помия.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^как ти е тъмблр-а? :Д
пък и да помня, не ровя
така съм :Д
Имам нужда от масаж и гушкане.
Изключително много мразя хора, които не ме познават да ми говорят сякаш знаят всичко за мен. Това изключително натрапчиво държание ме изморява.
Както казах... гушкане!
![]()
И спря да се върти за миг земята..
много мразя да си лягам с мокра коса :@
като се събудя сутринта все още е влажна и не става за изправяне и трябва първо да я суша :Х аааа бахти :Д
иначе ми е готино, утре пак ще ходим до Бургас май на разходка
само да не бях заредена с двойки, всичко щеше да е екстра![]()
Последно редактирано от Зайче.. : 12-06-2012 на 21:14
http://ask.fm/iwwkaa
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Че имаш двойки, а скиташ наоколо вместо да учиш като нормално 14-15-годишно и че си изпусната от вашите?
Не се прави на тъпа.
Объркано... Толкова объркано, че не знам какво искам наистина... Еми ще си чешам егото известно време, докато някой не ми свали на земята, това заслужавам.
Уникални сте!
Как трябва да се чувствам иначе? Би трябвало да съм смазана, разбита, огорчена, съкрушена, че сме разделени, ама на. Все едно камък ми падна от сърцето. Изби ме на ред сълзи, ред сополи по едно време, докато си бях у назе и търках като добра Пепеляшка съдовете в мивката, докато не се видяхме уж да се доуточним кво ще правим и той си извади ноктенцата. Ама не ноктенца като ноктенца, ми големи злобни, остри като бръснач нокти. Такива простотии дрънкаше през цялото време, че ум да ти зайде.
Доволна съм, щото го бях предвидила. Надявах се да си остане просто лоша прогноза, но ето, че се сбъдна. Най-тъжното е, че тоя човек говореше за обич и за грижа, а всъщност единствената грижа и обич, които изпитва, са към собствения си задник. Тотална гаргара с толкова сакрални думи, тотална гаргара с чувствата ми. Сляпа, глуха и тъпа съм била явно, че не съм осъзнала що за човек е от самото начало, поне да не си късам нервите.
Трясва ми телефона и след 30 минути ми цъфва съобщение от него "няма да те търся повече, щом това е желанието ти". След още 2 часа пак ми пише, и то за някакви ултра простотии. И ме моли да се видим пак. И да съм му звъняла. оО
Трагичен случай е.
Най-тържествено моля да получа включване от PinkPan7er и мъжът й по въпроса
изумена съм от зрелостта си:Д
съвсем сериозно.
иначе съм уморена. много.
трябва да си легна, за да стана.
готова съм за нова(та) година.)
Пак (или по-скоро ОТНОВО) нямам цигари ;(
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
дробче съм, но няма как, излизам.
съвестта ми е чиста, ако не друго.
стискайте палци за спокоен ден!;
Чувствам се обичана.
Денят е хубав.
Майка ми е почивка и ще се поглезим по женски днес.
Ме густа.
И спря да се върти за миг земята..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
точно така ли трябваше да става .. охх.
не искам да съм такава,прекалено добра съм
Почти не ме боли вече, само лекичко от време на време. С него си имаме годишнина и ще го видя какво е сътворил за довечера. Топката е в неговите ръцеСлед малко мисля да изляза за коледни подаръци с един приятел и така да мине бързо времето