- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Очаквам нашественици.Много се смях и се ядосвах днес. Майка ми разказа, че момчето на нейна колежка ми искало номера. Тя не му го дала и обяснила, че съм обвързана. Той накрая успял да ми измъкне скайпа от друга колежка на майка ми, на която й бях пращала рецепти по скайп. Не знам от къде разбрал, че съм втора смяна и обещал към 8, 8:30 да ми пише.
Чудя се да се смея ли, да рева ли...
Много са ми противни такива хора.
Пускам си филмчето, взимам си вечерята, настанявам се на дивана, изключвам скайп и се наслаждавам на болната ми петъчна вечер.
И спря да се върти за миг земята..
От утре се започва екшънътДано седмицата мине добре и успехът да е по-голям от миналата година
Дано гърлото ми мине до понеделник най-късно, че за петък определено ще трябва да съм здрава ..
Моля се онази долна повлекана да не е с него тази вечер, защото ако е с него, знам, че няма за какво да се боря повече. Тъжна съм, не мога да направя нищо от тук.![]()
Кофти е да ти преподава некадърник, по-кофти е да ти преподава предмет, който обичаш, а най-кофти нещото, което би могло да се случи е, да ти реже от оценки и да те къса за световно само щото така му е скимнало. Само челна среща с ТИР и влачене минимум 200 м за такива! Егати нещастниците жалки.
Спирам да се ядосвам, де. Достатъчно ми е, че днешният ден(както и много други преди него) е загубен в излишно късане на нерви, сега идва уикенда, което значи почивка и релакс от абсолютно всичко, което ме товари. Лошото е, че не е баш така, защото в неделя ми изскочи неотложна работа, което означава, че единствено утре мога да си почина като хората.
Предвидила съм да е една истинска, мързелива, декемврийска, мрачна събота с Него - цял ден ще сме заедно в леглото, ще ядем бисквити, ще гледаме филмчета, ще спим, ще ме притиска в прегръдките си, ще усещам дъха му... Ох! <333
Беше много якоооооооооооооооооооо! Доволна съм много.
Мъчно ми е за кучетооооооо, дано си го видя скоро и да си го нагушкам! <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
здравейте пиеняци! ирти се прирнаб от втора къръчма и селд мало отива на домашни ппарти и цяла нкощ ще веселик.
Дорнбе съм и лека вечерт
късай животнооооо ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Нямам търпение да дойде вечерта.
Ох, очертава ми се поредния скучен ден,ако не изляза с някоя приятелка. Просто тоя ледник вън , липсата му и други глупости ме карат да се сдухвам като за световно.
ЪГХ.
Пф, като знам,че и чистене ме чака и ми се присира.
maDamn
яж едно шкембе и оркестъра в главата ти да свири
![]()
maDamn
Не моа нищо да праяв. Даже не знам защо седя пед кошницата
Добро утрооооооо *прозяяяяяяяяяяв*
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Като легна ми е лошо, като седя ми е лпошо, като вървя ми е гадно, като пия вода се напивам.. Неееее
![]()
закачи се на кука и пробвай да повисиш...
maDamn
:Д cute<3
захващам се със задачки (файтинг!:Д)
Много ми е смотано. Нямам настроение за нищо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Коледно ми е, натърпеливо и щастливо![]()
Скука ,майна. СЛед като изчистим мисля да ида до магазина и да си купя чипс, кола , евентуално някви жилибони , или нещо такова и да зяпам филми.
maDamn
От утре излизам от ''домашния арест'' ии..отивам у тях за цял денНямам търпение,т'фа липсата на секс хич не е хубаво нещо..
Believe in yourself.
В момента бодра, което е изненадващо предвид факта, че си легнахме в 6 сутринта, а довечера сме на бар. Умни сме, беее, чак дрънкаме :д Нищо, беше суууперготина вечер, отдавна не бяхме имали толкова време насаме, за да си протакаме както намерим за добре. Доволна съм.
Постоянно съм с телефона в ръка, не мога да му се нарадвам. Само се чудя кое от кое по-дебилно приложение да си сваля :д
Чувствам се зависима и 'под контрол'. Не обичам това чувство. Не мога да го търпя. Отблъсква ме. Кара ме да се съмнявам във всичко. И това ме прави раздразнителна и силно обидчива. (май се повтарям.. което е лошо, защото не искам да се чувствам така за дълъг период..)
Хубавото поне е, че ми е и мило и.. това.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мощно си губя времето. Вече изпуснах крайният срок, а още не съм готова. И нямам желание да се захващам въобще.
Като знам какво ме чака другата седмица искам просто да се заровя в леглото и да не си подавам носа изпод завивките.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."