- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Оу, ама ние за ученици ли говорим.. ясно.
И все пак смятам, че в училище трябва да се учи от обща култура, а не половината предмети, които се изискват. Защото и аз съм учил химия, а въобще не съм я използвал. По математика също се учат супер не често срещани неща, които пак не се виждат в ежедневието. Научаваш се да смяташ, делиш, общите работи и това е. Другото е излишно. Разбира се за хора, които искат да учат - нека, но за тези, които не искат - да не се задължават всичките тези неща, а само основното.
Смятам също, че тези неща + отсъстване от образованието не те правят да си най-долу. Мои приятели имат прекрасни работи с прекрасни пари, а са на дъното според изказванията ти. Други не са ходили на училище и пак изкарват куп пари. Аз също не съм ходил особено често и пак съм много доволен.
Не зависи от образованието как ще се уредиш после и колко оправен ще станеш.
Пък и мисля, че ще се съгласиш, че в даскало с тези даскали, които толкоооова много претендират за високи заплати, а не могат да раздадат малко шамари и ред на пишлигарите, с тези малки курвички и педерасченца в клас - няма какво да научиш. Освен, ако наистина искаш да учиш неща, внимаваш много въпреки цялата тази сган, която ти пречи на главата да чуеш даскалката с къса поличка.
Още си спомням как учителката по френски заставаше на един стол, разкрачена пред нас и обясняваше. Със сини тънки прашки и хубави цици. Еми ще учиш ли или ще си мачкаш панталона? Щот аз не учех..
Дъртата пържола си го просеше от ученици.
*Мнение според мен. Не споря, не налагам! Говорим си.*
ЕДИТ: Поизтрезнех и се разписах, ама имам месо и вино и отново пък ще си кръкна.
Последно редактирано от Irti : 12-07-2012 на 18:38
Някой случайно да знае коя е песента от новата реклама на Глобул? Нещо коледно беше.
Търся, търся... Главата ме заболя от нерви.
Чувствам се ужасно иначе.
Върнах се към една моя зависимост, от която уж се бях отказала преди 4 месеца.
И спря да се върти за миг земята..
Без желание,емоции и надежди.Това време някак ме потиска,а и курсовете + училището -допълнително.
Уж би следвало да запълват времето ми ,да го уплътнят ,но и това не се получава...Мрачно ми е ,спомените са най-големият ми враг в момента...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Искам.
Омръзна ми от тъпия проект, нямам търпение да мине понеделника и да запразнявам. Ако знаех, че така ще направят лекциите, щях да си хвана самолета още тогава, а не да чакам почти цяла седмица :/ В такива моменти ми се ще да имам много пари, та да мога да си сменям желанията в последния момент. *сад*
В училищен план: отпуснах се нещо тези дни,трябва да се стегна... мамка му
В останалите неща: всичко върви наред ,не се оплаквам
Като цяло... нещо съм разочарована от себе си. Малко ми е изплашено такова покрай даскалото ,матурите и тн. Ходих на уроци по БЕЛ,но се отказах поради факта,че ...женицата ми говореше за себе си и си галеше котките,докато решавах тестове(които мога да си купя и да си решавам сама). Намерих няква мацка по английски... супер много се надявам да ми помогне. Като цяло знам,че ще се справя на някакво средно ниво без много зор,но аз искам повече,а в последно време ми е някакво лениво такова... Дано да се справя с БЕЛ-а и сама,защото... освен матура ме чакат още 2 изпита.
Да се прибереш от купон и да си пуснеш Сити тв и да върви City Wake up![]()
>>DjBelev<<
Много,много,много тъжна. Не мога просто ..................
Нямам търпение да дойде довечера. :P А сега си пия кафето след като най-сетне съм се наспала /след толкова нощи, прекарани в учене/ и след малко ще ходя да полея растенията, и да нахраня фауната.
ПП. Не ви ли прилича на целувка?/Psychotria elata/
![]()
Последно редактирано от SisiStrange : 12-08-2012 на 05:46
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пия второ кафе и съм що годе добре. Глава ме цепи и ме гони жаждата.
Има много работа и трябва да се свърши, за да има парици.
Довечера ще кръкна, да с компания. Дам.
Тая сутрин станах много рано, ама поне пък събуждането беше приятно.
Иска ми се днес да приключа с доста задачи и денят да бъде пълноценен. Ама се познавам прекалено добре и съм убедена, че нищо от планираното няма да изпълня.![]()
You are broken, I can fix you...
Имам много за четене, имам желание, ма немам много време. Утре ще трябва да си купа 1 кило кафе и да седна за 10-15 часа да почета, било то с махмурлук или без. Ма па толко да ма боли хуя и да ми е кеф, отдавна го не е било.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Толкова неща имам за вършене, а време все нямам.
Блях. Уморено ми е.
Теганивааа,ще го видя чак след 2 седмици и блякс...
Ох, малко пак ме наляга тая тегава болест,та ще се лекувам днес на топло !
Пък утре може да поизляза,мисля,че ще превъртя играта,амааа тва е положението. Липсва ми той и ... да.
maDamn
доволна съм.
купих подарък на майка ми за Коледа :33 нищо, че е малко рано още и не схващам защо да се подаряват подаръци точно за този празник, но пък много обичам да правя подаръци, така че..
утре трябва да преписвам половин тетрадка по биология, много ще ми е яко със сигурност![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Стра'отно!
Днес съм на работа за последно преди отпуската, вчера си взех билетче за Софията и във вторник сутринта ще съм в Лондон...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
болна
__________________________________________________ _________________________________
Последно редактирано от Sh@d0w : 12-08-2012 на 12:12
Правя обяд и се махам, защото ще се оправям 5 часа.
Само косата ще ми отнеме 2 часа, защото просто се мотая, докато се оправям..
Как ще стигна в 8 без нещо в студентски акъла не ми го побира, обаче ..
Май ще изнудвам вуйчо да ме закара..
Имам някакво настроение, танцува ми се, смятам да не сядам на масите довечера
Айде, честит празник на всички студенти..
Не,не .. Като се сетя какъв поглед ми хвърли като й казах..страх ме хванаИ то да е нещо важно,а някаква безполезна за нея информация,ама ..
Бягам. Целия уикенд ще прекарам с приятелки. Добре ми е. Изкъпана, чиста, облечена, добре настроена.
Тръгвам ии тъй!
Подготвих се за 8ми. : ) Честито на всички на иначе този супернадценен празник - поредния повод да се напием, съберем.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
О, доволна съм! Намерих едни отдавна забравени пари и сега се чувствам богата.
По случай повода, смятам да изляза по магазините, обещала съм подаръци. Пък и снегът най-накрая се стопи и е сухо навън, та мога да си позволя малко разходка.
За довечера не знам ще правим ли нещо, няма ли... :Д Ходи ми се на диско, ама не и с онзи наоколо.