.
Затворена тема
Страница 56 от 120 ПървиПърви ... 64652535455565758596066106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2988
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Вкъщи как да ми е, добре се чувствам.
    Само другата седмица да си оправя лаптопа. Всъщност за 3-ти път ще го давам на ремонт, чак ми писна вече.
    Той ми липсва. Ужасно много. А януари е тооолкова далече. Е, малко драматизирам, но той ще се прибере бая преди мен, аз поне до 10-ти ще съм си вкъщи.. Гадно е..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нито ми е коледно, нито ми е до украса....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Blab
    издирвам любимата си версия на Фрости:Д
    чувствам се добре. ужасно съм болна, ама се живее;

ето ви за настроение малко:

Щастлива
    Много щастлива
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Прекрасно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Прекрасно.
    оооо, колко сладко зайче!<3
    //впрочем, исках да те питам, а не ми се занимава с лични, че постоянно трябва да ги трия:Д
    интересуваш ли се от значенията на цветята, символите, заложени от хората в тях и т.н.? ако да, можеш ли да ми препоръчаш четиво по темата. искам да направя календар с хербарий, но подбраните цветя да са смислово обвързани с месеца/времето от годината и някакви конкретни пожелания и задачки.)

едит: или е кенгурче?:Д

I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На мен ми прилича на чинчила? : Д

Добре съм. Заминавам по-рано от очакваното, но ще убия времето все някак. Поне ще си почина, така или иначе там нямам какво друго да правя. Дано има сняг <3
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    //впрочем, исках да те питам, а не ми се занимава с лични, че постоянно трябва да ги трия:Д
    интересуваш ли се от значенията на цветята, символите, заложени от хората в тях и т.н.? ако да, можеш ли да ми препоръчаш четиво по темата. искам да направя календар с хербарий, но подбраните цветя да са смислово обвързани с месеца/времето от годината и някакви конкретни пожелания и задачки.)

Зайче е. ;p Ще те разочаровам, но общо взето гледам цветята с колекционерски поглед и не съм много наясно със символичната им принадлежност.

ПП. Ако ще правиш хербарии, за есента търси дъбови листа и не се подлъгвай с крушови. Адски красиви са, но цветовете им никога не се запазват и накрая остават просто кафяви. И би било много хубаво, ако си направиш хербарии на цветове от орхидеи или африкански теменужки. Стават невероятно красиви.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението

в интернет можеш да намериш всичко за символите.
    аз там си ръчкам.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    в интернет можеш да намериш всичко за символите.
    аз там си ръчкам.
    да, де, ама си противоречат и ме дразнят:Д
    //преди месец даже гледах новия дебютен бестселър "Езикът на цветята" (който изглежда доста приятно, впрочем, но не ми е на дневен ред), но го държат запечатан в найлон, да не можеш да надникнеш вътрe |-(

мерси, ще ви държа в течение, вярвам, че ще стане много красиво. даже планирам да го измисля така, че да му се сменят панелите с разположението на датите и да живее по-дълго от година.

//Дж!:Д

пп. Ми писмата ми ще пристигнат със закъснение!: <
    Последно редактирано от jghgh : 12-23-2012 на 13:32
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Hilary_
    Тази година изобщо не бях добра, така че няма да чакам стареца, ами ще си ги купя сама. хаха
    Важното е сняг да има!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    зле ми е
    плаче ми се, но не знам от щастие, от тъга ли
    объркана съм безкрайно много
    бахти тъпата вечер, по-хубаво да бях останала у дома
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    Леле, плодовите салати на мама с мнооого сметана... Не знам какво да кажа, освен че до няколко часа ще ме боли корема. Искам пак да седнем на дюшека на пода, да пийвам уиски, да си дърпам от електронната цигара и да играем на сантасе с желания. Толкова е хубаво. Защо не може да е всяка вечер?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на shmatarok
    Най-накрая приключихме с пътуванията за няколко дни, сега смятам малко да се насладя на почивка и да се поглезя. Надявам се родителката ми да не ме дразни и да се надяваме, че пистите са в добро състояние.
    Хубаво ми е.

Супер фен Аватара на cyclops
    Охх тази Коледа не мога да си почина. У нас е още кочина. Багажи навсякъде. С подаръците не съм приключила съвсем. Довечера съм на рожден ден и пак няма време за нищо.Исках да направя тиквеник ама явно ще остане за утре...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    бахти тъпата вечер, по-хубаво да бях останала у дома
    Същото много ме е яд, че се държах така ,защо го правя.. Пф мразя се наистина ..и поне да не съжалявам,какво ме интересува кой какво ще си помисли живота си е мой аз решавам какво да правя и кога и насила работи не правя ...какво като ме няма много важно.. Аз съм си аз и толкоз така съм се чувствала, така съм направила
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Обичам,обичам,обичам, обичам го. Толкова ми е прекрасен!
    maDamn

Повече от фен Аватара на ranieri
    По-отчаян от ден на ден..

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес опаковах подаръците и ги скрих. Развинтих си малко въображенито и за 5 часа успях да създам още 2 подаръка, ръчно изработени. Много горда и доволна се чувствам от себе си. Всичко е скрито на места, които не предполагах, че съществуват в нас до този момент. Чувствам се като откривател и по детски щастлива.
    Нямам търпение да видя лицата им, докато си разопаковат подаръците. На косъм съм още утре да оставя един подарък под елхата. Надявам се да не го направя.
    Добре, че поне следващите два дни ще са ми много заети, та няма да имам време да мисля за изненади...
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Вчера беше вкъщи на вечеря и мина отлично. Харесаха се и толкова много си говориха, че по едно време се почувствах излишна. Да не говорим пък, че двамата спретнахме десерта и стана превъзходно. Много се радвам, че хората, които обичам, се разбират.

Днес ходих да купя подарък, утре ще разберем дали съм го улучила. И на скъпия съм измислила подарък, само че сме се уговорили да си подаряваме на Нова година и ще си трая дотогава.
    В този ред на мисли - много ми е тъжно, че замина. Снощи цяла вечер съм се гушкала във възглавничката, понеже беше напоена с неговия парфюм. Толкова ми е тъжно, когато не е наоколо, цял ден като маносана ходя.
    Хубавото е, че утре ще съм толкова улисана в чистене, готвене, украсяване и тъпкане на шоколади от мъка, че ще се поразсея малко.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Шотове, коктейли, бири... и се събуждам в 8 часа свежа като репичка... и с повече пари от колкото като излязох... А не помня да съм правила нещо нередно... Има нещо гнило тука

Голям фен Аватара на besso
    когато всички са платили сметката ти си прибрала парите и си си заминала

Супер фен Аватара на fizzyg
    Радвам се,че се оправих с тях,обаче другите май не успяват и ако имат нужда веднага помагам,защото не мога да ги гледам така.
    Странно ми е за него,дали наистина го мисли това никаква идея .. Много се радвам,че ми пише и се сеща за мен,усещам го близък вече..

А пък на тях вече дори не им обръщам внимание,виждам ги как нарочно го правят и най-вероятно ме чакат да им се вържа,но се объркаха.. и този път ахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си