- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Ще си видя съществото и съм повече от добре ! Само едно ме гложди,но ще се разберем. Дано да не е толкова дългосрочно,иначе доста кофти...ама и тва ще мине.
Оф. Искам да имам повече време с него,имам я тая нужда просто.
maDamn
Това!
Иначе...да се завърнеш в родната си къща при родителите си е безценно...казват някои хора. Може би.Ключовата дума се крие в това да се завърнеш.Но пък не по-често от максимум няколко пъти в месеца за повече от ден или преко сили през по-голямата част от уикендите. А може би и за по няколко месеца годишно,които определено да не са един след друг.
Чудя се кога ли накрая ще вземе да ми прищрака и ще взема да се превърна в един егоистичен непукист убеден, че всичко,което мога да грабя с пълни шепи съм си го заслужил без дори и грам да се интересувам от скапаното обществено мнение и кой като точно какъв ще ме определи.Да покажа среден пръст на всичко и хич да не ме притеснява кой какво ми давал и какво отделял за мен.Не е като само да си седя и да ми се дава. И когато това е писано да свърши, ако не мога да справя или вече е твърде късно...е човек не е толкова издръжлив без да получава най-нужните неща, с които оцелява.Всеки в крайна сметка един ден отива на едно и също място.А там какво има...никой не се е върнал да сподели.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Перфектно! Чувствам се пълноценен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Влюбена съм. Пътувам между букви, изречения и редове. Изгубена съм. И не искам някога да бъда намерена.
Добре съм, пия кафе.
Тези празници не са ми сред любимите дни в годината, но и това ще мине.
А за Нова година не ми се и мисли.
Сто неща ми се предлагаха, ама никое не ме устройва.
Най-много искам да си остана вкъщи, да си гледам някви филмчета и да не се занимавам с празненства.
Ама май няма как да стане.
Ами вече по добре защото съм отново с моето момиче и ще си изкараме празниците заедно и защото няма ден в който да не сме заедно по цял ден.. нощ.. а от такива красиви моменти няма човек който да не се чувства пълноценен изпълнен с енергия.Пожелавам на всеки един да се случи и случват само хубави моменти и емоции.![]()
След снощните стабилни певчески изяви нямам глас, но се чувствам доста добре.![]()
Welcome to the Jungle...
Ох, едва се сдържам да не го облека от сега и да си седя така.Нямам търпение!!! Мисля, че ужасно ще му хареса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
едно ми е такова .... свинскои мн заспало .... тр да си обърна режима на спане, иначе няма да мога да си намеря работа в скоро време
![]()
Чувствам се като труп...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
май,май няма да го мога да го видя днес...но пък поне утре се надявам,не ,не се надявам, ЩЕ ГО ВИДЯ! Някво ми стана малко криво,ама нищо.
maDamn
Нещо ми е кофти. Все смърт и починали са ми в главата от август насам. Скоро ще дам на късо.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Оф...хич не ми е до празнуване нещо. Мега сдух.
maDamn
Видях си го, нацелувах го, напрегръщах го, доколкото е възможно за 15 минути.
Адски ми е изнервено в момента и така ми се пуши, че две не виждам.
Ммм, все по-сдухано става-чакам да ми дойде, днес няма да го видя, за утре много искам, ама с тия Коледи не си давам големи надежди ... та, така-никакво ми е , даже криво(
Оф, защо изобщо се прибрах вкъщи?! Нашите ги няма, а и едва ли ще се приберат скоро. Даже и манджа не открих в хладилника!
Голямо мрънкане да съм си вкъщи за празниците. Прибрах се.. и какво? Вися си сама както всеки друг ден. Ще си хвана аз чукалата, ще се разкарам и няма да ме видят до края на ваканцията. БЯСНА СЪМ.
You are broken, I can fix you...
Докато аз се садвам над печката, защото няма да е с мен тази вечер, нашият си празнува безпроблемно и си се разтиква насам-натам, че даже има и наглостта да ми звъни, била съм му липсвала. оО Егати наглостта.
Егати тъпия празник въобще. Цял ден бъркаш манджурляци като луд, за да се изядат за 5 минути и никой нищо да не си спомня на другия ден. Бахти глупавата история.
Мисля да отпразнувам подобаващо тази вечер с един постен гювеч от няколко чаши червено вино, няколко чаши Джак, бадеми и цигари. Да живей! ^^
Няма такава досада! Много са ми противни тия празници... нашите са такива традиционалисти, всичко да се направи... и за кво?! Цял ден готвене за едната вечеря...
Писва ми... догодина ще се постарая да не съм тука.. бахти.. брат ми се измъкна и с право...
Мечтая си в следващите години да работя по това време...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^ Toва прозвуча ужасно. Вашите се опитват да създадат настроение и да направят празниците хубави и изпипани, а ти се мусиш. Поне имаш пълно семейство, с което да празнуваш. Ние с мама и да наготвим неща, и да се стараем, никога няма как да излезе празнично, защото сме си двете и така да се каже, масата не вади вида на семейна трапеза. Вие имате възможност да си го направите засмяно и хубаво пък не се възползвате от това. Традициите не са винаги нещо толкова ужасно. Напротив. Те са единственото хубаво, останало на Коледа. Те са нейният смисъл. Не безметежното купуване на подаръци, тъпченето на пари у търговците и фалшивата съпричастност към бедните. Мисля си, че така си говориш, защото го има. Ако вечерта бяха тряснали на масата 2 салама и 1 сирене, щеше да се почувстваш зле.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси, сигурно си права... но моето семейство също не е цялото като го няма брат ми. А и цялата суетня е натоварваща за мен.... хич не ме кефи тоя празник!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Обичам семейните празници. <3
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Явно е доста минорно настроението.... На мен също не ми е хубаво. Близките ми хора.. просто не са наоколо.. с кого да го споделя тоя празник... Отделно че ме пуснаха отпуска сега.. и не знам какво да я правя... януари щеше да е в пъти по добре, ама не...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House