- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Тези дни отвратително. Поне съвсем скоро се прибирам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бясна съм. Много мразя, когато някой ме помоли за нещо, аз приема да помогна, вложа цялата си енергия в това, отделя от времето си, потрудя се здравата, вложа сърце и душа както се казва... И накрая въпросния боклук, нарекъл се човек не оценява жеста. Не просто не оценява, ами има смелостта да изтъкне пред сравнително голяма група от хора, че не съм направила нищо и съответно не заслужавам нищо. БЯСНА СЪМ!
Този човек няма да го погледна повече, писнало ми е от такива жалки и гнусни същества. Понеже много добре го познавам тоя боклук, знам, че след малко или много време пак ще дойде при мен. Но и да ми се моли, и на колене да падне, ако иска и по земята да се влачи... пръста си няма да мръдна. Толкова ми трябва да ми падне някой в очите.
Ще видя момчето ми кога ще е свободно да си излея всичко на неговите уши, защото иначе ще полудея. Непукист съм попринцип, но днес на косъм бях да направя цирка... Нямам думи просто.
За капак пък, първото нещо, което видях като влязох във фейсбук, беше че Георги Калоянчев е починал днес. Имайки предвид каква роля имаше той в живота ми, сега мога спокойно да се затворя някъде и да се нарева.
И спря да се върти за миг земята..
Тъжничко ми е, искам си го при мен вече.
Обичам го и имам тооооолкова неща да му кажа,просто ми е тежко като е далеч.
Поклон пред Калата, досега гледах монолога му,който изпълни при Слави и си поревах.
maDamn
да. емпатията ще ме убие. сега си давам сметка, че трябва ежедневието ми да е лековато, няма да стане със сериозни, емоционално товарещи ме дейности/занимания. мхм. в изкуството ще я заровя цялата дълбочина и тежест. дните ми трябва да са весели и динамични, неангажиращи съзнанието по неприятен начин, а просто занимаващи го с/в ясен интервал от време/разстояние.
т'ва всяко едно несъществено нещо от заобикалящата те действителност да ти влияе не само не е здравословно, ами е убийствено. ще поработя по въпроса с препрограмирането. мхм)
Не се чувствам...Доста скапан ден,поне обаче си предадох курсовата и тва ми падна от раменете...Но тва не ми е достатъчно,за да спра да се чувствам като труп...Просто съм като мъртъв отвътре...Нито ми е коледно,нито празнично...просто ми е...нищо...
>>DjBelev<<
толкова много
искам просто да си говоря с него.. баси..
Ебати колко ми е гадноЛипсва ми прекалено много.....мразя да не заспивам до него, тъжно ми е,че не мога да го прегърна
(((((((((((((((
зле.
Значи да се върнем на положението " ти не си виновна, но ще викам и на теб, защото винаги правя така, независимо, че нищо от това не те касае".
Ок.
После се чудят що съм се изнесла.
Иначе сложих коледната украса, изчистих, купих още подаръци, опаковах ги, ама... не ми е коледно особено. И съм толкова изморена... и утре не искам да ходя никъде, но обещах, а и имам и работа. :/
Имам нужда да си говоря с интелигентни хора.Напоследък въобще не издържам компанията ,в която се намирам.Лошото е,че дори не мога да се махна от нея толкова лесно...иска се време,а аз изтерясвам ;д Ох...чудех се дали да не се регна в туитър? Обаче нещо се отказах...
Oh well ...
Нормално се чувствам. Вдигам духът някак. Скоро заминавам и дано не се върна дълго.
![]()
Добре ми е. Свърших с университета за този семестър, сесията се очертава успешна. В офиса днес беше много забавно и не-особено-sectet Santa ми донесе чудесна книжчица, която няма търпение да захвана този уикенд. Явно това ще ми бъде светлинката тези "празници". Да се свършва по-скоро.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
мега ядосан съм дейба тъпите курви и грозни мангали дейбба
елеее, мощно дъжд :О
направо от сега ми се развали настроението, а какво остава за като отида на училище .. ;/
http://ask.fm/iwwkaa
така хубу хапнах, че просто не е истинапуша една цигара и пускам някой ужас за лека нощ
Допивам си кафето и заминавам на фитнес,че вече ако не отида още веднъж ще ме пребиятЧакам снега тука,че от 1 седмица го хвалят как щял да дойде и до Варна,но все още не се вижда...а ми писна от скапания дъжд....
ААААААААА токущо погледнах навън и хвърчан некви умрели снежинкизначи има надежда
![]()
Последно редактирано от ForzaFelipe : 12-19-2012 на 05:36
>>DjBelev<<
Още три дни. Днешния е изключително кратък.
Искам вкъщи.
това.
внимание-нула
привличам му интереса по някакъв странен начин, не си се представям в такава светлина с него точно
и исках да се чуя с другия, но пък неговото желание за работа > всичко останало, а и така трябва май
дано в събота всичко си се подреди и излезем навън, имам нужда да разпусна, вече съм полудяла чисто
имам нужда да ги видя и двамата, особено втория
имам нужда от гушкане малко , бе
и не съм много доволна от изпита, амааа..бива
като за първи опит, не е ЧАК толкоз зле.
продължавам с второ кафе и шибана презентация
умирам вече![]()
Kато глупачка, каквато съм...
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Всъщност,вече не съм на същото мнение за снега...с тоя вятър,навън стана голямо мазало...На един светофар като ме задуха,тъкмо тръгвам щото стана зелено,а колата ми се движи на страни ?!? Имам лекции от 5 и май ще отида с автобуса че ми се струва по-сигурно..
>>DjBelev<<
Йес,2 последни часа - свободни.
Кеееееееееф.
Втория и той така,абе помирисвам ваканцийка и умиргам от кеф, скоро и ТОЙ си идва. ще изкъртя кочината от кеф.
maDamn