- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
честно ли как?
искам да се спукам от наркотици, секс и пропаднал начин на живот. смисъл, така го усещам вътрешно, не че някога ще направя всичко, което искам.
а и знам ли дали имам нужда от това и дали би ми харесало.
но искам да се удавя в цялото море от алкохол налично. да дивея, да се зарибявам с всякакви отрепки, ама по възможност готини.
да се разруша е' така.
това измъдрих, понеже съм нещастна и ревах цял ден.
...................................
не ме цитирайте и пр., че искам да си изтрия мнението после или да го редакт-на :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мисля, че съм много прецакана:/ и че пак си повярвах, и пак ще сляза бързо-бързо на земята
вчера е бил велик ден хаха
айляк ми е , след малко ще излизам да видя дали Петя от Лападунди е на смяна , после ще се върна душирам и оправям за Плейхаус
Последно редактирано от ShtrudeL : 11-13-2012 на 20:27
Променят ми се мирогледите, вече по-важни неща ми се нареждат в приоритетите.
Удовлетворявам се когато свърша някоя полезна работа и се чувствам горда, че съм нужна и полезна за нещо.
Липсва ми само да си гушна някой, но и това ще го преодолея някак.
Сега ще ходя на лекар във Варна и дано да ми изпишат стойностни лекарства и най-после да се оправя.
Ох, само наще да ми угодят да отидем до моловете толкова ще съм им благодарна, че не знам какво бих направила за тях /то така или иначе де/. Откога не съм се глезила да си взема нещо хубаво и да му се радвам.. поне това ся ми трябва малко.
Изостанала съм с материала в училище и се чувствам много загубено, че не си и наваксах повечето...
Понякога и малките неща те правят щастлив.. и това осъзнах наскоро.
Спомените са си спомени.. остават си в миналото.. там им е мястото.
Днес беше кофти ден, а сега ми се разговаря на сериозни теми с някой, но не съм открила с кой още :ДД
Взех си изпитааа, взех си изпитааа! С шестицааа
Имам още три тази седмица и тогава ще се радвам обаче.
Иначе съм мега пребита, цял ден си губих времето, вместо да се постарая малко да си припомня нещата. Тъпо.
Искам да мине тази седмица и да почна пак да си мързелувам.
часът е 2:20, имам работа поне до 5....после ще стана в 8...като си помисля, че съм седнала в 13 ч, ми се отщява да живея - 11 часа работа почти без видим резултат....имам още 2 разпределения, но все пак...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Днес за пореден път се убедих, че повечето лекари в тая мизерна държава и 5 пари не струват!!! Отиваш здрав, връщаш се в синини целият ... Е да се **** в гъзо ( с извинение ) писна ми вече! Другата година на никви профилактични прегледи няма да и ходя на тая овца, или просто ще я сменя с някой по кадърен, ама като се замисля те свесни лекари останаха ли изобщо ...? Лятото за малко да убият приятелят ми с техните отрови наречени лекарства, сега тая ребрата се опита да ми счупи ребро с нейното натискане ... Деба и тъпаъа пача деба ... Убийци в бели престилки!!! А мъжо как побесня като видя какви синини ми е направила тая ... ако му беше пред очите сигурно щеше да я убие с голи ръце. Е не е като да не знам какво е изпитал, и аз го изпитах същото лятото.
Като цяло единственото хубаво от днескашният ден е, че си видях слънчицето и си намерих много готина онлайн игричка, по която май бая се зарибих![]()
Крива съм, много крива, искам кафе, искам сън, искам да го гушкам и да си говорим.
^^^
Бургас <3
Искам седмицата да свърши, а е едва вторник. И това контролно днес... как знам, че нищо не знам... Ще му мисля.
Поне що-годе успях да се наспя.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добро утро на всички!
Пия си горещия шоколад и говоря с един приятел по телефона,че има много проблеми....и след малко отивам на училище,както всеки вторник съм от 3 час..надявам се деня да е хубав..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Много ми е щастливо. Имам нужда от нея точно сега <3
Очертава се глупав ден. Усещам как ще го пропилея на вятъра, както всеки друг вторник.
Просто днес ми е най-гадния ден всяка седмица и гледам да не правя нищо важно във вторници.
А и то какво чак толкова важно да правя, той е важен, но днес ще го оставя намира.
Нервен беше, не ми се обади, дано днеска да е спокоен, пък аз ще се оправя.
Приятен ден на всички.
имам енергия, която просто трябва да изразходя.. емоционална имам предвид
просто не знам "кво се случва".
канализиране трябва някакво, иначе ще се пръсна
Ааааааааааах, нищо не учих! Нищо не преговорих, не можах да стана, защо съм толкова отвратително същество, какво ще правя след един час като ми изпаткат материал, който не помня.Идва ми да се самонапердаша, направо думи нямам. И на комшиите противопожарната аларма сутринта им дрънча сигурно час.
Горките.
Това не променя факта, че съм ужасна и нямам представа как ще си взема изпита.![]()
Направих си какао, наядох се... и ми се доспа.
Чудя се сега да си правя ли кафе и да почвам да уча за утре или да си направя още едно какао и да дремя пред някой филм.
И спря да се върти за миг земята..
Не, не ми се учи по тая простотия "Свят и личност". По английски два пъти, а не ми мърда утре. Ебати малоумния ден ще е просто, все едно съм в Хуманитарна г-я... мразя сряда като ден, няма едно смислено нещо, ей тъй, за цвят.
Уморено ми е. Спи ми се. Яде ми се торта. = |
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ще ходя на филма за Боб Марлии :3 спечелих 2 безплатни билета за филма и афтърпартито, жалко че наще не ми дават да стоя по-късно от 11, дъх :// но все пак де, имам късмет
малко гадно ми стана, разбрах как не трябва да ми пука и грам за някои хора, да се оправят бе (:
само се моля утре да не ме изпита по история, че сега колкото науча за 2 часа и после сутринта не ми е ясно как ще отлепя ;д
Като изключим това, че е много вероятно да съм се издънила на контролното, съм много добре. Изморена, но доволна. Как може да са такива сладурковци?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
във фантастико овча купел вече има коледна украса
това не е нормално.
от началото на декември - да
ама средата на ноември, тея добре ли са
Що да няма Коледна украса? Мен ми е Коледно вече, усещам го във въздухаlil freak.
Обичам го тоя празник,не самото ядене и пиене с дружината ,и семейството, а усещането за еуфоричност и празничност. Красотичката налампичките, дръвчетата и всички играчки. Очаквам това време с нетърпение, да започнат пак познатите коледни филми , да дават Сам вкъщи и пак да го гледам все едно не съм преди. Да си се сгуша до любимото същество и да ям сладкиши и количка до пръсване , гледайки захаросани коледни филми. НЯХ!
А той ми липсва много ... чакам да ми се обади и поне да си го чуя, от друга страна не се чувствам в оптимална форма, нещо не ми е добре на стомаха и тиквата. Тресе ме и някакъв луд ПМС и днес,ако не се чувствах втория час, като парцал,щях да им разкажа играта с 2 прости думи. Чудно ми е как е законно да съществуват толкова тъпи и ограничени хора.
Мрън.
Искам си го,да го усетя,да го нагушкам, да си го целуна .ПФШ///
Утрето да идва и ще бъде премазан![]()
![]()
maDamn
В Стокхолм още от октомври месец бяха украсили с коледни нещица в някои магазини :Д И ние им се чудихме.
Хубаво ми е. Утре нямам да имам икономика, имам тест по математика ама там ще се справя.
Гот ми е.
И аз обичам Коледа, ама прекалено рано почват да избухват с украсите и мен това по-скоро ми изхабява коледното настроение. Знам ли, може да съм само аз :<
ужас, чувството да си прочетеш някви неща и да се чувстваш най-бездарното същество на света.
ох, отивам навън. дано има билети, може би няма да има, но поне ще се разходя, а ако няма за днешните нещица просто ще си купя за следващи дни :<