.
Затворена тема
Страница 44 от 120 ПървиПърви ... 344041424344454647485494 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 2988
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тъп, смотан, гаден, студен сняг.
    отвратително.
    не можахме да се видим, но за сметка на това беше адски миличък по телефона. :3
    надявам се като го отменихме за утре да си остане за утре, а не за някога си, че ми липсва и искам да го видя и гушна.
    училището мина бързичко поне, 1 парацетамол ме пооправи временно, ще видим докога
    в момента замръзвам, нещо ми е студено, въпреки че е включен климатика..хм..
    чакам си сармите, хапвам и лягам, че ми е студено и ми се спи..а и утре тъкмо може да стана по-рано, та да поуча по литература за класното. уф.

влюбено-замръзнало-гладно ми е с една дума.

//искам и аз така..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

...
    Последно редактирано от jghgh : 12-11-2012 на 19:14
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Самотно ми е,скучно ми е,безразлично ми е.......

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ентусиазирана, амбицирана, обнадеждена.
    Много му сипвах, но истината е, че бях доста наранена, афектирана и гневна, и действах първосигнално. Истината е, че с всеки изминал ден далеч от него, осъзнавам колко грешки съм допуснала. И не е като да се самобичувам, пък него да го издигам на пиедестал - той също допусна много грешки, просто наистина осъзнавам, че дооооооста прекалих и му се качвах стабилно на главата.
    Искам да оправя нещата. Докато хората са живи и здрави, нищо не е загубено, поне аз такава философия изповядвам.
    Истината е, че не знам дали ще ми прости. Не знам дали вече не ме е изтрил от живота си тотално. Не знам дали няма да затвори телефона, когато чуе гласа ми, или всъщност дали ще го вдигне въобще, когато види номерът ми, изписан на дисплея. Но съм длъжна да опитам, мамка му! В името на всичко, което сме имали, и на всичко онова, което не успяхме да имаме.
    Не съм наясно дали отново искам да бъдем заедно като двойка, определено и двамата имаме нужда от време, за да си простим и да се изясним сами със себе си дали все още има смисъл, въпросът е, че през това време го искам в живота си. Беше ми обидно да се задоволя с трохите и да приема приятелството му, но в крайна сметка не съм особено в позиция да избирам. Не и след това, което си надробих. Пък и едно е да съм му в близкото обкръжение, съвсем друго - да не присъствам в живота му изобщо. А и да не забравяме, че няма непревземаеми крепости, просто някои изискват дълга обсада и добра стратегия.
    И все пак, ако той не е спирал да мисли за мен, ако все още чувства нещо, ако ме обича и му липсвам - значи има надежда. Ако ли пък е оставил нещата зад гърба си, независимо какви ги въртя и суча, резултат няма да има.
    Силно се надявам да е първият случай налице и отново да ме допусне до себе си.
    Такива надежди храня, а е толкова лошо, ако се окажат илюзорни... Няма да съм просто нещастна, а съсипана.
    Но засега е сладко. От пълна апатия отново се заредих с копнеж и живец, та поне тихата лудост ме кара да се усмихвам.
    Последно редактирано от NambyPamby : 12-12-2012 на 00:37

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Иска ми се да се беше събудила до мен сега...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Чакам да дойде четвъртък от една седмица..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Някакво спокойно ми е. Нищо не ми е останало за вършене в даскало, чакам само 22-ри да дойде и да си дойда. Бръм, през останалото време все хубави неща ще стават.
    Хубаво ми е.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не ми стига бронхитът, а и мъдреца не ме оставя на спокойствие от снощи. Сякаш целият ми организъм е против мен.

Днес вече ще се заема с омразния проект. В интерес на истината материята е чудесна, но начинът, по който дадоха заданието, убива всякакво желание за задълбочено разглеждане на проблема. Ще насмотам нещо, колкото да има, а след празниците ще го дооправям.

Притеснено ми е за вторник.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Wednesday666
    В кофти настроение съм, което ме учудва честно казано.
    Може би е заради ученето, ама 10 теми не са болка за умиране принципно, обаче нещо нямам желанието.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    спи ми се ,та две не виждам
    след малко влизам да се чипкам
    и после-даскало
    офффффффф
    дано поне да се чуем и да се видим довечера, че откачам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Blab
    добре, само 1 не мога да разбера: защо светът държи да ме остави гола и боса, напълно сама, напусната, изоставена, тотална самота. и това е всеки път, когато се завърта кръгът. преди всяко ново начало. преди всеки нов житейски епизод. дали е, за да ми натрие носа и да ми докаже, че безкрайност в този план не съществува... не знам. но ги надробих еднии, но е по-добре така, красивите илюзии не водят доникъде.
    трябва да изляза и да срещна последствията:Д йей!:Д

Мега фен Аватара на xoxi
    Изпих пет чаши с чай тази сутрин. Ужасно се чувствам. Пак се разболявам, за трети път за последните 3 седмици.
    Ако отида утре отново до личния, пак ще ми предпише 9839574395 лекарства и ще ми даде болничен за още 824375 дни. Нито мога да си позволя повече отсъствия от училище, нито ми се харчат повече пари за лекарства.
    Ще се пълня с чай по цял ден, ще си кротувам в училище и ще се самосъжалявам. xD
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Въобще, ама въобще не ми се ходи на училище днес. Не мога да си понасям класа. Ужасно психично натоварване ми е, не съм свикнала да прекарвам по 7 часа на ден при някакви тотални простаци. Дори не си говорим с тях и пак присъствието им се усеща. На тези години се предполага, че трябва да имат поне малко нещо в главата. Е да, ама не...
    Бих казала "випуска" обаче.
    Питаш ги, майна, къде искат да празнуват и те ти се хилят, отговарят някви меганесвързани с темата неща... пак аз и още 1-2 момичета ще организираме всичко. После що съм била командвала... Ми щото стадото овце има нужда от овчар, за тва. Ебаси олигофрените. Ама после с претенции - ама що в тая кръчма, ама що в тоя бар. Да си гледат работата. Спирам, че се изнервям.

Снощи беше стабилно :д Ако не бях оклюмала толкова рано, щеше да е добре. И да не бях скъсала чорапогащник за 13 лв, пак щеше да е добре. Кога ще се науча да съм момиче... :д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ tell me about it
    Онзи ден дадох 14 лева (кой ме би по главата ) за чорапки ,ауууу. 2 пъти ги обух и им ебах майката без извинение. То няма да се закача на нещо,то няма нещо да се почеша...оф. И умреха ...
    ВЗЕХ СИ КНИЖЧИЦАТА НААААААЙ-НАКРАЯ. Надявам се да си видя и чуя момчето,че много ми е домъчняло. Искам днес заслужено да си почина . Искам си и него,ама требе още 12 дни да чакам. Нещо ме хваща ПМС-а и ткачам. А относно класа си , разбираме се,ама в моя клас аз съм пастирът.
    Просто не е истина колко незаинтересовани хора има ,когато стане време за организация,а като дойде събитието им цъфват едни претенци - амо що така,ама що иначе.
    Щото така дееба,аз решавам, като не ви харесва, друфия път - вие. Тц.
    И ми казват "Кралицата майка" ,ама така си е. За всяко нещо Пламена, Пламена тва , Плами може ли онова. Абе ай сиктир. Днес си почивам.
    maDamn

Супер фен Аватара на Perchem
    5 пъти на ден броя колко дни остават до ваканцията за да може да си починем и да я прекараме окъпани в любов С:
    [b]

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Снощи щях да се побъркам..В главата ми имаше само мисли за едно момиче,естествено,както и очаквах,и съня ми беше свързан с нея и се притеснявам за себе си..Знам че нямам шанс и не искам да изпадам в предишни ситуации...
    >>DjBelev<<

с бащата взехме малко дърва за камината ....... шибаните цигари ми излязоха през всички знайни и незнайни за мен дупки по тялото ми

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Снощи щях да се побъркам..В главата ми имаше само мисли за едно момиче,естествено,както и очаквах,и съня ми беше свързан с нея и се притеснявам за себе си..Знам че нямам шанс и не искам да изпадам в предишни ситуации...
    недей да гледаш толкова критично на нещата. мисли си "имам шанс с нея", а не "нямам шанс" - по този начин ти заявяваш, че така или иначе не искаш шанс с нея. ох, нищо не обясних, но ако бях на твое място, бих опитала да си променя негативния светоглед

иначе съм болна. процесът на оздравяване вече е започнал, защото се блъскам с хомеопатични и чайове вече трети ден. Гърлото ми днес обаче е тотално скапано, изобщо не трябва да говоря, а много ми се щеше да излезем със съквартирантките да разчупим малко баровете, че до края на седмицата всички ще сме се прибрали по страните си. Утре има мега големия купон, но ако не си оправя говора поне малко едва ли ще се вясна. То вярно, че липсата на глас не ми пречи да пия, ама все пак...
    И просто не ми се коментира как ме вбесиха сутринта. Опитвам се да гледам положително на нещата, а от началото на седмицата все гадости ми се случват. Егати шанса.
    Ох. Обожавам горещ чай в такива моменти, веднага започна да ми отпуска гърлото.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нещо не съм добре. Не може да съм толкова изморена. Ъх. А не мога да спя.

Ебати. Тъпо ми е.

Мега фен Аватара на Зайче..
    как я мразя тази първа смяна.. още малко и няма да ми остане време и да дишам
    и как може няква бабичка да ми държи сметка, че се гримирам точно аз при положение, че всички останали момичета също бяха с грим :@
    имам чувството, че всички ме мразят тази седмица, честно
    http://ask.fm/iwwkaa

ммм лошо.. изпокарахме се групата заради нек'ви курвенски номера... лошо , лошо...

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Scheiß drauf!

Животът е хубав.
    Щастлива съм.

И за първи път от една година се лакирах.
    Не съм забравила как става.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Уморено ми е.
    Нямам търпение да дойде утре и да си го видя.
    Обичам си го, каквото и да прави.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Главата ми ще се пръсне, боли ме зъба, боли и като вдишвам и кашлям като заклет фен на Арда с 40 годишен стаж. Как да се чувствам...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на nymphadora
    МРАЗЯ,когато се държи пренебрежително с мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си