- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Точно.
Някой сутринта си пожела сняг във Варна? Заповядай. Вземи си го всичкия и си го прибери някъде. На мен ми стига за цяла година напред.
Нервно ми е. От раз ми увеличават отговорностите десеторно, а не се чувствам достатъчно подготвена. Явно ще се уча в движение.
А само като си помисля, че трябва да пътувам в петък и ми става лошо. Искам да си остана в леглото тази Коледа, необезпокоявана от нищо и никого. За жалост не винаги можем да получим това, което искаме.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
TheBeliever, не знаех, че си от Варна... А си от любимите ми форумки :д
Хм.. Не искам да изразявам чувствата си. Знам, че мога да ги поставя там, където ще бъдат видяни. Или отново се залъгвам, че някой нещо гледа... не, едва ли. Понякога наистина се чудя.
Но не искам да живея в реалността. Ще си остана мечтател. Така или иначе ми е заложено.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Днеска май е по-добре да не се занимавам с никого.
Мисля, че съм свалила стабилно кръвното, от снощи така ме боли главата, не можех да се прозявам дори без да ме удари директно горе. Да не говорим за светлина или ставане от леглото. Уж ядох шоколад, късно беше за кафета и т.н., дано днеска да съм го хванала в начална фаза, защото имам да уча, а с такова главоболие не е възможно да се учи.
Другия вариант е да се дрогирам, буквално..
еххх защо такова време ... не обичам зима.
и ми е малко гадно за днес.
и нямам какво да правя,бла направо ще умра от скука ...
Trying not to love you, only goes so far
Trying not to need you, is tearing me apart...
Hard times are coming for the sparrow.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Никелбек! ^
Прекрасно ми е. Само още два дни!!!!!![]()
![]()
![]()
ох, Остава довечера. така искам, така искам.
да видим как ще ми се нареди денят.
![]()
оф, времето е отвратително ;///
и в събота щяхме да пътуваме за Пампорово, ама така като гледам май няма да стане ;(
http://ask.fm/iwwkaa
Мерси,ама ще си го оставя отвънкаТи пак че си успяла да се прибереш вчера,майка ми се прибираше от Добрич и точно зад нея затворили пътя..за малко да остане там
Днес няма да мръдна никъде,ся ще имам да си отработвам едно физическо,ама кво да направя,не можах да си отрина колатаДа спре само вятъря и ще стане по нормално навън...
jghgh и ти ли си Варненка,не знаех че сме толкова много![]()
>>DjBelev<<
Мразя , когато може да направя неща , а забравям.Кофти пропуснат шанс.Трябва да се учи , а ме мързи.Може да отида до Американския днес
Супер неуравновесено ми е.
Естествено си има причина,но силно се надявам този период да отмине.
инааче.... никак не ми е празнично :[
Страхотно се чувствам. най - сетне нещата на новата работа си тръгнаха както трябва, имаме си пак нашето време с нея, идва едноседмична почивка - абе супер щастливо ми е!
Охх <3
Ноо .. той пак нещо е в лошо настроение иии .. ;х
Ядосана,че ви се отмени защитата,но се надявам утре тъпото БДЖ да са го оправили и да успея да си прибера.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мда, пак станах в никое време да чета.
Направо ми писна вече, усещам как чета и нищо не запомням, просто защото мозъкът ми е претоварен вече с информация.
И въобще не съм много сигурна дали ще се справя след малко, защото както вече казах - блокирала съм тотално.
Даже и да не успея, просто ще имам един изпит повече.
А смятам, че като за първа сесия в живота - да имам само 2 изпита от 5 общо, пак е добре.
Но все пак, да не си плюя на късмета - вярвам, че ще се справя.
Лек и успешен ден на всички..
Не ми се излиза навън. След вчерашното приключение единственото, на което съм съгласна е целодневен престой под завивките.
И не се знае ще се пътува ли днес или не. И ако да с колко часа закъснение ще са проклетите влакове.
Искам вече да е утре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Идват два дни с нон-стоп гледане на Мерлин, йеййй ^^.
Ако се наканя, може и да се вясна на събирането на класа ми, ама нещо не ми се иска особено. Ще се реши в последния момент, както и всичко друго напоследък.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Снощи- брутален скандал с майка ми (напоследък често се случва така), към края на деня по още няколко причини ми се развали настроението.. Сега съм се настроила за по- добър ден, докарах си някакво весело настроение, дано всичко мине както искам.
НЯКОЙ знае ли къде мога да намеря от онези огромни запалки и цигари? По възможност да мога да поръчам онлайн.
Преди години бях виждала в Банско, но така и не ги купих.
Някой ако може да помогне, да драсне едно ЛС.
Чувствам се иначе объркана. Утре ще се купуват подаръци, като нашите ми казаха аз сама да си избера моя. Нямам на идея какво искам. Май ще остана без подарък, това ми звучи най-добре. За първи път няма нещо, което наистина да искам.
На тях аз съм им избрала супер-мега-яките подаръци. Споделих само с баща ми, защото ще ми трябва превоз от магазин до магазин. Той е доволен от избора ми. Аз пък се настройвам психически да хвърля половината си спестявания за подаръци.![]()
И спря да се върти за миг земята..