.
Затворена тема
Страница 57 от 119 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2988

Hybrid View

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Шотове, коктейли, бири... и се събуждам в 8 часа свежа като репичка... и с повече пари от колкото като излязох... А не помня да съм правила нещо нередно... Има нещо гнило тука

Голям фен Аватара на besso
    когато всички са платили сметката ти си прибрала парите и си си заминала

Супер фен Аватара на fizzyg
    Радвам се,че се оправих с тях,обаче другите май не успяват и ако имат нужда веднага помагам,защото не мога да ги гледам така.
    Странно ми е за него,дали наистина го мисли това никаква идея .. Много се радвам,че ми пише и се сеща за мен,усещам го близък вече..

А пък на тях вече дори не им обръщам внимание,виждам ги как нарочно го правят и най-вероятно ме чакат да им се вържа,но се объркаха.. и този път ахах

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ще си видя съществото и съм повече от добре ! Само едно ме гложди,но ще се разберем. Дано да не е толкова дългосрочно,иначе доста кофти...ама и тва ще мине.
    Оф. Искам да имам повече време с него,имам я тая нужда просто.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Оф. Искам да имам повече време с него,имам я тая нужда просто.
    Това ...

искаше ми се да изкарам тези 24-25 с него, но нали има некви традиции със семействата. Но вчера беше пфф невероятен ден <3

Мега фен Аватара на Chacho
    Перфектно! Чувствам се пълноценен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Влюбена съм. Пътувам между букви, изречения и редове. Изгубена съм. И не искам някога да бъда намерена.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Добре съм, пия кафе.
    Тези празници не са ми сред любимите дни в годината, но и това ще мине.
    А за Нова година не ми се и мисли.
    Сто неща ми се предлагаха, ама никое не ме устройва.
    Най-много искам да си остана вкъщи, да си гледам някви филмчета и да не се занимавам с празненства.
    Ама май няма как да стане.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами вече по добре защото съм отново с моето момиче и ще си изкараме празниците заедно и защото няма ден в който да не сме заедно по цял ден.. нощ.. а от такива красиви моменти няма човек който да не се чувства пълноценен изпълнен с енергия.Пожелавам на всеки един да се случи и случват само хубави моменти и емоции.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    След снощните стабилни певчески изяви нямам глас, но се чувствам доста добре.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ох, едва се сдържам да не го облека от сега и да си седя така. Нямам търпение!!! Мисля, че ужасно ще му хареса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

едно ми е такова .... свинско и мн заспало .... тр да си обърна режима на спане, иначе няма да мога да си намеря работа в скоро време

Чувствам се като труп...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Град
    Beyond reality
    май,май няма да го мога да го видя днес... но пък поне утре се надявам,не ,не се надявам, ЩЕ ГО ВИДЯ! Някво ми стана малко криво,ама нищо.
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нещо ми е кофти. Все смърт и починали са ми в главата от август насам. Скоро ще дам на късо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Beyond reality
    Оф...хич не ми е до празнуване нещо. Мега сдух.
    maDamn

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Видях си го, нацелувах го, напрегръщах го, доколкото е възможно за 15 минути.
    Адски ми е изнервено в момента и така ми се пуши, че две не виждам.

Мега фен Аватара на Зайче..
    щастлива и в Пампорово ^^
    http://ask.fm/iwwkaa

Ммм, все по-сдухано става-чакам да ми дойде, днес няма да го видя, за утре много искам, ама с тия Коледи не си давам големи надежди ... та, така-никакво ми е , даже криво (

Скапана съм...От всичкото това пазаруване.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Оф, защо изобщо се прибрах вкъщи?! Нашите ги няма, а и едва ли ще се приберат скоро. Даже и манджа не открих в хладилника!
    Голямо мрънкане да съм си вкъщи за празниците. Прибрах се.. и какво? Вися си сама както всеки друг ден. Ще си хвана аз чукалата, ще се разкарам и няма да ме видят до края на ваканцията. БЯСНА СЪМ.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Докато аз се садвам над печката, защото няма да е с мен тази вечер, нашият си празнува безпроблемно и си се разтиква насам-натам, че даже има и наглостта да ми звъни, била съм му липсвала. оО Егати наглостта.
    Егати тъпия празник въобще. Цял ден бъркаш манджурляци като луд, за да се изядат за 5 минути и никой нищо да не си спомня на другия ден. Бахти глупавата история.
    Мисля да отпразнувам подобаващо тази вечер с един постен гювеч от няколко чаши червено вино, няколко чаши Джак, бадеми и цигари. Да живей! ^^

Няма такава досада! Много са ми противни тия празници... нашите са такива традиционалисти, всичко да се направи... и за кво?! Цял ден готвене за едната вечеря...
    Писва ми... догодина ще се постарая да не съм тука.. бахти.. брат ми се измъкна и с право...
    Мечтая си в следващите години да работя по това време...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Toва прозвуча ужасно. Вашите се опитват да създадат настроение и да направят празниците хубави и изпипани, а ти се мусиш. Поне имаш пълно семейство, с което да празнуваш. Ние с мама и да наготвим неща, и да се стараем, никога няма как да излезе празнично, защото сме си двете и така да се каже, масата не вади вида на семейна трапеза. Вие имате възможност да си го направите засмяно и хубаво пък не се възползвате от това. Традициите не са винаги нещо толкова ужасно. Напротив. Те са единственото хубаво, останало на Коледа. Те са нейният смисъл. Не безметежното купуване на подаръци, тъпченето на пари у търговците и фалшивата съпричастност към бедните. Мисля си, че така си говориш, защото го има. Ако вечерта бяха тряснали на масата 2 салама и 1 сирене, щеше да се почувстваш зле.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Сиси, сигурно си права... но моето семейство също не е цялото като го няма брат ми. А и цялата суетня е натоварваща за мен.... хич не ме кефи тоя празник!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си