.
Затворена тема
Страница 48 от 120 ПървиПърви ... 384445464748495051525898 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 2988
    Супер фен Аватара на Irti
    Изтрезнях нанякъде.

Погрижих се за баща ми.

Подредих в нас и изчистих.

Влизам у кенефа и се чуда и се маа
    дееба маа му да сера да пикая или да чертая
    Сам не е редно и от джоба скубе.
    Знам, че е вредно, ама то ми е убаво, бе.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Трябваше да е прекрасен и мързелив ден, вместо това се превърна в нещо скапващо и безкрайно уморително.
    Този път няма да се скъсвам от рев, а просто ще се успокоявам с клишето, че явно просто "не ни е било писано". ) Кво друго мога да направя?
    В момента опитвам да се накарам да отида до магазина за никотинови пръчици, ама с тоя пронизващия студ, май само с идеята ще си остана.

Супер фен Аватара на Jaune
    Влюбено ми е... в метрото ми беше особено влюбено. Ама направо имах чувството, че ще експлодирам от емоции, преливаха в мен и ми беше едно отпуснато и прекрасно. А повод няма, по дяволите!
    Мразя да се чувствам така.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тоя уикенд дотук е един от най-смахнатите в живота ми пика беше когато аз и приятелката ми излязохме да потичаме по панталонки, ботушки и един пуловер при -20 градуса. Изгубихме се, в кръг се въртяхме час и нещо, по дрехите ни сняг 3 сантиметра, някаква градушка и ти се набива в лицето, измръзнахме и накрая си видяхме другите две приятелки, след като вече обмисляхме да питаме някого да ни закара до някъде и като се видяхме беше едно търчене и смях.

Блях! Изморена и премръзнала съм.

Супер фен Аватара на paradosou
    ^наистина звучи страшно лудо
    Супер много си харесвам новите придобивки, бих казала че съм влюбена дори ;д. Добра разходка си направихме, а сега ме чака горещ душ, след който планирам да почна да си пиша темите по история.
    Хубаво се нареждат нещата последните дни.

оф, ужасно ми е.
    срах си днес на тренировката с масивно изяждане на много сладки неща.
    нервите ми не издържат да се храня здравословно, а същевременно искам да си сваля мазното от тялото.. направо се чувствам като в задънена улица.

явно всяко начало наистина е трудно.
    на мен ми е много трудно да издържам без всичко вредно, което обичам. или може би трябва да си утежня тренировките...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на shmatarok
    Чакам.
    Утре по това време вече ще съм си в Бг. Нямам търпение да се наям.

Мега фен Аватара на galaxy29
    обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го обичам го

Супер фен Аватара на Irti

Пантеро, делни си личните

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Вместо да уча за изпита в понеделник, аз се въргалях цял ден в леглото и правих мъфини цяла вечер. Поне си довърших тъпия проект. Знам, че за нищо не става и си е чисто отбиване на номер, ама вече ми е все тая.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо! Обичам да се будя до нея хехе <3

Изпълнена съм с напрежение, защото очаквам най-лошото от съквартиранта си. Изглежда ми голям тарикат, и особено приятелката му. Най-мразя да си правя устата, но в случая ще трябва, защото става дума за пари. Някак не ми се струва редно да живеем 4 човека на едно място, а да делим наема на 3.

Охх, само нерви. Защо в живота има такива скапани тарикати и селяни. Ето това е суперстранно. Защото по оставените Х лв. на пералнята и отсъствието на девойката, някак предчувствам, че са се покрили. Ама това просто няма как да стане.
    И ме е страх, и ме е яд, защото другият ми съквартирант е едно пиленце, което никога няма мнение за нищо, никога нищо не си казва и просто не знам какво да правя.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Кога ще се учи за тази органична и аз не знам. Изкарах си много хубава нощ. Даже ми дойде късмета на сантасе. Мама прави фъдж. <3<3<3 Харесах си следващата тарантула. След маааалко ще седна да уча. Налага се. Уф.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Искам си го <3..
    И ме боли кръста, гадно ми е, същевременно страшно кеф, любвеобилно някво, ужас ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Искам си го <3..
    И ме боли кръста, гадно ми е,
    мда и ми се спи, и ми се пие кола , и ми се яде сладко , и след малко ще има прибежки до магазина.
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не се понасям вече. Искам ново начало.

Да минават следващите две седмици и дано успея да си стъпя на краката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Чудя се дали ще ми стигнат парите за подаръка. Изскочи и нещо непредвидено и... закъсах я. Ще го измисля, де, аз си знам, ама що трябва да се напрягам излишно?

Днес ми мина доста стабилно денят, като изключим, че се успах и на няколко пъти щях да падна. Доволна съм от представянето си на изпита, дадох най-доброто от себе си. За тоя студ, тоталната ми неподготвеност и всичките проблеми напоследък - толкова.

Единственото неизвестно в живота ми е Той. Отказва да се държи като зрял човек и не знам дали аз провокирам в него подобно отношение, ама за такава дребнавост и откровена идиотщина само по книгите съм чела. Свободен е да продължава да не ми вдига телефона, нито да ми отговаря на съобщенията. Все тая е, честно. Знам си, че съм направила всичко възможно, за да потръгнат тия отношения, ако не докато бяхме заедно, то поне след края, простила съм си за грешките, които допуснах, простила съм му и на него за инфантилните похвати, които ми прилага.
    Скъп ми е, обичам го, лежи ми на сърцето, но повече обичам себе си. Той не показва индикации, че му липсвам, че ме цени и че ме иска, та защо да се мъча повече? Не се чувствам изчерпана и мога да понеса още много, но не може само единия да кара, пък другия да се кефи на пътуването.

Щастлива съм, топло е, щастлива съм :Р
    Направих си уникални талиатели ... Просто не знам :Р

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тъжна. Особено след като разбрах, че едно от момченцето починало в стрелбата в Кънектикът е имало сестра близначка, оцеляла, защото била в друг клас.

Ох.

Мега фен Аватара на Зайче..
    офффффф защо не мога да си намеря отникъде медицинска бележка, бе ;/////
    и не знам дали да си пробия носа, или не
    много трудно решение
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Премазано?!?Не ми е на кеф,идва коледа,нова година,а хич нямам такова настроение.Може би за първа година...Объркано ми е просто и тъжно,че не ми се получават нещата...Трябва ми просто някаква искрица...сещам се за една,но...по-добре по-бързо да забравя за нея и да съм се изолирал,преди да попадна в обичайната си гнусна ситуация...не мисля че 4ти път ще издържа вече...стига ми толкова болка,не искам да си причиня отново всичко онова...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Искам, искам, искам .. Толкова неща искам ..
    А нито едно няма да стане най-вероятно ..
    Кефа ми замина изцяло ..

Точно това е... че не се чувствам по никакъв начин. Иска ми се да изпитам нещо, нещо истинско, а не да съм толкова празна отвътре

Мм не ми е много добре...Доста неща ми се насъбраха и всичко точно преди Коледа. Уф

Супер фен Аватара на Jaune
    много зле, леле, от снощи ми е зле и тъжно, и цял ден не мога да се взема в ръце
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc...7fuio1_500.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си