.
Затворена тема
Страница 49 от 120 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2988
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Sisito941
    Ох,най-сетне ги разбрах тези задачи и съм готова за контролното утре...
    Искам го..
    И се ядосвам на майка ми..
    Ходи ми се там,а тя се оправдава,че била на работа тогава и трябва да се грижа за брат ми...ест,като стане въпрос за моето щастие и малко разсейване от проблемите вкъщи отговора е не...нали трябва да се мъча тука...просто искам да си завърша тука(то поне хубаво,че остават няколко месеца) и да се изместя,и не,няма да остана в този дом като завърша,просто ако остана още няколко месеца отколкото мога и съм принудена,няма да си го простя...то все има за какво да ми вика,а не поглежда себе си,че прави същите грешки...няма как да стане тоя номер..
    Завършвам и се местя...край!
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

anonymous708973
    Guest
    Хубав уикенд Но ми е тъжно и замислено... сякаш остават 9 дни, а не 9 месеца.

Irti, разчисти я тая кутия.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Irti, разчисти я тая кутия.
    !!!

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Толкова съм изморена, но поне си заслужаваше - резултатите са повече от удовлетворителни И другите дни ще трябва да летя също от едно място на друго

Супер фен Аватара на nymphadora
    Да си го изревеш помага.И после се чувстваш някак пречистен..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Дам, помага и след тва ме боли главата...
    дееба
    Поне съм по-спокойна. Само още няколко дни и ще мога да го прегърна!
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Да си го изревеш помага.И после се чувстваш някак пречистен..
    да!
    чувствам се добре днес. смислена такава. хубаво е, харесва ми.

//на мен що не ми пишете лични? обидена съм!

Мега фен Аватара на xoxi
    Да идват празниците, да се наям като хората...
    След тези тренировки лятото и есента и здравословното хранене, стопих и няколко килограма, които си ми трябват. Седя ли повече от половин час на някой стол и почва да ме боли дупето и да ми ръбят кокалите. Много неприятно. Даже към 5-6 сутринта се събуждах, за да сменя позата за спане, защото пак ме бяха наболи кокали от всички страни.
    Искам Коледа, искам свинско, искам на баба сладки, искам.. всичко искам.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Blab

пожелавам ви една прекрасна и успешна предколедна седмица!)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Айде днеска първия ден в новата фирма, да видим как ще мине.

Иначе как се чувствам - спи ми се, странно ми е да не се будя пак до нея но поне още 5 дена и пак отпуск.

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    много зле, леле, от снощи ми е зле и тъжно, и цял ден не мога да се взема в ръце
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc...7fuio1_500.jpg
    Мдааа

На именния му ден аз няма да съм при него заради шибаняческия университет, а заради шибаняческия лед и сняг с тая кола само проблеми-накрая ще му забранят да излиза с мен.. не знам, мразя зимата. Вие как се справяте-то навън не е за хора ... няма да допусна едно скапано време да ми провали отношенията пък!!!!!! мразя, криво ми е..зима...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Болна съм, дано ми мине носа, защото в събота няма да оцелея в самолета.

Още 5 дни и си омитам парцалките за вкъщии!

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    !!!
    Изтрих всичко. Чиста е.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

много объркана...безкрайно много;
    same shit , different season/year
    тогава се оказах от няколко столчета на земята, сега се чудя как ще е и се надявам да не е така;
    осъзнах,че е твърде преуспял за моята личност и вероятно ме намира като сексуален обект, с който може да спи, ама не е познал;
    скоро, скоро, скоро..хм.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Най-накрая се прибрах!
    И първата ми работа беше да се наям, в тези самолети можеш да си умреш от глад. Започвам да мразя да летя вече, много е досадно. :/
    Ама тук е такъв стуууд. Ходя навлечена с хиляда парцала и пак ми е студено. Това не го очаквах.

Уф не ми се ходи пак на училище :Х Дано бързо да мине седмицата.. Нямам търпение за рождения ми ден в петък! (sun))

Супер фен Аватара на cyclops
    Щастлива съм, особено тук. Обожавам повече от всичко приятелите си. Обичам го и него. Тук се чувствам на място и ми е добре!

anonymous708973
    Guest
    Започвам да си правя списък за ваканцийката. Искам да направя пица с ананас, да си облизваме пръстите, да гледаме филм след филм, да караме кънки на лед (или по-скоро да правим плачевни опити за това), да го гушкам и мачкам, и целувам, и да му ближа носа, защото е толкова яко, а той го мрази и се бърше в мен :д И да си пушим наргиле, и да ходим полуголи цял ден у тях, потънали в розовия сапунен мехур, изолирайки останалия свят. И да го гъделичкам, и да ме научи да бия по чувала, и да си правим масажи, и да играем на думи/шах/покер/белот, и да идем на кино, и да ядем вредна храна... Само да дойде четвъртък и обявявам бойкот на всичко непрекрасно!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Как да съм, нормално се чувствам.
    Абсолютно ми е все тая за всичко.
    Още не съм отпочинала и усещам как нещо лошо ще се случи скоро.
    Надявам се да не е каквото си мисля.
    Мразя коледните празници, всяка година само кофти неща се случват около тези уж най-светли празници..

Супер фен Аватара на tonssy
    Чувствам се объркана; учудена от повечето хора около мен; изнервена точно заради тях; претрупана с контролни и други простотии. Супер

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Започвам да си правя списък за ваканцийката. Искам да направя пица с ананас, да си облизваме пръстите, да гледаме филм след филм, да караме кънки на лед (или по-скоро да правим плачевни опити за това), да го гушкам и мачкам, и целувам, и да му ближа носа, защото е толкова яко, а той го мрази и се бърше в мен :д И да си пушим наргиле, и да ходим полуголи цял ден у тях, потънали в розовия сапунен мехур, изолирайки останалия свят. И да го гъделичкам, и да ме научи да бия по чувала, и да си правим масажи, и да играем на думи/шах/покер/белот, и да идем на кино, и да ядем вредна храна... Само да дойде четвъртък и обявявам бойкот на всичко непрекрасно!
    Pretty much the same
    Добре съм. След няколко дни ще съм още по-добре. А сега ще пуша,ям и пия сега,защото ми е кеф
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Напоследък всичко живо около мен приятели, познати и тн се сгодяват Като видя поредните сгодени и поредният годежен пръстен на нечие нежна женска ръка, ми става много миличко и се сещам за това аз как се сгодих, и колко романтично ми предложи. Ех спомени сладки
    А той как ми липсва ... 2 сутрини се будих до него и на 3тата като се събудя сама и ми е гадно, мъчно ...
    Времето е голям дъждлив шит ...
    Наближават и празниците, трябва да се купуват подаръци, финансите са леко ограничеми ... И направо си е ибало мамата с извинение. Айде за моя вече го поръчах, само срядата трябва да ида да го взема. За майка ми горе долу го измислих, баща ми обаче ще е трудна работа ... А свекъра и свекървата мисля един семеен подарък да им спретна като за 1ва година познанство, имам някой идей в главата какво да бъде, но още не съм се спряла конкретно на нещо.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Горе-долу, само дет ме разкарваха днес за подпис и се оказа, че г-дина не дойде, а го чакахме 1.30.... Карай, силно се надявам утре да имам подобаваща оценка по немски
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Като си мисля за настоящето и за евентуалното близко и/или далечно бъдеще...нещо хич не може да ме хване поне засега предколедното настроение...Изкам да избухна (метафорично казано) и каквото ще да става след това,но не мога.Твърде тясно и некомфортно ми е в тази "клетка".
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си