- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Ааааааааааах, нищо не учих! Нищо не преговорих, не можах да стана, защо съм толкова отвратително същество, какво ще правя след един час като ми изпаткат материал, който не помня.Идва ми да се самонапердаша, направо думи нямам. И на комшиите противопожарната аларма сутринта им дрънча сигурно час.
Горките.
Това не променя факта, че съм ужасна и нямам представа как ще си взема изпита.![]()
Направих си какао, наядох се... и ми се доспа.
Чудя се сега да си правя ли кафе и да почвам да уча за утре или да си направя още едно какао и да дремя пред някой филм.
И спря да се върти за миг земята..
Не, не ми се учи по тая простотия "Свят и личност". По английски два пъти, а не ми мърда утре. Ебати малоумния ден ще е просто, все едно съм в Хуманитарна г-я... мразя сряда като ден, няма едно смислено нещо, ей тъй, за цвят.
Уморено ми е. Спи ми се. Яде ми се торта. = |
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ще ходя на филма за Боб Марлии :3 спечелих 2 безплатни билета за филма и афтърпартито, жалко че наще не ми дават да стоя по-късно от 11, дъх :// но все пак де, имам късмет
малко гадно ми стана, разбрах как не трябва да ми пука и грам за някои хора, да се оправят бе (:
само се моля утре да не ме изпита по история, че сега колкото науча за 2 часа и после сутринта не ми е ясно как ще отлепя ;д
Като изключим това, че е много вероятно да съм се издънила на контролното, съм много добре. Изморена, но доволна. Как може да са такива сладурковци?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
във фантастико овча купел вече има коледна украса
това не е нормално.
от началото на декември - да
ама средата на ноември, тея добре ли са
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Що да няма Коледна украса? Мен ми е Коледно вече, усещам го във въздухаlil freak.
Обичам го тоя празник,не самото ядене и пиене с дружината ,и семейството, а усещането за еуфоричност и празничност. Красотичката налампичките, дръвчетата и всички играчки. Очаквам това време с нетърпение, да започнат пак познатите коледни филми , да дават Сам вкъщи и пак да го гледам все едно не съм преди. Да си се сгуша до любимото същество и да ям сладкиши и количка до пръсване , гледайки захаросани коледни филми. НЯХ!
А той ми липсва много ... чакам да ми се обади и поне да си го чуя, от друга страна не се чувствам в оптимална форма, нещо не ми е добре на стомаха и тиквата. Тресе ме и някакъв луд ПМС и днес,ако не се чувствах втория час, като парцал,щях да им разкажа играта с 2 прости думи. Чудно ми е как е законно да съществуват толкова тъпи и ограничени хора.
Мрън.
Искам си го,да го усетя,да го нагушкам, да си го целуна .ПФШ///
Утрето да идва и ще бъде премазан![]()
![]()
maDamn
В Стокхолм още от октомври месец бяха украсили с коледни нещица в някои магазини :Д И ние им се чудихме.
Хубаво ми е. Утре нямам да имам икономика, имам тест по математика ама там ще се справя.
Гот ми е.
И аз обичам Коледа, ама прекалено рано почват да избухват с украсите и мен това по-скоро ми изхабява коледното настроение. Знам ли, може да съм само аз :<
ужас, чувството да си прочетеш някви неща и да се чувстваш най-бездарното същество на света.
ох, отивам навън. дано има билети, може би няма да има, но поне ще се разходя, а ако няма за днешните нещица просто ще си купя за следващи дни :<
Есенни листа... <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
"За мен е удоволствие да ви информирам, че сте сред класираните за
националния кръг на състезанието “Знания за Европа”, който ще се
проведе на 24-ти и 25-ти ноември 2012г. в София – в хотел “Рила”.
" И Фака мада, смесени чувства!
Хем се радвам,че съм се класирала, хем никак не ми се занимава. Смисъл...все тая де, не ми се занимава наистина с това,ама ако има члъм що да не ида![]()
maDamn
вчера е бил велик ден хаха
айляк ми е , след малко ще излизам да видя дали Петя от Лападунди е на смяна , после ще се върна душирам и оправям за Плейхаус
Последно редактирано от ShtrudeL : 11-13-2012 на 20:27
Коала <3<3<3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като цяло добре, но тия две контролни в два дена един след друг + курсова работа ще ми вземат здравето...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хубаво ми е. Скоро ме очаква и един дълго чакан и заслужен отпуск.
Ами Национален Конкурс,който се провежда под патронажа на СУ и в частност Филоскофски факултет, катедра Европеистика.
от 9 до 12 клас 1вия етап е да напишеш есе на тема"Какво е да си гражданин на Европа" до 2500 думи. Ако те одобрят , се класираш (като мен) за втрои национален кръг,който е на 24 и 25 в София с 20 тестови въпроса, 1 тема за развиване каквато ти дадат по зададени 5 предваритрелно и след това нещо като устно изпитване по език - Английски,немски,френски,и пански.
За 12 класниците (като мен) първите трима класирали се влизат със специалност Европеистика в СУ без приемен изпит, само с оценката от това състезание. Има и други награди,но тва е общо взето.
Ииии най-добре представилите се 10ина заминават за Брюксел и посещават Европейския парламент!
Последно редактирано от granger : 11-13-2012 на 18:36
maDamn
Много добре звучи. Откъде разбра за него?
granger, честито :3 Дръж ни в течение относно придвижването ти през различните етапи на състезанието. Пожелавам ти ужасно много късмет!
Чувствам се прекрасно. Повече от прекрасно. Вълшебно.
Трябва да си въведа в ред храненето. Към момента е всичко друго, но не и здравословно... когато въобще го има.
Гушкаво ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами в училище бяха донесли афиш относно състезанието и мен г-жата ми по Свят и Личност ме помоли. Честно със зор го написах,зашото имах и друга работа на главата и неми се занимаваше. Не е нещо,което ме влече и ми се занимава с него,може би и затова все още се чудя дали да ида. Но има време...
maDamn
Честито, Плами, успех в следващия кръг
Добре съм. Пия червено вино, ям трюфели, лакирам си ноктите, пиша във форума и говоря с приятелка. :Д Днес мина доста леко, утре също се очертава да е така. Като цяло, готина седмица ще е. Само краят й ще е кофти...
Everything changes, but beauty remains ...
Браво, Пламе!
Оххх, блазе ти криси
Аз пък ям шоколад, филии, бърборя си с майка, която ни е на гости ии си се радвам. Доволно ми е. Спокойно. Само да не ме болеше пустия му крак.